Ιδανικές είναι οι καιρικές συνθήκες που συναντούν στη λίμνη των Ιωαννίνων οι ξένες αθλητικές αποστολές που έχουν φτάσει και προπονούνται εν όψει του Ευρωπαικού Πρωταθλήματος που ξεκινά το πρωί της Τετάρτης. Οι αγώνες θα διεξαχθούν στη Λιμνοπούλα και στο κανάλι της Αμφιθέας και το θέαμα από τους κορυφαίους αθλητές της Ευρώπης αναμένεται να είναι συγκλονιστικό.

Η επίσημη τελετή έναρξης των αγώνων θα πραγματοποιηθεί αύριο στις οκτώ το βράδυ, στην πλατεία Μαβίλη. Στις επτά και μισή θα ξεκινήσει από την Κυρά Φροσύνη η παρέλαση των ομάδων.

Τα Γιάννινα, μετά από δύο δεκαετίες περίπου, βρίσκονται και πάλι στο επίκεντρο των κορυφαίων αθλητικών διοργανώσεων. Άλλωστε το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα αποτελεί μία μοναδική ευκαιρία για την προβολή της πόλης στο εξωτερικό αλλά και την ανάδειξη της λίμνης η οποία  μπορεί να μετατραπεί σε έναν από τους κορυφαίους υγρούς στίβους του κόσμου.

Η είσοδος για το κοινό στους αγώνες είναι ελεύθερη και για την καλύτερη εξυπηρέτηση δρομολογούνται λεωφορεία από την πόλη προς τα σημεία διεξαγωγής του πρωταθλήματος.

Στις 6, 7 και 8 Σεπτεμβρίου τα δρομολόγια έχουν ως εξής:
1.9:00  ΝΟΜΑΡΧΙΑ – ΜΩΛΟΣ – ΕΑΝΚΙ – ΑΜΦΙΘΕΑ
12:00 ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΑΠΟ ΑΜΦΙΘΕΑ αντίστροφα

2. 12:30 ΝΟΜΑΡΧΙΑ – ΜΩΛΟΣ – ΕΑΝΚΙ
14:45 ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΑ

3.  15:00 ΝΟΜΑΡΧΙΑ – ΜΩΛΟΣ – ΕΑΝΚΙ – ΑΜΦΙΘΕΑ
ΜΕΤΑ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΑ

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ ΤΟΥ DADA ΕΔΩ

Η ΣΕΛΙΔΑ Facebook του DADA ΕΔΩ

Go to top