Τελικά σε… «κενά αέρος» «έπεσαν» και… «ταξιδεύουν» οι πιθανοί υποψήφιοι δήμαρχοι Αρταίων και αντίπαλοι του νυν δημάρχου ΓΙΑΝΝΗ ΠΑΠΑΛΕΞΗ, οι οποίοι, με δηλώσεις τους, άμεσες ή έμμεσες, εκδήλωσαν το τελευταίο διάστημα αυτές τις προθέσεις τους. Δηλώσεις που προκάλεσαν αρνητικές αντιδράσεις, έως και αδιαφορία, σε εκείνους που ασχολούνται τοπικά με την πολιτική και την Τοπική Αυτοδιοίκηση.

Χαρακτηριστικές είναι οι περιπτώσεις των ΧΡΗΣΤΟΥ ΤΣΙΡΟΓΙΑΝΝΗ και ΠΑΥΛΟΥ ΣΤΑΣΙΝΟΥ, οι οποίοι δήλωσαν ότι θα διεκδικήσουν το δημαρχιακό αξίωμα στις εκλογές που έρχονται.
Μόνο που αυτές οι δηλώσεις έγιναν βεβιασμένες και αβασάνιστες και εκ του αποτελέσματος οι αντιδράσεις δεν ήταν για τους ίδιους, οι αναμενόμενες.

Αντίθετα, ήταν κάτι περισσότερο από αρνητικές.

Η δημοτική ομάδα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, που κινείται στο χώρο της Νέας Δημοκρατίας, με ανακοίνωσή της, «άδειασε» τον ΧΡΗΣΤΟ ΤΣΙΡΟΓΙΑΝΝΗ που και αυτός κινείται στον ίδιο πολιτικό χώρο, χωρίς αυτό να σημαίνει και τον τελικό αποκλεισμό του. Το «άδειασμα» αφορούσε την κίνησή του και τους «ψιθύρους» που την συνόδευαν και ο ίδιος συνεχίζει να… «παίζει» δυνατά!

Από την άλλη τώρα και σύμφωνα με τις αντιδράσεις που προκάλεσε άρθρο μας, στην ιστοσελίδα του «ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗ» (ΕΔΩ), η πιθανή υποψηφιότητα του ΠΑΥΛΟΥ ΣΤΑΣΙΝΟΥ, παρουσιάζεται σχεδόν… απίθανη. Καθόσον ο «επικεφαλής» των ανεξάρτητων δημοτικών συμβούλων ΓΙΑΝΝΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΥ, διαχώρισε ευθέως τη θέση του, με σχετική απάντησή του (ΕΔΩ).

Ακόμη έμμεσα και ο τοπικός ΣΥΡΙΖΑ, απέκλεισε το ενδεχόμενο στήριξης της υποψηφιότητας του ΠΑΥΛΟΥ ΣΤΑΣΙΝΟΥ, ενώ το τοπικό ΠΑΣΟΚ και τα στελέχη του, πολιτικά και αυτοδιοικητικά, συμπορεύονται με τον νυν δήμαρχο, πέραν των δύο ανεξάρτητων δημοτικών συμβούλων ΦΩΤΗ ΦΩΤΙΟΥ και ΘΕΟΔΩΡΟΥ ΓΚΟΥΒΑ, ενώ ο επίσης ανεξάρτητος Δ.Σ. ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΤΣΑΡΙΝΗΣ, κρατάει «ευδιάκριτες αποστάσεις» και από τους συναδέλφους του και από την συγκεκριμένη υποψηφιότητα.

Από το χώρο του ΣΥΡΙΖΑ «ακούστηκε» το όνομα του ΧΡ. ΞΥΛΟΓΙΑΝΝΗ και «έπεσε» και το όνομα του λογιστή ΗΛΙΑ ΚΑΡΑΜΠΙΚΑ.

Πιθανοί δε αντίπαλοι του σημερινού δημάρχου Αρταίων ΓΙΑΝΝΗ ΠΑΠΑΛΕΞΗ, ενδέχεται να είναι από το χώρο της Ν.Δ. ένας από τους ΚΩΣΤΑ ΠΑΤΗΛΑ, ΧΡΗΣΤΟ ΤΣΙΡΟΓΙΑΝΝΗ και ΝΙΚΟ ΚΕΦΗ. Είναι δε βέβαιο ότι από τους άλλους πολιτικούς χώρους, μόνον το ΚΚΕ θα κατεβάσει δικό του συνδυασμό, περισσότερο για την καταμέτρηση τοπικά της δύναμής του κι όχι κάτι περισσότερο.

Τέλος η ύπαρξη υπερκομματικής υποψηφιότητας, που θα κάνει τη διαφορά (!), όπως γράφτηκε και ψιθυρίζεται, κινείται στα πλαίσια ευσεβών πόθων, κάποιων παροπλισμένων στο τοπικό πολιτικό γίγνεσθαι, αλλά και στη φαντασία όσων έχουν «αλεστεί» στην «μυλόπετρα» των προσωπικών μικροφιλοδοξιών τους!

Λ.Σ.

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ ΤΟΥ DADA ΕΔΩ

Η ΣΕΛΙΔΑ Facebook του DADA ΕΔΩ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΡΘΡΩΝ

Go to top