Μεγάλη υπήρξε η ανταπόκριση των εμπόρων για την εμποροπανήγυρη της Φιλιππιάδας, η οποία θα ξεκινήσει τη Δευτέρα 26 Οκτωβρίου. Με την ολοκλήρωση της διαδικασίας των αιτήσεων για τις ενοικιάσεις των διαθέσιμων θέσεων πώλησης,υπερκαλύπτεται το σύνολο αυτών!.

Η εμποροπανήγυρη της Φιλιππιάδας, για την οποία αξίζει να σημειωθεί ότι άρχισε να  λειτουργεί από τα χρόνια της τουρκοκρατίας και θεσμοθετήθηκε στις αρχές του προηγούμενου αιώνα, θα  διεξαχθεί  στον  ειδικά  διαμορφωμένο  χώρο  που  βρίσκεται  στην  περιοχή  της  Γέφυρας  Καλογήρου και θα  είναι  διάρκειας  επτά  ημερών,  σύμφωνα  με  την  ισχύουσα  νομοθεσία. Θα διαρκέσει δηλαδή από  τις 26  Οκτωβρίου  2015  μέχρι  και την 1η  Νοεμβρίου  2015. 

«Το ενδιαφέρον για την εμποροπανήγυρη είναι ανέλπιστα μεγάλο. Τα μηνύματα που έστειλε πρόσφατα η έκθεση προϊόντων η οποία πραγματοποιήθηκε στην Άρτα, είναι ιδιαίτερα θετικά. Ο κόσμος σ’ αυτές τις δύσκολες εποχές δείχνει να εμπιστεύεται αλλά και να προτιμά να κάνει τα ψώνια του σε ανάλογες αγορές.  Με την ευκαιρία θέλουμε να καλέσουμε όλο τον κόσμο της ευρύτερης περιοχής, να επισκεφθεί και να στηρίξει την εμποροπανήγυρη. Στόχος μας είναι η αναβάθμιση της εμποροπανήγυρης και η μεταφορά της σε άλλο χώρο» δήλωσε σχετικά ο Δήμαρχος Ζηρούκ. Καλαντζής Νικόλαος.

 

 

 

 

ΔΕΙΤΕ ΤΟΝ ΚΑΤΑΛΟΓΟ ΜΑΣ ΕΔΩ

ΓΙΑ ΕΝΟΙΚΙΑΣΗ

ENOIKIAZETAI δυάρι στην άνω πόλη, 1ος όροφος. Τιμή 220 ευρώ. Στην τιμή συμπεριλαμβάνονται η δαπάνη ρεύματος και νερού. Τηλ. 6939 871864

-------------------------------

ΖΗΤΕΙΤΑΙ Μονοκατοικία ή ισόγειο διαμέρισμα για συνταξιούχους, έως 250 ευρώ μίσθωμα. Τηλ΄6983 464977

........................................................................

ΠΩΛΕΙΤΑΙ αγροτεμάχιο

Αγροτεμάχιο 6,5 στρέμματα, στην περιοχή Αγίων Αναργύρων, πολύ κοντά στον παράδρομο της Ιονίας και 500 μέτρα από τον οικισμό των Αγ. Αναργύρων.

Τηλ. επικοινωνίας: 6906243082

-------------------------------------------------------------------------------

ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΕΛΑΙΩΝΕΣ

Πωλούνται 2 ελαιώνες στο Πέτα Άρτας, συνολικά 7 στρέμματα. Με δυνατότητα αγοράς ξεχωριστά ή και οι δύο μαζί. Τιμή 1500 ευρώ (το στρέμμα).

Πληροφορίες στο τηλέφωνο 6977991526 Ηλίας

------------------------------------------------------------------------------

Γνωριμία με Κυρία

Συνταξιούχος δημοσίου, 60 ετών εμφανίσιμος, ζητά γνωριμία με σοβαρή κυρία και εμφανίσιμη, χωρίς οικογενειακές υποχρεώσεις (κατά προτίμηση ελεύθερη) από 40 έως 55 ετών για γνωριμία, συγκατοίκηση και ότι άλλο προκύψει στο μέλλον.

Κος Αντώνης.

Τηλ. 698 777 4972

 

Go to top