Το έργο δημοπρατείται μέχρι τις 14 Ιουνίου, με χρηματοδότηση από το Ταμείο Ανάκαμψης

Με χρηματοδότηση από το Ταμείο Ανάκαμψης, μετά και από σχετικές προσπάθειες των στελεχών της ΔΕΥΑ και προσωπικά του Δημάρχου Αρταίων, με την ιδιότητα του Προέδρου της επιχείρησης, προχωρά η δημοπράτηση του έργου “Μονάδα Επεξεργασίας Αφυδατωμένης Ιλύος Ε.Ε.Λ Άρτας”.

Πιο συγκεκριμένα, το έργο συνολικού ύψους 2.833.400,00 ευρώ, προβλέπει την κατασκευή  ηλιακών ξηραντηρίων, τύπου θερμοκηπίου με μεταλλικό σκελετό, στις εγκαταστάσεις του βιολογικού καθαρισμού της Άρτας.

Σύμφωνα με τον σχεδιασμό η αφυδατωμένη ιλύς σε κάθε ξηραντήριο θα έχει τρία στάδια παραμονής της:

- Στο πρώτο στάδιο θα τροφοδοτείται το ξηραντήριο.
- Στο δεύτερο στάδιο οι διεργασίες περιλαμβάνουν μόνο ανάδευση.
- Στο τρίτο στάδιο θα γίνεται η απομάκρυνσή της.

Mε τη νέα μονάδα θα επιτυγχάνεται η ελαχιστοποίηση της ποσότητας του τελικού προϊόντος και καλύτερες προοπτικές διάθεσής του, εξοικονόμηση πόρων για την ΔΕΥΑΑ, ενώ παράλληλα πρόκειται για ένα φιλικό προς το περιβάλλον έργο.

Πληροφορίες και τυχόν διευκρινήσεις παρέχονται από τη Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης - Αποχέτευσης Άρτας (ΔΕΥΑΑ), αρμόδιος υπάλληλος: Κωνσταντίνος Καρέλης, τηλ.2681070140.


ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ ΤΟΥ DADA ΕΔΩ

Η ΣΕΛΙΔΑ Facebook του DADA ΕΔΩ

Από εταιρία μπαταριών οχημάτων MODILE BATTERY EE που εδρεύει στην Αθήνα.

Ζητείται άτομο για εργασία στο υποκατάστημα της ΑΡΤΑΣ (ΓΕΦΥΡΑ ΑΡΤΑΣ Τ.Κ 47100) για πλήρες ωράριο. Απαραίτητη προϋπόθεση δίπλωμα μοτοσυκλέτας & αυτοκίνητου ηλικίας, έως 40 ετών.

Επικοινωνία στα τηλ. 210-5762834-6937028489

e-mail. για βιογραφικό. info@modilebattery.gr

www.modilebattery.gr

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΡΘΡΩΝ

Go to top