Οι πάντες ενημερώθηκαν από τον ίδιο τον ΧΡΗΣΤΟ ΤΣΙΡΟΓΙΑΝΝΗ, για την απόφασή του να διεκδικήσει στις ερχόμενες εκλογές το δημαρχιακό αξίωμα του Δήμου Αρταίων, μας λένε πολλές πληροφορίες μας από έγκυρες πηγές και διασταυρωμένες και σε μεγάλο βαθμό επιβεβαιώνουν και το περιεχόμενό τους!

Συγκεκριμένα μας είπαν ότι ο κ. Τσιρογιάννης είχε κατ’ ιδίαν επαφή με τον ΚΩΣΤΑ ΠΑΤΗΛΑ και σχεδόν με το σύνολο των δημοτικών συμβούλων της ομάδας του, στους οποίους έκανε γνωστές τις προθέσεις του και έτυχε και της θετικής ανταπόκρισής τους, τουλάχιστον από τους περισσότερους.

Αν αυτή είναι η αλήθεια, μήπως ο κ. Πατήλας και οι δημοτικοί σύμβουλοι της ομάδας του, οφείλουν να επιβεβαιώσουν ή να διαψεύσουν αυτές τις πληροφορίες μας;
Διότι αν ενημερώθηκαν, με οποιοδήποτε τρόπο, η πρόσφατη ανακοίνωσή τους – «άδειασμα» (διαβάστε ΕΔΩ) του ΧΡΗΣΤΟΥ ΤΣΙΡΟΓΙΑΝΝΗ, δεν είχε αντικείμενο και λόγο να εκδοθεί.

Αν όχι, τότε οφείλουν να το πούνε, όχι με μισόλογα, αλλά ευθέως!

Το τελευταίο το λέμε, γιατί κάποιοι από αυτούς, επικρότησαν την κίνηση του κ. Τσιρογιάννη και άλλοι δήλωσαν ότι οι ίδιοι δεν επιθυμούν να ηγηθούν ψηφοδελτίου, ενώ στη συνέχεια έστειλαν αντίθετα «μηνύματα» μέσω τοπικών ιστοσελίδων!

Αναμένουμε!

Και στην περίπτωση η σιωπή δεν θα είναι χρυσός για κανέναν και για καμιά πλευρά!

Λ.Σ.

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ ΤΟΥ DADA ΕΔΩ

Η ΣΕΛΙΔΑ Facebook του DADA ΕΔΩ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΡΘΡΩΝ

Go to top