Ιδανικές είναι οι καιρικές συνθήκες που συναντούν στη λίμνη των Ιωαννίνων οι ξένες αθλητικές αποστολές που έχουν φτάσει και προπονούνται εν όψει του Ευρωπαικού Πρωταθλήματος που ξεκινά το πρωί της Τετάρτης. Οι αγώνες θα διεξαχθούν στη Λιμνοπούλα και στο κανάλι της Αμφιθέας και το θέαμα από τους κορυφαίους αθλητές της Ευρώπης αναμένεται να είναι συγκλονιστικό.

Η επίσημη τελετή έναρξης των αγώνων θα πραγματοποιηθεί αύριο στις οκτώ το βράδυ, στην πλατεία Μαβίλη. Στις επτά και μισή θα ξεκινήσει από την Κυρά Φροσύνη η παρέλαση των ομάδων.

Τα Γιάννινα, μετά από δύο δεκαετίες περίπου, βρίσκονται και πάλι στο επίκεντρο των κορυφαίων αθλητικών διοργανώσεων. Άλλωστε το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα αποτελεί μία μοναδική ευκαιρία για την προβολή της πόλης στο εξωτερικό αλλά και την ανάδειξη της λίμνης η οποία  μπορεί να μετατραπεί σε έναν από τους κορυφαίους υγρούς στίβους του κόσμου.

Η είσοδος για το κοινό στους αγώνες είναι ελεύθερη και για την καλύτερη εξυπηρέτηση δρομολογούνται λεωφορεία από την πόλη προς τα σημεία διεξαγωγής του πρωταθλήματος.

Στις 6, 7 και 8 Σεπτεμβρίου τα δρομολόγια έχουν ως εξής:
1.9:00  ΝΟΜΑΡΧΙΑ – ΜΩΛΟΣ – ΕΑΝΚΙ – ΑΜΦΙΘΕΑ
12:00 ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΑΠΟ ΑΜΦΙΘΕΑ αντίστροφα

2. 12:30 ΝΟΜΑΡΧΙΑ – ΜΩΛΟΣ – ΕΑΝΚΙ
14:45 ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΑ

3.  15:00 ΝΟΜΑΡΧΙΑ – ΜΩΛΟΣ – ΕΑΝΚΙ – ΑΜΦΙΘΕΑ
ΜΕΤΑ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΑ

ΔΕΙΤΕ ΤΟΝ ΚΑΤΑΛΟΓΟ ΜΑΣ ΕΔΩ

ΓΙΑ ΕΝΟΙΚΙΑΣΗ

ENOIKIAZETAI δυάρι στην άνω πόλη, 1ος όροφος. Τιμή 220 ευρώ. Στην τιμή συμπεριλαμβάνονται η δαπάνη ρεύματος και νερού. Τηλ. 6939 871864

-------------------------------

ΖΗΤΕΙΤΑΙ Μονοκατοικία ή ισόγειο διαμέρισμα για συνταξιούχους, έως 250 ευρώ μίσθωμα. Τηλ΄6983 464977

........................................................................

ΠΩΛΕΙΤΑΙ αγροτεμάχιο

Αγροτεμάχιο 6,5 στρέμματα, στην περιοχή Αγίων Αναργύρων, πολύ κοντά στον παράδρομο της Ιονίας και 500 μέτρα από τον οικισμό των Αγ. Αναργύρων.

Τηλ. επικοινωνίας: 6906243082

-------------------------------------------------------------------------------

ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΕΛΑΙΩΝΕΣ

Πωλούνται 2 ελαιώνες στο Πέτα Άρτας, συνολικά 7 στρέμματα. Με δυνατότητα αγοράς ξεχωριστά ή και οι δύο μαζί. Τιμή 1500 ευρώ (το στρέμμα).

Πληροφορίες στο τηλέφωνο 6977991526 Ηλίας

------------------------------------------------------------------------------

Γνωριμία με Κυρία

Συνταξιούχος δημοσίου, 60 ετών εμφανίσιμος, ζητά γνωριμία με σοβαρή κυρία και εμφανίσιμη, χωρίς οικογενειακές υποχρεώσεις (κατά προτίμηση ελεύθερη) από 40 έως 55 ετών για γνωριμία, συγκατοίκηση και ότι άλλο προκύψει στο μέλλον.

Κος Αντώνης.

Τηλ. 698 777 4972

 

Go to top