«Ο συνδυασμός μας «Άρτα, υπεύθυνα μαζί», έρχεται να λειτουργήσει, με όρους ανεξαρτησίας κι όχι με όρους μικροπολιτικής αντιπαράθεσης με τη σημερινή Δημοτική Αρχή, έρχεται να απαντήσει σε ένα διαχρονικό αίτημα που διατυπώνεται από τους αρτινούς πολίτες, για πολιτική ανανέωση, έρχεται για να ανατρέψει τακτικές «κλειστού συστήματος εξουσίας», που τροχοπεδούσαν κάθε προσπάθεια οικονομικής και κοινωνικής ανάπτυξης του τόπου μας».

Τα παραπάνω τόνισε πριν από λίγη ώρα ο υποψήφιος Δήμαρχος Αρταίων ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ ΣΙΑΦΑΚΑΣ, στην επίσημη παρουσίαση του λογότυπου και της Διακήρυξης Αρχών, Θέσεων και Στόχων, του συνδυασμού του «ΑΡΤΑ, ΥΠΕΥΘΥΝΑ ΜΑΖΙ», που έγινε στην κατάμεστη αίθουσα της καφετέριας ΒΥΖΑΝΤΙΟ, από φίλους, συνεργάτες και δημότες του Δήμου Αρταίων.

Ήταν κατά γενική ομολογία, ένα ιδιαίτερα εντυπωσιακό και δυναμικό ξεκίνημα του κ. Σιαφάκα, ο οποίος ακόμα:

- ΜΙΛΗΣΕ για χρηστή και διάφανη διοίκηση, χωρίς ανέξοδους λαϊκισμούς και επικοινωνιακούς ακροβατισμούς, χωρίς κομματικούς φραγμούς, ταμπέλες και αγκυλώσεις του χθές.
- ΥΠΟΓΡΑΜΜΙΣΕ την ανάγκη της οικονομικής και κοινωνικής ανάπτυξης, ως απαραίτητη προϋπόθεση που θα οδηγήσει στην πρόοδο και την ευημερία των δημοτών.
- ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΕ στις προτεραιότητες και στους βασικούς στόχους, σε τομείς που προσφέρονται για αξιοποίηση και εκμετάλλευση και που έχουν προοπτικές προς αυτή την κατεύθυνση, και
- ΥΠΟΣΧΕΘΗΚΕ την αξιοποίηση όλης της ανεκμετάλλευτης δημοτικής περιουσίας υπέρ των αδύναμων οικονομικά συνδημοτών μας, την άμεση καταγραφή και ιεράρχηση όλων των ζητημάτων και προβλημάτων των δημοτικών διαμερισμάτων, τη δημιουργία διαδημοτικών επιχειρήσεων, την τουριστική αξιοποίηση του ΞΕΝΙΑ όπως παλιά, την καθιέρωση της «ΩΡΑΣ του ΔΗΜΑΡΧΟΥ», σε ειδική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, την σταθερή συνεργασία με τους τοπικούς παραγωγικούς, πολιτιστικούς, αθλητικούς και κοινωνικούς φορείς και άλλα, τα οποία θα αναφέρονται στο Δημοτικό Πρόγραμμα του Συνδυασμού, το οποίο και ετοιμάζεται.

Ακόμα ανακοίνωσε τη συγκρότηση επιτροπών κατάρτισης του ψηφοδελτίου, κατάρτισης του Δημοτικού Προγράμματος και ειδικής επιτροπής εκλογικού αγώνα.
Τέλος ο κ. Σιαφάκας δήλωσε ότι σύντομα θα ανακοινωθούν και ονόματα υποψηφίων δημοτικών συμβούλων, που θα αποτελέσουν το βασικό κορμό του ψηφοδελτίου του συνδυασμού του και απηύθυνε κάλεσμα προς όλους τους δημότες «με τις ίδιες αξίες και τα ίδια όνειρα, να στηρίξουν τον αγώνα τους, για ένα Δήμο αξιών, για έναν τόπο που θέλεις να ζείς…»!

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ ΤΟΥ DADA ΕΔΩ

Η ΣΕΛΙΔΑ Facebook του DADA ΕΔΩ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΡΘΡΩΝ

Go to top