Ομόφωνα το Διοικητικό Συμβούλιο του ΟΚΠΑΠΑ, κατά την τελευταία του συνεδρίαση ενέκρινε τους πίνακες των εγγραφών, των επανεγγραφών και των επιλαχόντων παιδιών στους Παιδικούς και Βρεφονηπιακούς Σταθμούς του Δήμου για τη σχολική περίοδο 2013 – 2014.
Όπως τόνισε ο Πρόεδρος του Οργανισμού Φίλιππας Τσουμάνης επιθυμία της διοίκησης είναι να φιλοξενηθεί το σύνολο των παιδιών στους βρεφικούς και παιδικούς σταθμούς.
Υπάρχουν όμως κάποια δεδομένα (αριθμός αιθουσών, προσωπικό) που αυτό δεν το επιτρέπουν.

Έτσι σε πρώτη φάση ικανοποιήθηκε το σύνολο των αιτημάτων για φιλοξενία όλων των παιδιών που προέρχονται είτε από οικογένειες που εργάζονται και οι δύο γονείς, είτε από μονογονεϊκές οικογένειες, είτε από πολύτεκνες οικογένειες, είτε από οικογένειες με ΑΜΕΑ.

Το σύνολο των παιδιών και των βρεφών που εγγράφονται στους Βρεφονηπιακούς και Παιδικούς Σταθμούς ανέρχονται στα 1416, εκ των οποίων τα 501 εγγράφονται μέσω του σχετικού προγράμματος του ΕΣΠΑ. Ο αριθμός αυτός ξεπερνάει κατά πολύ τη δυναμικότητα των Παιδικών Σταθμών, που είναι 1200 παιδιά. «Οφείλουμε όμως να ικανοποιήσουμε όλες τις πιο πάνω αναφερόμενες ανάγκες» σημείωσε ο κ. Τσουμάνης.

Τα αποτελέσματα είναι αναρτημένα στο site του Ο.Κ.Π.Α.Π.Α. (okpapa.gr) και στο site  του Δήμου (ioannina.gr) όπως επίσης και σε κάθε Παιδικό και Βρεφονηπιακό Σταθμό.

Η λειτουργία των Σταθμών ξεκινάει από αύριο 4 Σεπτεμβρίου, εκτός του νέου Παιδικού Σταθμού στο Βοτανικό, ο οποίος θα λειτουργήσει το συντομότερο δυνατό τις επόμενες ημέρες, αφού διευθετηθούν κάποιες τελευταίες εκκρεμότητες.

Όλα τα παιδιά που έχουν εγγραφεί ή επανεγγραφεί στους Παιδικούς μας Σταθμούς, οφείλουν να παρουσιασθούν το αργότερο μέχρι την Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου. Αν δεν παρουσιασθούν μέχρι την ημερομηνία αυτή, αυτομάτως διαγράφονται και στη θέση τους θα εγγραφούν τα παιδιά που είναι στους πίνακες των επιλαχόντων.
Με την ευκαιρία της έναρξης της νέας χρονιάς, η διοίκηση του ΟΚΠΑΠΑ καλωσορίζει όλα τα παιδιά και εύχεται μια καλή και δημιουργική χρονιά.
Το Δ.Σ. του Ο.Κ.Π.Α.Π.Α., είναι πάντα κοντά στους Παιδικούς Σταθμούς προσπαθώντας συνεχώς να διατηρήσει και να αναβαθμίσει την ποιότητα των υπηρεσιών των δημοτικών Παιδικών Σταθμών. Στόχος είναι τα παιδιά να έχουν την καλύτερη δυνατή εκπαίδευση και φροντίδα, να έχουν τη στοργή και την αγάπη που τους αξίζει.

ΔΕΙΤΕ ΤΟΝ ΚΑΤΑΛΟΓΟ ΜΑΣ ΕΔΩ

ΓΙΑ ΕΝΟΙΚΙΑΣΗ

ENOIKIAZETAI δυάρι στην άνω πόλη, 1ος όροφος. Τιμή 220 ευρώ. Στην τιμή συμπεριλαμβάνονται η δαπάνη ρεύματος και νερού. Τηλ. 6939 871864

-------------------------------

ΖΗΤΕΙΤΑΙ Μονοκατοικία ή ισόγειο διαμέρισμα για συνταξιούχους, έως 250 ευρώ μίσθωμα. Τηλ΄6983 464977

........................................................................

ΠΩΛΕΙΤΑΙ αγροτεμάχιο

Αγροτεμάχιο 6,5 στρέμματα, στην περιοχή Αγίων Αναργύρων, πολύ κοντά στον παράδρομο της Ιονίας και 500 μέτρα από τον οικισμό των Αγ. Αναργύρων.

Τηλ. επικοινωνίας: 6906243082

-------------------------------------------------------------------------------

ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΕΛΑΙΩΝΕΣ

Πωλούνται 2 ελαιώνες στο Πέτα Άρτας, συνολικά 7 στρέμματα. Με δυνατότητα αγοράς ξεχωριστά ή και οι δύο μαζί. Τιμή 1500 ευρώ (το στρέμμα).

Πληροφορίες στο τηλέφωνο 6977991526 Ηλίας

------------------------------------------------------------------------------

Γνωριμία με Κυρία

Συνταξιούχος δημοσίου, 60 ετών εμφανίσιμος, ζητά γνωριμία με σοβαρή κυρία και εμφανίσιμη, χωρίς οικογενειακές υποχρεώσεις (κατά προτίμηση ελεύθερη) από 40 έως 55 ετών για γνωριμία, συγκατοίκηση και ότι άλλο προκύψει στο μέλλον.

Κος Αντώνης.

Τηλ. 698 777 4972

 

Go to top