Ένα σημαντικό βήμα για την υλοποίηση του έργου γίνεται πράξη.

Στην κατακύρωση σύμβασης Παροχής ΥπηρεσιώνΤεχνικούΣυμβούλουγια το έργο «Φράγμα Κομποτίου Άρτας», προχωρά το αρμόδιο Τμήμα του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων. Σύμφωνα με σχετική απόφαση*, το έργο ανατίθεται στον οικονομικό́ φορέα: ΣΟΦΙΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ Α.Ε. καθώς υπέβαλε την πλέονσυμφέρουσαπροσφορά́ ύψους 137.000,00 € (χωρίς Φ.Π.Α.).Ο τεχνικός σύμβουλος, μέσω των παρεχόμενων υπηρεσιών του θα συμβάλει ουσιαστικά στις εργασίες που απαιτούνται για την ωρίμανση, την προώθησηκαι την υλοποίηση των μελετών του Φράγματος Κομποτίου.
Με αφορμή την παραπάνω εξέλιξη, ο Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και Βουλευτής Άρτας ΝΔ κ. Γιώργος Στύλιος δήλωσε: «Ένα σημαντικό βήμα για την υλοποίηση του Φράγματος Κομποτίου γίνεται πράξη. Πρόκειται για ένα έργο για την Άρτα και την Αιτωλοακαρνανία. Το φράγμα Κομποτίου υπολογίζεται πως θα καλύψει τις ανάγκες άρδευσης καλλιεργειών έκτασης περίπου 30.000 στρεμμάτων, διασφαλίζοντας τη βιωσιμότητα της αγροτικής παραγωγής της περιοχής. Το συγκεκριμένο έργο αποτελεί μια επένδυση για το μέλλον. Η κυβέρνηση αποδεικνύει στην πράξη ότι δημιουργεί τις κατάλληλες υποδομές για τον πρωτογενή τομέα, κατασκευάζοντας ένα μεγάλο έργο στην περιοχή μας. Δεσμεύομαι ότι με υπευθυνότητα, όπως απαιτούν οι καιροί, θα συνεχίσω να μάχομαι για τα συμφέροντα της Άρτας και της Ηπείρου».

Από εταιρία μπαταριών οχημάτων MODILE BATTERY EE που εδρεύει στην Αθήνα.

Ζητείται άτομο για εργασία στο υποκατάστημα της ΑΡΤΑΣ (ΓΕΦΥΡΑ ΑΡΤΑΣ Τ.Κ 47100) για πλήρες ωράριο. Απαραίτητη προϋπόθεση δίπλωμα μοτοσυκλέτας & αυτοκίνητου ηλικίας, έως 40 ετών.

Επικοινωνία στα τηλ. 210-5762834-6937028489

e-mail. για βιογραφικό. info@modilebattery.gr

www.modilebattery.gr

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΡΘΡΩΝ

Go to top