Της Χαράς Χουλιάρα, Δημοτική Σύμβουλος Δημοτικής ενότητας Αμβρακικού με την παράταξη «Δημοτική Αναγέννηση»

Η Δημοτική ενότητα Αμβρακικού εδώ και χρόνια, έχει πάψει να υφίσταται ως ξεχωριστός Δήμος, υπαγόμενη στον Δήμο Αρταίων.

Μία κίνηση που δημιούργησε αρχικά πολλές προσδοκίες ανάπτυξης, το μεγαλύτερο μέρος των οποίων με το πέρας των ετών δεν ευδοκίμησαν.
Μεγάλο μέρος των υποδομών των χωριών γύρω από τον Αμβρακικό έχουν παραμεληθεί, τόσο σε επίπεδο οδικού δικτύου όσο και σε επίπεδο λοιπών εγκαταστάσεων (πλατείες, παιδικές χαρές,
χώροι άθλησης). Άραγε τι περιμένουμε για την ποιοτική αναβάθμιση της καθημερινότητας τόσων συμπολιτών μας;
Ας αναφερθούμε και στο φυσικό κάλλος του τόπου αυτού, την Κορωνησία. Πόσες όμορφες φωτογραφίες μας έχει χαρίσει η τοποθεσία αυτή και πόσο απελπιστικά «μόνη» της παραμένει με τα προβλήματα της. Μία επίσκεψη αρκεί για να συνειδητοποιήσει κανείς την εικόνα εγκατάληψης
της περιοχής. Ο πήχης δεν πρέπει να μπαίνει χαμηλά, δεδομένου πως στην Κορωνησία απαιτούνται έργα εκσυγχρονισμού της θαλάσσιας περιοχής (για παράδειγμα ειδικές μπάρες πρόσβασης ΑΜΕΑ).
Τέλος, πόσους από εμάς δεν θα χαροποιούσε η ιδέα ενός επισκέψιμου, λειτουργικού μουσείου Φυσικής Ιστορίας, αναπολώντας γνώσεις και αναμνήσεις και δημιουργώντας ταυτόχρονα έναν
πόλο έλξης για τους επισκέπτες της περιοχής μας.
Θα είμαστε παρόντες και δίπλα στους συμπολίτες μας, για συζήτηση και επίλυση οποιουδήποτε προβλήματος, γιατί αξίζει σε όλους μας μια καλύτερη, πιο καθαρή και εκσυγχρονισμένη πόλη.

 

Η Χαρά Χουλιάρα είναι μόνιμος κάτοικος Ανέζας Άρτας.
Πτυχιούχος Κοινωνικής Πολιτικής και Πολιτικής Επιστήμης, Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης.

ΔΕΙΤΕ ΤΟΝ ΚΑΤΑΛΟΓΟ ΜΑΣ ΕΔΩ

ΓΙΑ ΕΝΟΙΚΙΑΣΗ

ENOIKIAZETAI δυάρι στην άνω πόλη, 1ος όροφος. Τιμή 220 ευρώ. Στην τιμή συμπεριλαμβάνονται η δαπάνη ρεύματος και νερού. Τηλ. 6939 871864

-------------------------------

ΖΗΤΕΙΤΑΙ Μονοκατοικία ή ισόγειο διαμέρισμα για συνταξιούχους, έως 250 ευρώ μίσθωμα. Τηλ΄6983 464977

........................................................................

ΠΩΛΕΙΤΑΙ αγροτεμάχιο

Αγροτεμάχιο 6,5 στρέμματα, στην περιοχή Αγίων Αναργύρων, πολύ κοντά στον παράδρομο της Ιονίας και 500 μέτρα από τον οικισμό των Αγ. Αναργύρων.

Τηλ. επικοινωνίας: 6906243082

-------------------------------------------------------------------------------

ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΕΛΑΙΩΝΕΣ

Πωλούνται 2 ελαιώνες στο Πέτα Άρτας, συνολικά 7 στρέμματα. Με δυνατότητα αγοράς ξεχωριστά ή και οι δύο μαζί. Τιμή 1500 ευρώ (το στρέμμα).

Πληροφορίες στο τηλέφωνο 6977991526 Ηλίας

------------------------------------------------------------------------------

Γνωριμία με Κυρία

Συνταξιούχος δημοσίου, 60 ετών εμφανίσιμος, ζητά γνωριμία με σοβαρή κυρία και εμφανίσιμη, χωρίς οικογενειακές υποχρεώσεις (κατά προτίμηση ελεύθερη) από 40 έως 55 ετών για γνωριμία, συγκατοίκηση και ότι άλλο προκύψει στο μέλλον.

Κος Αντώνης.

Τηλ. 698 777 4972

 

Go to top