Σε ηλικία 76 χρόνων έφυγε από τη ζωή ο πολιτικός μηχανικός ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΝΟΣ.
Ένας τολμηρός και πανέξυπνος άνθρωπος, ιδιαίτερα αγαπητός στην τοπική κοινωνίας της Άρτας.

Πολλές από τις επιχειρηματικές του επιλογές, δεν του… «έκατσαν», όπως οι αγορές της ΧΥΜΟΦΙΞ στη Γέφυρα Καλογήρου και της ΕΣΠΕΡΙΔΑΣ, με αποτέλεσμα να υποστεί τα τελευταία χρόνια πολλές ψυχικές και οικονομικές ταλαιπωρίες.
Το 1994 ήταν υποψήφιος Δήμαρχος του τότε ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΥ, με τη στήριξη και του ΠΑΣΟΚ, που σε εκείνες τις εκλογές δεν αποτόλμησε να κατεβάσει υποψήφιο από το δικό του χώρο.
Παρά ταύτα αντιμετώπισε τον τότε πανίσχυρο ΚΩΣΤΑ ΒΑΓΙΑ, στα ίσια!
Συγκέντρωσε ποσοστό 42,3% την πρώτη Κυριακή και 47% τη δεύτερη, έναντι του απόλυτα κυρίαρχου εκείνων των εκλογών Κώστα Βάγια, με αντίστοιχα ποσοστά 48% και 53%.
Σημειώνουμε για την ιστορία, ότι ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΝΟΣ ήταν ο πιο αξιόλογος αντίπαλος του ΚΩΣΤΑΣ ΒΑΓΙΑ, συγκεντρώνοντας το μεγαλύτερο ποσοστό, που είχαν συγκεντρώσει όλοι οι αντίπαλοι του τελευταίου, στις τελευταίες εκλογικές αναμετρήσεις.
Και το ποσοστό που τότε είχε πάρει, ήταν προϊόν περισσότερο της εκτίμησης των αρτινών στο πρόσωπό του, παρά των πολιτικών δυνάμεων που τον στήριξαν.
Ο συντάκτης αυτού του κειμένου είχε τη τύχη να τον γνωρίζει στο μεγαλύτερο διάβα της επιχειρηματικής, κοινωνικής και πολιτικής του διαδρομής, ήταν ο πιο καλοπροαίρετος, ονειροπόλος και ανιδιοτελής φίλο του «ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗ».
Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένειά του και ας είναι ελαφρύ το χώμα που τον σκέπασε.

ΛΕ-ΣΤΑΣ
 

ΔΕΙΤΕ ΤΟΝ ΚΑΤΑΛΟΓΟ ΜΑΣ ΕΔΩ

ΓΙΑ ΕΝΟΙΚΙΑΣΗ

ENOIKIAZETAI δυάρι στην άνω πόλη, 1ος όροφος. Τιμή 220 ευρώ. Στην τιμή συμπεριλαμβάνονται η δαπάνη ρεύματος και νερού. Τηλ. 6939 871864

-------------------------------

ΖΗΤΕΙΤΑΙ Μονοκατοικία ή ισόγειο διαμέρισμα για συνταξιούχους, έως 250 ευρώ μίσθωμα. Τηλ΄6983 464977

........................................................................

ΠΩΛΕΙΤΑΙ αγροτεμάχιο

Αγροτεμάχιο 6,5 στρέμματα, στην περιοχή Αγίων Αναργύρων, πολύ κοντά στον παράδρομο της Ιονίας και 500 μέτρα από τον οικισμό των Αγ. Αναργύρων.

Τηλ. επικοινωνίας: 6906243082

-------------------------------------------------------------------------------

ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΕΛΑΙΩΝΕΣ

Πωλούνται 2 ελαιώνες στο Πέτα Άρτας, συνολικά 7 στρέμματα. Με δυνατότητα αγοράς ξεχωριστά ή και οι δύο μαζί. Τιμή 1500 ευρώ (το στρέμμα).

Πληροφορίες στο τηλέφωνο 6977991526 Ηλίας

------------------------------------------------------------------------------

Γνωριμία με Κυρία

Συνταξιούχος δημοσίου, 60 ετών εμφανίσιμος, ζητά γνωριμία με σοβαρή κυρία και εμφανίσιμη, χωρίς οικογενειακές υποχρεώσεις (κατά προτίμηση ελεύθερη) από 40 έως 55 ετών για γνωριμία, συγκατοίκηση και ότι άλλο προκύψει στο μέλλον.

Κος Αντώνης.

Τηλ. 698 777 4972

 

Go to top