Η ΒΙΚΥ ΒΑΣΙΛΑΚΗ, η δημοτική σύμβουλος του Δήμου Αρταίων, η ΕΚΛΕΚΤΗ των αρτινών δημοτών, που σε κάθε εκλογική αναμέτρηση, έρχεται πρώτη σε σταυρούς προτίμησης, από το σύνολο των υποψηφίων, όλων των συνδυασμών, ακόμα και όταν ο συνδυασμός της ερχόταν τρίτος (με επικεφαλής τον Γιάννη Παπαλέξη), είναι το πρόσωπο που συγκεντρώνει το ενδιαφέρον του συνόλου των πιθανών, σίγουρων και απίθανων υποψήφιων δημάρχων των ερχόμενων δημοτικών εκλογών.

Όλοι την προσεγγίζουν, αλλά δέσμευση δεν δίνει σε κανέναν, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν θα είναι παρούσα και σε αυτές τις δημοτικές εκλογές.
Τώρα το ζητούμενο είναι με ποιόν συνδυασμό και με ποιόν επικεφαλής;
Από ότι εμείς εκτιμούμε, η τελική απόφαση της κ. Βασιλάκη θα παρθεί μετά τις βουλευτικές εκλογές, του ερχόμενου Απριλίου ή πριν από αυτές, εφόσον καθαρίσει το τοπίο, σε αυτόν τον τομέα, του υποψηφίου Δημάρχου Αρταίων από το τοπικό ΠΑΣΟΚ.
Εάν το ΠΑΣΟΚ, κατεβάσει δικό του υποψήφιο, σίγουρα όχι παλιάς κοπής (Παπαλέξη κ.α.) και αποδεκτό από τα αυτοδιοικητικά στελέχη αυτού του χώρου, έχει τις πιο πολλές πιθανότητες συμπόρευσης μαζί του.
Εάν το κόμμα της, το ΠΑΣΟΚ, συμπράξει με άλλο κόμμα για τη διεκδίκηση του Δήμου Αρταίων, με επικεφαλής από άλλον πολιτικό χώρο, η απόφασή της θα κριθεί από το άτομο που θα επιλεγεί.
Εάν τίποτα από τα παραπάνω δεν προκύψουν, η τελική της απόφαση θα εξαρτηθεί, από το ποιόν υποψήφιο Δήμαρχο η ίδια πιστεύει ότι μπορεί απρόσκοπτα να συμπορευτεί, είτε αυτός λέγεται ΧΡΗΣΤΟΣ ΤΣΙΡΟΓΙΑΝΝΗΣ, είτε ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ ΣΙΑΦΑΚΑΣ, είτε ΤΖΕΝΗ ΤΑΠΡΑΝΤΖΗ, πρόσωπα που ήδη έχουν δηλώσει πως θα είναι υποψήφιοι Δήμαρχοι Αρταίων.
Σε κάθε περίπτωση και πάντα κατά τη δική μας εκτίμηση, που σπάνια δεν επαληθεύεται, η ΒΙΚΥ ΒΑΣΙΛΑΚΗ και στις δημοτικές εκλογές του ερχόμενου Οκτωβρίου, θα είναι παρούσα!

ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ ΤΟΥ DADA ΕΔΩ

Η ΣΕΛΙΔΑ Facebook του DADA ΕΔΩ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΡΘΡΩΝ

Go to top