Μια καταγγελία του ΣΥΡΙΖΑ Άρτας

για τον «ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗ»:

 

…ΚΑΙ Η ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΟΦΕΙΛΟΜΕΝΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ!

 

Διαβάσαμε στο «ΧΩΝΙ» της βουλευτού Άρτας κ. ΟΛΓΑΣ ΓΕΡΟΒΑΣΙΛΗ, μια καταγγελία σε βάρος του «ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗ» για ένα δημοσίευμά του, με τίτλο: «ΠΟΙΟΙ ΘΑ ΑΠΟΓΕΙΩΣΟΥΝ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ», το οποίο μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα μας και στον έντυπο «ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗ».

Ήταν μια άποψη της εφημερίδας μας, αλλά συνάμα και εκτίμηση για την μέχρι τώρα πορεία του εν λόγω κόμματος, προς την εξουσία, υποστηρίζοντας περίπου ότι χρειάζονται νέα πρόσωπα που θα διευρύνουν την εκλογική βάση και αναφερθήκαμε σε ένα από αυτά, τον δικηγόρο ΒΑΣΙΛΗ ΤΣΙΡΚΑ.

Καταγγέλει λοιπόν ο ΣΥΡΙΖΑ της Άρτας την άποψη μιας εφημερίδας!

Λογοκρισία; Και με ποιο δικαίωμα;

Που ακούστηκε κόμμα να καταγγέλει άποψη ενός Μέσου Ενημέρωσης και να απειλεί ότι «δεν ανέχεται τέτοιες παρεμβάσεις…»;

Αλλά ας δεχτούμε ότι οι του ΣΥΡΙΖΑ Άρτας ακόμη δεν «απαλλάχτηκαν» από τις αγκυλώσεις του παρελθόντος (τα πάντα είναι προϊόντα διαπλοκής, συνωμοσίας, αδιαφάνειας κ.ά.) και όπως εμείς έχουμε το δικαίωμα της άποψης, έχουν κι αυτοί το δικαίωμα της απάντησης και σε καμιά όμως περίπτωση το δικαίωμα της αβασάνιστης καταγγελίας.

Διότι ο «ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ» δεν είναι δημόσιο Μέσον Ενημέρωσης, για να καταγγέλεται από κόμματα και πολιτικούς, είναι ιδιωτική δραστηριότητα, που απλά συντηρείται με ιδρώτα και αίμα και με μεγάλο οικονομικό και ψυχικό κόστος.

Αλλά ας τα αφήσουμε κι αυτά στην άκρη και ελέω «αριστερής ηθικής», δικαιούνται και να μας καταγγέλουν.

Αλλά πως; Με αερολογίες;

Να τι λέει η καταγγελία τους:

«Το κείμενο ΠΡΟΣΒΑΛΛΕΙ(!) με τρόπο πρωτοφανές για τα δεδομένα της περιοχής μας τον Πρόεδρο του κόμματος, την Κοινοβουλευτική του Ομάδα, τη βουλευτή Άρτας του ΣΥΡΙΖΑ και το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ που αναφέρεται σε αυτό, αλλά και τα μέλη του κόμματος και τις συνεδριακές του αποφάσεις(!!!).

Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν ανέχεται τέτοιες παρεμβάσεις που ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΕΣ(!!!!!), κάποιων που προσπαθούν έντεχνα να δημιουργήσουν μοχλούς, πίεσης(!!!!!!), για να οδηγήσουν το κόμμα σε δρόμους αρεστούς σε αυτούς και στο πολιτικό κατεστημένο που υπηρετούν… (κομπιουτερού βάλε τόσα θαυμαστικά, ώστε να ροζιάσει το χέρι σου)».

Εμείς λοιπόν του «Π» είμαστε διαπλεκόμενοι με το κατεστημένο και υπηρετούμε σκοπιμότητες που οδηγούν σε μοχλούς κοινωνικής πίεσης….!!!

Εμείς λοιπόν του «Π» προσβάλουμε την πυραμίδα του ΣΥΡΙΖΑ, από τον Πρόεδρο, την βουλευτή Άρτας, τα μέλη, τις συνεδριακές αποφάσεις, τους θυρωρούς της Κουμουνδούρου, τους πάντες!

Και δεν ξέραμε τη δύναμή μας!!!

Αλλά το πολιτικά ανέντιμο της περίπτωσης δεν είναι τα παραπάνω, αλλά η επικοινωνιακή «διαχείριση» αυτής της καταγγελίας.

Η οποία καταγγελία ΗΤΑΝ ΓΙΑ ΤΟΝ «ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗ» κι όχι για τον «ΤΗΛΕΒΟΑ», του υπαλλήλου του πολιτικού γραφείου, της κ. Όλγας Γεροβασίλη.

Δεν στάλθηκε λοιπόν στον «ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗ», όπως είχαν ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ οι του ΣΥΡΙΖΑ Άρτας, αλλά στο όργανο της βουλευτού του κόμματος.

