Έγγραφο στη διοίκηση της Ολυμπιακής έστειλε σήμερα ο αντιδήμαρχος ποιότητας ζωής και πρόεδρος της επιτροπής τουριστικής προβολής Νίκος Γκόλας, με αφορμή τη μείωση των πτήσεων κατά τη χειμερινή περίοδο. Όπως τονίζει ο κ. Γκόλας η πολιτική που ακολουθεί η εταιρία έναντι της πόλης είναι ακατανόητη και δεν συμβάλλει στην καθολική προσπάθεια των τοπικών φορέων για εξωστρέφεια και τουριστική ανάπτυξη.
Αναλυτικά η επιστολή του κ. Γκόλα έχει ως εξής:

Ενημερωθήκαμε τις τελευταίες ημέρες για το πρόγραμμα των χειμερινών δρομολογίων που τίθεται σε εφαρμογή από το Νοέμβριο.
Με έκπληξη διαπιστώνουμε ότι ο αριθμός των πτήσεων από την Αθήνα προς τα Ιωάννινα κι αντίστροφα μειώνεται περαιτέρω, γεγονός που μας προκαλεί δυσάρεστη έκπληξη αλλά κι εύλογα ερωτήματα.

Πρόκειται για μία γραμμή, η οποία, παρά το πανάκριβο εισιτήριο, παρουσιάζει πληρότητα άνω του 85%, σύμφωνα με τα στοιχεία που διαθέτουν τα τουριστικά γραφεία της περιοχής μας.

Πρόκειται για τη μοναδική γραμμή που εξυπηρετεί σήμερα τα Ιωάννινα, μέρος της Βορειοδυτικής Ελλάδας και της Νοτίου Αλβανίας.
Αίτημα όλων των φορέων της περιοχής ήταν η αύξηση των πτήσεων προς το αεροδρόμιο των Ιωαννίνων.
Αντ΄ αυτού όμως, διαπιστώνουμε μία πολιτική υποβάθμισης, σε μία γραμμή με υψηλή πληρότητα, γεγονός που για μας είναι ανεξήγητο.

Το μονοπώλιο το οποίο συντηρείτε σήμερα δεν είναι προς όφελος του τόπου μας και η τακτική που ακολουθείτε δεν βοηθά την προσπάθεια εξωστρέφειας και ανάπτυξης του τουριστικού τομέα που καταβάλει ολόκληρη η Ήπειρος.

Παρακαλούμε να επανεξετάσετε την απόφαση για τη μείωση του αριθμού πτήσεων, σε διαφορετική περίπτωση οι αντιδράσεις από τους τοπικούς φορείς θα είναι έντονες.

ΔΕΙΤΕ ΤΟΝ ΚΑΤΑΛΟΓΟ ΜΑΣ ΕΔΩ

ΓΙΑ ΕΝΟΙΚΙΑΣΗ

ENOIKIAZETAI δυάρι στην άνω πόλη, 1ος όροφος. Τιμή 220 ευρώ. Στην τιμή συμπεριλαμβάνονται η δαπάνη ρεύματος και νερού. Τηλ. 6939 871864

-------------------------------

ΖΗΤΕΙΤΑΙ Μονοκατοικία ή ισόγειο διαμέρισμα για συνταξιούχους, έως 250 ευρώ μίσθωμα. Τηλ΄6983 464977

........................................................................

ΠΩΛΕΙΤΑΙ αγροτεμάχιο

Αγροτεμάχιο 6,5 στρέμματα, στην περιοχή Αγίων Αναργύρων, πολύ κοντά στον παράδρομο της Ιονίας και 500 μέτρα από τον οικισμό των Αγ. Αναργύρων.

Τηλ. επικοινωνίας: 6906243082

-------------------------------------------------------------------------------

ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΕΛΑΙΩΝΕΣ

Πωλούνται 2 ελαιώνες στο Πέτα Άρτας, συνολικά 7 στρέμματα. Με δυνατότητα αγοράς ξεχωριστά ή και οι δύο μαζί. Τιμή 1500 ευρώ (το στρέμμα).

Πληροφορίες στο τηλέφωνο 6977991526 Ηλίας

------------------------------------------------------------------------------

Γνωριμία με Κυρία

Συνταξιούχος δημοσίου, 60 ετών εμφανίσιμος, ζητά γνωριμία με σοβαρή κυρία και εμφανίσιμη, χωρίς οικογενειακές υποχρεώσεις (κατά προτίμηση ελεύθερη) από 40 έως 55 ετών για γνωριμία, συγκατοίκηση και ότι άλλο προκύψει στο μέλλον.

Κος Αντώνης.

Τηλ. 698 777 4972

 

Go to top