Συνελήφθησαν, χθες (20-09-2013) το μεσημέρι, στο Ανθοχώρι Μετσόβου, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μετσόβου, δύο ημεδαποί,  ηλικίας 35 και 31 ετών, αντίστοιχα, γιατί είχαν φορτωμένους σε αγροτικό όχημα, μεταλλικούς πασσάλους, τους οποίους είχαν αφαιρέσει από τη βάση γέφυρας της Εγνατίας οδού.
Ειδικότερα, μετά από έλεγχο αστυνομικών του Αστυνομικού Τμήματος Μετσόβου, σε αγροτικό όχημα, στο οποίο επέβαιναν οι δύο δράστες, διαπιστώθηκε να έχουν φορτωμένους,  δεκαέξι (16) μεταλλικούς πασσάλους, μήκους από (1,5) έως (2) μέτρα.

Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, οι δύο δράστες είχαν κόψει και αφαιρέσει τους μεταλλικούς πασσάλους, νωρίτερα την ίδια ημέρα από τη βάση της γέφυρας της Εγνατίας Οδού, στο Ανθοχώρι Μετσόβου.

Οι αφαιρεθέντες μεταλλικοί πάσσαλοι κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στην ιδιοκτήτρια εταιρεία, ενώ  κατασχέθηκε και το αγροτικό όχημα, ως μέσο μεταφοράς προϊόντων εγκλήματος.

Σημειώνεται ότι στην κατοχή των δραστών βρέθηκαν επίσης και κατασχέθηκαν δεκαπέντε (15) ναρκωτικά χάπια, χωρίς την απαιτούμενη ιατρική συνταγή.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ιωαννίνων.

Οι αστυνομικές έρευνες και το προανακριτικό έργο, διενεργούνται από το Αστυνομικό Τμήμα Μετσόβου, ενώ ερευνάται και η περαιτέρω συμμετοχή τους σε διάπραξη παράνομων ενεργειών.

Go to top