Αλλά και στην επίσημη ιστοσελίδα του τοπικού ΣΥΡΙΖΑ, δεν αναρτήθηκε αυτή η καταγγελία! Γιατί;

Μήπως ο ΣΥΡΙΖΑ Άρτας είναι υποκατάστημα του πολιτικού γραφείου της κ. Γεροβασίλη;

Όλα δείχνουν ότι έτσι ακριβώς είναι και αυτό είναι που προσβάλλει την Αριστερά.

Ας μας πείσει η κ. βουλευτής ότι έχουμε άδικο και θα ζητήσουμε ΣΥΓΝΩΜΗ.

Αλλά αμφιβάλουμε αν τα καταφέρει!

Είμαστε όμως υποχρεωμένοι να θυμίσουμε στην κ. Γεροβασίλη, ότι τα όσα έχουν γραφτεί από τον «ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗ» για την ίδια και το κόμμα της, δεν έχουν γραφτεί για κανένα άλλο πολιτικό πρόσωπο.

Τόμους ολόκληρους θα γεμίζαμε για να τα αντιγράψουμε!

Τότε τι υπηρετούσαμε; Εκείνα δεν ήταν προβολή;

Αλλά όχι μόνο με την ίδια, αλλά και με πολλά άλλα πρόσωπα της Αριστεράς, αλλά και με τον Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ και με άλλους τοπικούς παράγοντες αυτού το χώρου.

Είχαμε μαζί τους διαπλοκή;

Όσον αφορά το «Χωνί» της Όλγας, τον Γρηγόρη Τατσιόπουλο, που σημειώνει, κάτω από την υποτιθέμενη καταγγελία, ότι: «Φέρει την υπογραφή «ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ» και όποιος σε αυτή την πόλη γνωρίζει ένα – δύο πράγματα, καταλαβαίνει πολλά….»!

Τότε γιατί «Χωνί» και ντουντούκα της βουλευτού, δεν τα λες εσύ που τα ξέρεις, ώστε να τα καταλάβουν και οι άλλοι; Πες τα ντε!

Τέλος θα πρέπει να πούμε και τούτο: Ο «ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ» δίνει λόγο μόνο στους αναγνώστες του. Η κ. Γεροβασίλη καλά θα κάνει, να ελέγχει το περιβάλλον της κι όχι εμάς, διότι η ίδια πάντα πολιτεύονταν με ανοικτούς όρους πολιτικής προβολής και διαφήμισης, με φωτογραφίες που θα τις ζήλευε και η Μόνικα Μπελούτσι, ακόμη και σε περιοδικά που δεν είχαν καμιά σχέση με την πολιτική και κανένας, μα κανένας από το χώρο της, δεν αντιδρούσε. Τότε, η Αριστερή πολιτική «ηθική», ήταν σε… διακοπές;

Ή θα πρέπει οι υπόλοιποι συνυποψήφιοί της, στις επόμενες εκλογές, να μπούνε σε «κομματική καταπακτή», για να γίνει το παιγνίδι όπως η ίδια το θέλει;

Δεύτερο τέλος και αλήθεια λέμε!

Στις πρόσφατες δημοτικές εκλογές, «θάφτηκε» στον τόπο καταγωγής του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, το Αθαμάνιο, ο κομματικός υποψήφιος δήμαρχος Κεντρικών Τζουμέρκων Λεωνίδας Τσίπρας, παρά το γεγονός ότι από τον χώρο της Ν.Δ. υπήρξαν τέσσερις υποψήφιοι και ο δικός τους ήρθε μετά βίας τέταρτος, σε σύνολο έξι. Γιατί πήγαν όλοι οι Τζουμερκιώτες ΣΥΡΙΖΑίοι στον δεξιό Χασιάκο;

«Θάφτηκε» στην Άρτα η κομματική υποψήφια δήμαρχος Λίτσα Κιτσαντά και ήρθε τέταρτη, αν και το ΠΑΣΟΚ είχε διάσπαση και δύο υποψήφιους.

«Θάφτηκαν» όλοι οι υποψήφιοι δήμαρχοι της Άρτας κι όλης της Ηπείρου. 

Γιαυτό το «Βατερλώ», ποιοι φέρουν ευθύνη; Καμιά καταγγελία;

Στην Άρτα εμείς ξέρουμε τους θύτες!

Ας αφήσουν λοιπόν ήσυχο τον «Π» και ας… ψαχτούν!

 

«ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ»

 

 

   

 

Από εταιρία μπαταριών οχημάτων MODILE BATTERY EE που εδρεύει στην Αθήνα.

Ζητείται άτομο για εργασία στο υποκατάστημα της ΑΡΤΑΣ (ΓΕΦΥΡΑ ΑΡΤΑΣ Τ.Κ 47100) για πλήρες ωράριο. Απαραίτητη προϋπόθεση δίπλωμα μοτοσυκλέτας & αυτοκίνητου ηλικίας, έως 40 ετών.

Επικοινωνία στα τηλ. 210-5762834-6937028489

e-mail. για βιογραφικό. info@modilebattery.gr

www.modilebattery.gr

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΡΘΡΩΝ

Go to top