Ενόψη του εορτασμού των 200 ετών από την Εθνική Παλιγγενεσία, θα πρότεινα στο Δήμο Ν. Σκουφά να προσκαλέσει την επικεφαλής της Επιτροπής κα Γιάννα Αγγελοπούλου να επισκεφθεί με την επίσημη αυτή ιδιότητά της την ιστορική έδρα του Δήμου, δηλαδή το Πέτα, ως ένδειξη τιμής ως προς τη συνεισφορά των Φιλελλήνων στον εθνικοαπελευθερωτικό μας αυτόν αγώνα.

Επιπλέον, ο ιδρυτής της Φιλικής Εταιρείας Ν. Σκουφάς κατήγετο από το Κομπότι, την επίσημη δηλαδή έδρα του αυτού Δήμου, ο οποίος φέρει και το όνομά του. Έτσι, πρέπει και θα αναδειχθεί τόσο το πνεύμα του φιλελληνισμού, όσο και η συμβολή της Φιλικής Εταιρείας, κορυφαίων δηλαδή ιστορικών γεγονότων με όλες τις πτυχές τους.

Πιστεύω ακράδαντα ότι η κα Αγγελοπούλου θα τείνει «ευήκοον ους», δεδομένου ότι πρόσφατα επισκέφθηκε το Βελεστίνο, ως τη γενέτειρα του Ρήγα Φεραίου, αλλά και δεσμεύτηκε στον κ. Πρόεδρο της Βουλής ότι θα επισκεφθεί και την περιοχή του Σουλίου προς τιμήν των Σουλιωτών.

 

Συμπληρωματικά θα μπορούσε και ο Δήμος Γ. Καραϊσκάκη να απευθύνει και ο ίδιος πρόσκληση στην κα Αγγελοπούλου, με το δεδομένο ότι αποτελεί αποδεδειγμένα τη γενέτειρα του ήρωα της Επανάστασης Γεωργίου Καραϊσκάκη και γι αυτό άλλωστε είναι ο μοναδικός Δήμος στην Ελλάδα που φέρει το όνομά του.

 


Μιχ. Νικολάου
Δικηγόρος Άρτας

ΔΕΙΤΕ ΤΟΝ ΚΑΤΑΛΟΓΟ ΜΑΣ ΕΔΩ

ΓΙΑ ΕΝΟΙΚΙΑΣΗ

ENOIKIAZETAI δυάρι στην άνω πόλη, 1ος όροφος. Τιμή 220 ευρώ. Στην τιμή συμπεριλαμβάνονται η δαπάνη ρεύματος και νερού. Τηλ. 6939 871864

-------------------------------

ΖΗΤΕΙΤΑΙ Μονοκατοικία ή ισόγειο διαμέρισμα για συνταξιούχους, έως 250 ευρώ μίσθωμα. Τηλ΄6983 464977

........................................................................

ΠΩΛΕΙΤΑΙ αγροτεμάχιο

Αγροτεμάχιο 6,5 στρέμματα, στην περιοχή Αγίων Αναργύρων, πολύ κοντά στον παράδρομο της Ιονίας και 500 μέτρα από τον οικισμό των Αγ. Αναργύρων.

Τηλ. επικοινωνίας: 6906243082

-------------------------------------------------------------------------------

ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΕΛΑΙΩΝΕΣ

Πωλούνται 2 ελαιώνες στο Πέτα Άρτας, συνολικά 7 στρέμματα. Με δυνατότητα αγοράς ξεχωριστά ή και οι δύο μαζί. Τιμή 1500 ευρώ (το στρέμμα).

Πληροφορίες στο τηλέφωνο 6977991526 Ηλίας

------------------------------------------------------------------------------

Γνωριμία με Κυρία

Συνταξιούχος δημοσίου, 60 ετών εμφανίσιμος, ζητά γνωριμία με σοβαρή κυρία και εμφανίσιμη, χωρίς οικογενειακές υποχρεώσεις (κατά προτίμηση ελεύθερη) από 40 έως 55 ετών για γνωριμία, συγκατοίκηση και ότι άλλο προκύψει στο μέλλον.

Κος Αντώνης.

Τηλ. 698 777 4972

 

Go to top