Σε ηλικία 76 χρόνων έφυγε από τη ζωή ο πολιτικός μηχανικός ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΝΟΣ.
Ένας τολμηρός και πανέξυπνος άνθρωπος, ιδιαίτερα αγαπητός στην τοπική κοινωνίας της Άρτας.

Πολλές από τις επιχειρηματικές του επιλογές, δεν του… «έκατσαν», όπως οι αγορές της ΧΥΜΟΦΙΞ στη Γέφυρα Καλογήρου και της ΕΣΠΕΡΙΔΑΣ, με αποτέλεσμα να υποστεί τα τελευταία χρόνια πολλές ψυχικές και οικονομικές ταλαιπωρίες.
Το 1994 ήταν υποψήφιος Δήμαρχος του τότε ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΥ, με τη στήριξη και του ΠΑΣΟΚ, που σε εκείνες τις εκλογές δεν αποτόλμησε να κατεβάσει υποψήφιο από το δικό του χώρο.
Παρά ταύτα αντιμετώπισε τον τότε πανίσχυρο ΚΩΣΤΑ ΒΑΓΙΑ, στα ίσια!
Συγκέντρωσε ποσοστό 42,3% την πρώτη Κυριακή και 47% τη δεύτερη, έναντι του απόλυτα κυρίαρχου εκείνων των εκλογών Κώστα Βάγια, με αντίστοιχα ποσοστά 48% και 53%.
Σημειώνουμε για την ιστορία, ότι ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΝΟΣ ήταν ο πιο αξιόλογος αντίπαλος του ΚΩΣΤΑΣ ΒΑΓΙΑ, συγκεντρώνοντας το μεγαλύτερο ποσοστό, που είχαν συγκεντρώσει όλοι οι αντίπαλοι του τελευταίου, στις τελευταίες εκλογικές αναμετρήσεις.
Και το ποσοστό που τότε είχε πάρει, ήταν προϊόν περισσότερο της εκτίμησης των αρτινών στο πρόσωπό του, παρά των πολιτικών δυνάμεων που τον στήριξαν.
Ο συντάκτης αυτού του κειμένου είχε τη τύχη να τον γνωρίζει στο μεγαλύτερο διάβα της επιχειρηματικής, κοινωνικής και πολιτικής του διαδρομής, ήταν ο πιο καλοπροαίρετος, ονειροπόλος και ανιδιοτελής φίλο του «ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗ».
Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένειά του και ας είναι ελαφρύ το χώμα που τον σκέπασε.

ΛΕ-ΣΤΑΣ
 

Από εταιρία μπαταριών οχημάτων MODILE BATTERY EE που εδρεύει στην Αθήνα.

Ζητείται άτομο για εργασία στο υποκατάστημα της ΑΡΤΑΣ (ΓΕΦΥΡΑ ΑΡΤΑΣ Τ.Κ 47100) για πλήρες ωράριο. Απαραίτητη προϋπόθεση δίπλωμα μοτοσυκλέτας & αυτοκίνητου ηλικίας, έως 40 ετών.

Επικοινωνία στα τηλ. 210-5762834-6937028489

e-mail. για βιογραφικό. info@modilebattery.gr

www.modilebattery.gr

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΡΘΡΩΝ

Go to top