Σημαντικές υπηρεσίες σε εκατοντάδες ανασφάλιστους συμπολίτες μας παρέχει το Δημοτικό Φαρμακείο, το οποίο λειτουργεί τα τελευταία δύο χρόνια, μετά από πρωτοβουλία του ΟΚΠΑΠΑ.Πρόκειται για μία από τις πιο κρίσιμες κοινωνικές δομές, που καλύπτει ένα τεράστιο κενό του κράτους αλλά και τις ανάγκες που δημιουργούνται για όλους εκείνους που χάνουν τη δουλειά τους ή δεν έχουν καμία ιατροφαρμακευτική κάλυψη.
Με δεδομένο ότι οι πόροι του Δήμου και του ΟΚΠΑΠΑ είναι περιορισμένοι, ο Οργανισμός απευθύνεται για μία ακόμη φορά στους συμπολίτες, ζητώντας τη στήριξή του, ώστε το Δημοτικό Φαρμακείο να συνεχίσει να καλύπτει τις αυξημένες ανάγκες που παρουσιάζονται το τελευταίο διάστημα.

Στο πλαίσιο αυτό, το Σάββατο από τις εννέα το πρωί μέχρι τις τρεις το μεσημέρι, σε ειδικό χώρο που θα έχει διαμορφωθεί στην κεντρική πλατεία της πόλης, θα γίνεται συγκέντρωση φαρμάκων και ιατροφαρμακευτικού υλικού.

«Απευθύνουμε έκκληση στους συμπολίτες μας να στηρίξουν την πρωτοβουλία αυτή. Οι κοινωνικές δομές που λειτουργεί ο Δήμος αφορούν όλους μας καθότι όλοι είμαστε μέλη της ίδιας κοινωνίας.

Με την προσφορά φαρμάκων κι άλλου υλικού θα μπορέσουμε να διασφαλίσουμε τη συνέχιση της λειτουργίας του κοινωνικού φαρμακείου» επεσήμανε σε δηλώσεις που έκανε ο Πρόεδρος του ΟΚΠΑΠΑ Φίλιππος Τσουμάνης.

Απαντώντας σε σχετική ερώτηση ο κ. Τσουμάνης ανέφερε ότι η προσέλευση πολιτών είναι μεγάλη, τόσο στο φαρμακείο όσο και στις άλλες κοινωνικές δομές και αυτό που καταγράφεται είναι ότι οι ανασφάλιστοι συνεχώς αυξάνουν.

ΔΕΙΤΕ ΤΟΝ ΚΑΤΑΛΟΓΟ ΜΑΣ ΕΔΩ

ΓΙΑ ΕΝΟΙΚΙΑΣΗ

ENOIKIAZETAI δυάρι στην άνω πόλη, 1ος όροφος. Τιμή 220 ευρώ. Στην τιμή συμπεριλαμβάνονται η δαπάνη ρεύματος και νερού. Τηλ. 6939 871864

-------------------------------

ΖΗΤΕΙΤΑΙ Μονοκατοικία ή ισόγειο διαμέρισμα για συνταξιούχους, έως 250 ευρώ μίσθωμα. Τηλ΄6983 464977

........................................................................

ΠΩΛΕΙΤΑΙ αγροτεμάχιο

Αγροτεμάχιο 6,5 στρέμματα, στην περιοχή Αγίων Αναργύρων, πολύ κοντά στον παράδρομο της Ιονίας και 500 μέτρα από τον οικισμό των Αγ. Αναργύρων.

Τηλ. επικοινωνίας: 6906243082

-------------------------------------------------------------------------------

ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΕΛΑΙΩΝΕΣ

Πωλούνται 2 ελαιώνες στο Πέτα Άρτας, συνολικά 7 στρέμματα. Με δυνατότητα αγοράς ξεχωριστά ή και οι δύο μαζί. Τιμή 1500 ευρώ (το στρέμμα).

Πληροφορίες στο τηλέφωνο 6977991526 Ηλίας

------------------------------------------------------------------------------

Γνωριμία με Κυρία

Συνταξιούχος δημοσίου, 60 ετών εμφανίσιμος, ζητά γνωριμία με σοβαρή κυρία και εμφανίσιμη, χωρίς οικογενειακές υποχρεώσεις (κατά προτίμηση ελεύθερη) από 40 έως 55 ετών για γνωριμία, συγκατοίκηση και ότι άλλο προκύψει στο μέλλον.

Κος Αντώνης.

Τηλ. 698 777 4972

 

Go to top