Ευρεία σύσκεψη πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Ζηρού.

Θέμα συζήτησης την ποιότητα του νερού των πηγών Αγίου Γεωργίου  μετά την εμφάνιση θολότητας που παρατηρήθηκε το τελευταίο χρονικό διάστημα.

Την σύσκεψη διεύθυνε ο Αντιδήμαρχος Ζηρού κ. Ρίζος Αχιλλεύς.

Παρόντες  στη σύσκεψη ήταν ο Δήμαρχος  Νικολάου Σκουφά κ. Γιαννούλης Ευστάθιος ( Πρόεδρος του συνδέσμου ύδρευσης Άρτας), ο Πρόεδρος  της προστασίας των πηγών Αγίου Γεωργίου και Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας   Ρίζος Χρήστος, ο Διευθυντής του Ι.Γ.Μ.Ε κ. Νικολάου Ευάγγελος, ο αντιδήμαρχος Δήμου Λευκάδας κ. Σέρβος Κων/νος, ο Δ/ντής Τμήματος ύδρευσης Δήμου Λευκάδας κ. Φραγκούλης Επαμεινώνδας, ο αντιδήμαρχος Δήμου  Αρταίων  κ.  Μπαλάγκας   Γεώργιος, οι Διευθυντές ΔΕΥΑ και ΔΕΥΠ κ. Κρανιώτης Βασίλειος και κ. Παπουτσής  Κωνσταντίνος, Ο πρόεδρος του Συνδέσμου ύδρευσης Πρέβεζας κ. Αυδίκος Δημήτριος και ο εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος της τμήματος  ύδρευσης του Δήμου Ζηρού Ζάβαλης Βασίλειος .

Η συνάντηση είχε σκοπό να διερευνηθούν τα αίτια και οι συνθήκες κάτω από τις οποίες παρουσιάσθηκε η θολότητα του νερού των πηγών και βέβαια να αναζητηθούν οι κατάλληλες λύσεις. Διαπιστώθηκε ότι η θολότητα των νερών καθημερινά μειώνεται και πως το φαινόμενο οφείλεται σε γεωλογικά αίτια.

Οι εμπλεκόμενοι (ΙΓΜΕ και ΔΕΥΑ) καθημερινά σχεδόν αποστέλλουν   σε εργαστήρια δείγματα  νερού και οι αναλύσεις μέχρι σήμερα αποδεικνύουν την καταλληλότητα της ποιότητας του νερού. 

Αποφασίσθηκε εάν συνεχισθεί το φαινόμενο, το ΙΓΜΕ να προχωρήσει σε εμπεριστατωμένη υδρολογική μελέτη προκειμένου να διαπιστωθούν επακριβώς τα αίτια.

 

 

 

 

 

 

ΔΕΙΤΕ ΤΟΝ ΚΑΤΑΛΟΓΟ ΜΑΣ ΕΔΩ

ΓΙΑ ΕΝΟΙΚΙΑΣΗ

ENOIKIAZETAI δυάρι στην άνω πόλη, 1ος όροφος. Τιμή 220 ευρώ. Στην τιμή συμπεριλαμβάνονται η δαπάνη ρεύματος και νερού. Τηλ. 6939 871864

-------------------------------

ΖΗΤΕΙΤΑΙ Μονοκατοικία ή ισόγειο διαμέρισμα για συνταξιούχους, έως 250 ευρώ μίσθωμα. Τηλ΄6983 464977

........................................................................

ΠΩΛΕΙΤΑΙ αγροτεμάχιο

Αγροτεμάχιο 6,5 στρέμματα, στην περιοχή Αγίων Αναργύρων, πολύ κοντά στον παράδρομο της Ιονίας και 500 μέτρα από τον οικισμό των Αγ. Αναργύρων.

Τηλ. επικοινωνίας: 6906243082

-------------------------------------------------------------------------------

ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΕΛΑΙΩΝΕΣ

Πωλούνται 2 ελαιώνες στο Πέτα Άρτας, συνολικά 7 στρέμματα. Με δυνατότητα αγοράς ξεχωριστά ή και οι δύο μαζί. Τιμή 1500 ευρώ (το στρέμμα).

Πληροφορίες στο τηλέφωνο 6977991526 Ηλίας

------------------------------------------------------------------------------

Γνωριμία με Κυρία

Συνταξιούχος δημοσίου, 60 ετών εμφανίσιμος, ζητά γνωριμία με σοβαρή κυρία και εμφανίσιμη, χωρίς οικογενειακές υποχρεώσεις (κατά προτίμηση ελεύθερη) από 40 έως 55 ετών για γνωριμία, συγκατοίκηση και ότι άλλο προκύψει στο μέλλον.

Κος Αντώνης.

Τηλ. 698 777 4972

 

Go to top