Συνελήφθησαν δέκα άτομα για διενέργεια και συμμετοχή σε  απαγορευμένα παίγνια

Εντοπίστηκε, χθες (09-10-2013) αργά το βράδυ στα Ιωάννινα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων, παράνομη χαρτοπαιχτική λέσχη σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος (καφενείο) και συνελήφθησαν μία  γυναίκα, υπεύθυνη του καταστήματος  και εννέα (9) ακόμη άτομα, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για διενέργεια  και συμμετοχή σε τυχερά – απαγορευμένα παίγνια.

Συγκεκριμένα, η υπεύθυνη του καταστήματος, 38χρονη ημεδαπή, η οποία ήταν παρούσα κατά τον έλεγχο και συνελήφθη,  είχε εγκαταστήσει κατάλληλα διαμορφωμένο τραπέζι, ενδεδυμένο με πράσινη τσόχα και είχε επιτρέψει την διεξαγωγή του τυχερού και απαγορευμένου παιγνίου «πόκερ»  και συγκεκριμένα την παραλλαγή texas hold ’ em, στο οποίο συμμετείχαν ως παίκτες, εννέα ημεδαποί, ηλικίας από 27 έως 51 ετών.

Η διεξαγωγή του συγκεκριμένου παιχνιδιού συνοδευόταν από τη συνομολόγηση στοιχημάτων και την απόδοση κερδών στους παίκτες.

Στην κατοχή των δραστών και σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στους χώρους του καταστήματος, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τα παρακάτω:
•    ένα τραπέζι ειδικά διαμορφωμένο για διενέργεια χαρτοπαιγνίων
•    το χρηματικό ποσό των (4.360) ευρώ 
•    εκατό ενενήντα μία  (191) μάρκες διαφόρων χρωμάτων
•    μία (1) μάρκα που έφερε την επιγραφή dealer
•    μία (1) τράπουλα

Η ιδιοκτήτρια του καταστήματος, 49χρονη ημεδαπή,  η οποία είχε μετατρέψει το καφενείο σε παράνομη λέσχη τυχερών παιγνίων, απουσίαζε κατά τον έλεγχο και αναζητείται.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων ενώ την προανάκριση ενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ιωαννίνων.

Go to top