To Επιμελητήριο Άρτας ενημερώνει ότι η Περιφέρεια Ηπείρου σε συνεργασία με τις τοπικές εφορείες αρχαιοτήτων, το σωματείο «ΔΙΑΖΩΜΑ», την αναπτυξιακή «ΗΠΕΙΡΟΣ ΑΕ» & άλλους φορείς υλοποιεί το έργο «Πολιτιστική Διαδρομή στα Αρχαία Θέατρα της Ηπείρου», που αποτελεί το πρώτο πιλοτικό πρόγραμμα διαμόρφωσης και προώθησης ενός εξειδικευμένου και επώνυμου προϊόντος πολιτιστικού τουρισμού.

Στο πλαίσιο αυτόκαι με σκοπό τηνενίσχυση της τοπικής οικονομίας και ιδιαίτερα των επιχειρήσεων του τουριστικού και αγροδιατροφικού κλάδου, που δραστηριοποιούνται στην περιοχή, επιχειρείτε η σύσταση ενός Δικτύου Ανάπτυξης της Διαδρομής των Αρχαίων Θεάτρων της Ηπείρουστο οποίο, εκτός από οργανισμούς-φορείς, μπορούν να συμμετάσχουν επαγγελματίες και επιχειρήσεις,  που σχετίζονται με τη «Διαδρομή».
Στόχος είναι να προωθηθεί η διαδρομή και η ευρύτερη περιοχή της Ηπείρου ως προορισμός με κοινό όραμα  τη βελτίωση της ποιότητας των προσφερόμενων υπηρεσιών και προϊόντων.
Όσοι ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν στο «ΔΙΚΤΥΟ» θα πρέπει να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους συμπληρώνοντας τη δήλωση συμμετοχής.
Για να μπορέσει κάποιος να λάβει μέρος θα πρέπει να ενσωματώσει στη λειτουργία του στοιχεία τοπικής ταυτότητας (π.χ. τοπικά προϊόντα, υπηρεσίες) και γενικότερα να  πληροί κάποιες προδιαγραφές ποιότητας,χαρακτηριστικά, που θα συμβάλλουν στην καθιέρωση της ταυτότητας του νέου τοπικού προϊόντος (brandnameτης Διαδρομής).
Επιπλέον, στους συμμετέχοντες στο Σύμφωνο θα δοθεί το Σήμα-Λογότυπο της Διαδρομής, ως ένδειξη/αποτύπωση της ποιότητας των υπηρεσιών και προϊόντων που προσφέρουν.
Ήδη έχει τεθεί σε λειτουργία η Ιστοσελίδα της Πολιτιστικής
Διαδρομής των Αρχαίων Θεάτρων στη διεύθυνση www.ancienttheaters.com, την οποία και μπορείτε να επισκεφθείτε.Στην ιστοσελίδα υπάρχει ξεχωριστός τόπος προβολής των επιχειρήσεων και οργανισμών που θα ανήκουν στο Δίκτυο. Εφόσον εκδηλώσετε ενδιαφέρον συμμετοχής θα ενημερωθείτε για τον τρόπο με τον οποίο θα καταχωρηθείτε στην ιστοσελίδα της διαδρομής.
Επισυνάπτεται το έντυπο «Δήλωση Έκφρασης Επιθυμίας Συμμετοχής» και το έντυπο «Αυτό-αξιολόγησης»τα οποία, μετά την συμπλήρωσή τους, θα πρέπει να αποσταλούν  υπογεγραμμένα και σφραγισμένα μέχρι τις30 Αυγούστου 2018μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ( Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ) υπόψη κας Γεωργίας Κιτσάκη ή κ.Αριστοτέλη Σταγκίκα.
Πληροφορίες, διευκρινήσεις στο τηλέφωνο του Επιμελητηρίου Άρτας 2681028728.

ΓΙΑ ΕΝΟΙΚΙΑΣΗ

ENOIKIAZETAI δυάρι στην άνω πόλη, 1ος όροφος. Τιμή 220 ευρώ. Στην τιμή συμπεριλαμβάνονται η δαπάνη ρεύματος και νερού. Τηλ. 6939 871864

-------------------------------

Ηλεκτρικές συσκευές

ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ Μεταχειρισμένες ηλεκτρικές συσκευές σε πολύ καλές τιμές. Τηλ. 6942 460510

------------------------------

ΖΗΤΕΙΤΑΙ Μονοκατοικία ή ισόγειο διαμέρισμα για συνταξιούχους, έως 250 ευρώ μίσθωμα. Τηλ΄6983 464977

........................................................................

ΠΩΛΕΙΤΑΙ αγροτεμάχιο

Αγροτεμάχιο 6,5 στρέμματα, στην περιοχή Αγίων Αναργύρων, πολύ κοντά στον παράδρομο της Ιονίας και 500 μέτρα από τον οικισμό των Αγ. Αναργύρων.

Τηλ. επικοινωνίας: 6906243082

-------------------------------------------------------------------------------

ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΕΛΑΙΩΝΕΣ

Πωλούνται 2 ελαιώνες στο Πέτα Άρτας, συνολικά 7 στρέμματα. Με δυνατότητα αγοράς ξεχωριστά ή και οι δύο μαζί. Τιμή 1500 ευρώ (το στρέμμα).

Πληροφορίες στο τηλέφωνο 6977991526 Ηλίας

------------------------------------------------------------------------------

Γνωριμία με Κυρία

Εμφανίσιμος 52 ετών, χωρίς οικογενειακές υποχρεώσεις, ζητά γνωριμία με σοβαρή κυρία από 40 έως 55 ετών για συγκατοίκηση και ότι άλλο προκύψει στο μέλλον.

Τηλ. 698 777 4972

 

Go to top