Η αεροπορική σύνδεση των Ιωαννίνων με το Ηράκλειο της Κρήτης θα είναι γεγονός από τα τέλη Ιανουαρίου. Με αφορμή το γεγονός αυτό ο Κυβερνήτης κι Αναπληρωτής Διευθυντής της Πτητικής Εκμετάλλευσης της Minoan Air Νικόλαος Τσακίρης συναντήθηκε με τον Δήμαρχο Ιωαννίνων Φίλιππα Φίλιο και τον αντιδήμαρχο, αρμόδιο για θέματα τουρισμού Νίκο Γκόλα. Η συνάντηση έγινε σε πολύ καλό κλίμα και από τις δύο πλευρές εκφράστηκε η διάθεση για περαιτέρω συνεργασία.

Η αεροπορική σύνδεση Ιωαννίνων Ηρακλείου είναι ένα σημαντικό βήμα για την εξωστρέφεια της περιοχής. Τα δρομολόγια θα γίνονται δύο φορές την εβδομάδα, η τιμή του εισιτηρίου θα είναι εξαιρετικά συμφέρουσα για το επιβατικό κοινό και σε πρώτη φάση θα χρησιμοποιηθούν αεροσκάφη των πενήντα θέσεων.
«Είναι μία πολύ σημαντική και ευχάριστη εξέλιξη. Είναι η αρχή μιας πολύ καλή συνεργασίας. Εμείς θα στηρίξουμε την προσπάθεια αυτή, που αποτελεί ένα νέο ξεκίνημα για την περιοχή μας. Πιστεύουμε ότι οι επαγγελματίες των Ιωαννίνων και οι επιχειρηματίες του τουριστικού κλάδου θα αγκαλιάσουν και θα στηρίξουν την προσπάθεια αυτή», σημείωσε ο αντιδήμαρχος Νίκος Γκόλας, στις δηλώσεις που έκανε.

Ο εκπρόσωπος της Μinoan Air σημείωσε ότι τα δρομολόγια αποφασίστηκαν ύστερα από έρευνα αγοράς που έγινε στην Κρήτη, μέσα από την οποία καταγράφηκε το πολύ υψηλό ενδιαφέρον. Εξ ίσου σημαντικό είναι και το ενδιαφέρον που καταγράφεται από τους τουριστικούς πράκτορες της Κρήτης για τα Ιωάννινα.
«Είμαστε έτοιμοι να ξεκινήσουμε και πιστεύουμε ότι θα πάμε πολύ καλά καθώς το ενδιαφέρον είναι μεγάλο τόσο από την Κρήτη προς τα Γιάννενα όσο και από την Ήπειρο προς το Ηράκλειο και τα Χανιά. Μελλοντικός μας σχεδιασμός είναι να διανυκτερεύει το αεροπλάνο στα Ιωάννινα ώστε να μπορέσουμε να εντάξουμε κι άλλους προορισμούς», τόνισε στις δηλώσεις του ο κ. Τσακίρης.

Ιδιαίτερα σημαντική χαρακτήρισε την εξέλιξη αυτή ο δήμαρχος Ιωαννίνων Φίλιππας Φίλιος.
«Ανοίγει ένας καινούριος δρόμος. Ένας νέος προορισμός. Ο χρόνος για το ταξίδι συντομεύει απίστευτα και πιστεύουμε ότι πολύς κόσμος θα εκμεταλλευτεί τη δυνατότητα που θα του δοθεί.

Εμείς από την πλευρά του Δήμου θα στηρίξουμε την προσπάθεια αυτή και ελπίζουμε να έχουμε ανάλογη συνέχεια», κατέληξε στις δηλώσεις του ο Δήμαρχος.

ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ LIVE ΣΤΗΝ ΠΡΕΒΕΖΑ

ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΑΦΙΣΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΠΛΗΡΕΣ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΓΙΑ ΤΟΥΣ BLACK HEART PROCCESSION , τους ELEPHANT και τους διοργανωτές.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΡΘΡΩΝ

Go to top