Πολλές φορές ο «ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ» έχει υπερτονίσει ως θετικό γεγονός, την παρουσία νέων ανθρώπων στην τοπική πολιτική σκηνή και στο χώρο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.
Ειδικότερα στις Περιφερειακές και Δημοτικές εκλογές αυτού του μήνα, η παρουσία νέων σε όλα τα ψηφοδέλτια, είναι κάτι περισσότερο από εντυπωσιακή και σηματοδοτεί την ΑΝΑΝΕΩΣΗ αλλά και τη ΔΥΝΑΜΙΚΗ του κάθε συνδυασμού.

Ένας από αυτούς τους νέους, που δηλώνει «παρών» στο τοπικό πολιτικό γίγνεσθαι, διεκδικεί ρόλο, έχει άποψη και την καταθέτει, έχει ιδέες και στόχους για την περιοχή μας, είναι και ο 32χρονος Διπλωματούχος Ηλεκτρολόγος Μηχανικός και Μηχανικός Υπολογιστών, ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΝΕΤΑΣ, ο οποίος είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος, του συνδυασμού «ΑΡΤΙΝΩΝ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ», με επικεφαλής και υποψήφιο Δήμαρχο Αρταίων, τον ΧΡΗΣΤΟ ΤΣΙΡΟΓΙΑΝΝΗ.

Ο νέος αυτός επιστήμονας, έχει να παρουσιάσει μεγάλη δραστηριότητα, σε Ηπειρωτικούς συλλόγους της ακριτικής Ξάνθης, είναι ερασιτέχνης ποδοσφαιριστής, έχει απασχοληθεί σε διάφορες θέσεις της ΔΕΗ, όπου απέκτησε και εμπειρία πάνω στη διαχείριση των δικτύων ηλεκτρικής ενέργειας και από το 2009 έως σήμερα είναι ελεύθερος επαγγελματίας και ασχολείται με τον τομέα της Ενέργειας.

Τα προαναφερόμενα αποτελούν κάποια στοιχεία του βιογραφικού του σημειώματος.
Όμως εκείνο που ενδιαφέρει τους αρτινούς δημότες και πολίτες, είναι το ενδιαφέρον του ΓΙΩΡΓΟΥ ΠΑΝΕΤΑ, να υπηρετήσει το Δήμο Αρταίων, με κέφι, διάθεση και δράση, βασικά χαρακτηριστικά, για μια δυναμική παρουσία στα τοπικά δρώμενα, παρά το νεαρό της ηλικίας, το οποίο, εμείς θεωρούμε ότι προσμετράτε στα θετικά.

Στη νέα εποχή για την Τοπική Αυτοδιοίκηση, όπως αυτή διαμορφώθηκε από τη διοικητική μεταρρύθμιση του «ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ», καθοριστικό ρόλο παίζει η ΕΠΕΝΔΥΣΗ σε ΝΕΟΥΣ ανθρώπους.

Οι περισσότεροι από τους σημερινούς νέους, που ενεργοποιούνται στην πολιτική, έχουν διαφορετική παιδεία, δεν είναι οπαδοί του παλαιοκομματισμού και των μεθόδων του, των διαχωρισμών και των αγκυλώσεων που σημάδεψαν το ΧΘΕΣ, είναι οι ΣΗΜΑΙΟΦΟΡΟΙ του ΣΗΜΕΡΑ και του ΑΥΡΙΟ.

Πιστεύουμε λοιπόν ότι τα νέα πρόσωπα, οι νέοι άνθρωποι, δίνουν έναυσμα για ένα νέο ξεκίνημα, για μια ΚΟΙΝΩΝΙΑ συμμετοχής και ΚΟΙΝΗΣ ΔΡΑΣΗΣ.

Και σε αυτή την προσπάθεια, η παρουσία του νεαρού ΓΙΩΡΓΟΥ ΠΑΝΕΤΑ, πέρας της προσωπικής του πολιτικής δράσης, θα προκαλέσει και κινητοποίηση και άλλων νέων, προς αυτή την κατεύθυνση, που μέχρι στιγμής, είναι ΕΚΤΟΣ πολιτικού πεδίου.

Έτσι, την ώρα της κάλπης, ο κάθε αρτινός ψηφοφόρος, ας επενδύσει με την ψήφο του ΚΑΙ σε νέους ανθρώπους, τους χρειάζονται, όσο ποτέ άλλοτε!

«Π»

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΡΘΡΩΝ

Go to top