Το ότι θα πάμε σε πρόωρες εκλογές, μόλις «νικήσουμε» τον κορωναϊό, είναι κάτι περισσότερο από βέβαιο.
Είναι αναμενόμενο και αυτονόητο βήμα της Ν.Δ., η οποία δημοσκοπικά, τρέχει με… 1000 και είναι ο κυρίαρχος του παιγνιδιού.

Κι αυτό το πλεονέκτημα δεν πρόκειται να το απεμπολήσει.
Είναι κάτι που το περιμένουν κι όλα τα κόμματα της αντιπολίτευσης και ειδικότερα ο ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος θα χρειαστεί για μια ακόμη φορά, να αναδειχθεί σαν η μοναδική αντίπαλος δύναμη του κυβερνώντος κόμματος, για να έχει προοπτική εξουσίας.
Όμως μπροστά σε αυτό το αναμενόμενο, άντε ενδεχόμενο, των πρόωρων εκλογών, αναζητεί αφορμές και αιτίες για άσκηση αντιπολίτευσης, ικανής να περισώσει τουλάχιστον την σημερινή κομματική του δύναμη.
Αλλά στη βιασύνη του και στους εύγλωττους εκλογικούς του φόβους, ο ΣΥΡΙΖΑ «γαντζώνεται» σε όποια περίπτωση του «κάτσει» για να κάνει αντιπολίτευση.
Μέχρι τώρα «παίζει» σε αυτό το πεδίο με… σαπουνόφουσκες!
Ακόμη και σε περιπτώσεις που δεν στερούνται απλά ουσίας, αλλά ξεφεύγουν κατά πολύ από το πολιτικό ήθος που πρέπει να διακρίνουν τα στελέχη του και από τον πολιτικό πολιτισμό της Αριστεράς.
Όπως στην πρόσφατη περίπτωση του πολιτευτή του, στην Αχαϊα, αλλά κι εκείνων των Πολάκηδων, Κυρίτσηδων, Κούλογλων, Καρανίκων και Καψιώχων αυτού του χώρου.
Δεν έχει ανάγκη τέτοιας «άθλιας» αντιπολίτευσης!
Η Ν.Δ. διακρίνεται για τις διαχρονικές της «γκάφες», η Ν.Δ. «ξέρει» να «χαρίζει» αφορμές και αιτίες, στους αντιπάλους της, για να της ασκούν σοβαρή και αξιόπιστη αντιπολίτευση.
Συνεπώς ας μην αγχώνεται ο ΣΥΡΙΖΑ για τις επόμενες και πρόωρες εκλογές. Η Ν.Δ. θα τον «κρατήσει» και πάλι… «όρθιο», ώστε αργά ή γρήγορα, να ξαναβρεθεί στην εξουσία.
Γιατί αυτό το κόμμα, η Ν.Δ., κάνει πάντα ότι χρειάζεται, για να «ανασταίνει νεκρούς»!

Λ.Σ.


ΔΕΙΤΕ ΤΟΝ ΚΑΤΑΛΟΓΟ ΜΑΣ ΕΔΩ

ΓΙΑ ΕΝΟΙΚΙΑΣΗ

ENOIKIAZETAI δυάρι στην άνω πόλη, 1ος όροφος. Τιμή 220 ευρώ. Στην τιμή συμπεριλαμβάνονται η δαπάνη ρεύματος και νερού. Τηλ. 6939 871864

-------------------------------

ΖΗΤΕΙΤΑΙ Μονοκατοικία ή ισόγειο διαμέρισμα για συνταξιούχους, έως 250 ευρώ μίσθωμα. Τηλ΄6983 464977

........................................................................

ΠΩΛΕΙΤΑΙ αγροτεμάχιο

Αγροτεμάχιο 6,5 στρέμματα, στην περιοχή Αγίων Αναργύρων, πολύ κοντά στον παράδρομο της Ιονίας και 500 μέτρα από τον οικισμό των Αγ. Αναργύρων.

Τηλ. επικοινωνίας: 6906243082

-------------------------------------------------------------------------------

ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΕΛΑΙΩΝΕΣ

Πωλούνται 2 ελαιώνες στο Πέτα Άρτας, συνολικά 7 στρέμματα. Με δυνατότητα αγοράς ξεχωριστά ή και οι δύο μαζί. Τιμή 1500 ευρώ (το στρέμμα).

Πληροφορίες στο τηλέφωνο 6977991526 Ηλίας

------------------------------------------------------------------------------

Γνωριμία με Κυρία

Συνταξιούχος δημοσίου, 60 ετών εμφανίσιμος, ζητά γνωριμία με σοβαρή κυρία και εμφανίσιμη, χωρίς οικογενειακές υποχρεώσεις (κατά προτίμηση ελεύθερη) από 40 έως 55 ετών για γνωριμία, συγκατοίκηση και ότι άλλο προκύψει στο μέλλον.

Κος Αντώνης.

Τηλ. 698 777 4972

 

Go to top