• «Εγκρίθηκε χρηματοδότηση 148.000 ευρώ για εργασίες συντήρησης του κτιρίου των Δικαστηρίων»
• «Με αυξήσεις στους μισθούς του Δημοσίου και με τη θέσπιση «μπόνους» παραγωγικότητας στηρίζουμε τους δικαστικούς υπαλλήλους»

Το κτίριο των δικαστηρίων της Άρτας επισκέφθηκε ο Γιώργος Στύλιος.

Ο Βουλευτής Άρτας της Νέας Δημοκρατίας, είχε συνάντηση με τους δικαστικούς υπαλλήλους όπου τέθηκαν όλα τα θέματα που τους απασχολούν. Μάλιστα οι υπάλληλοι παρέδωσαν στον Βουλευτή και υπόμνημα με τα αιτήματά τους. Από την πλευρά του ο κ. Στύλιος στάθηκε στο έργο της Κυβέρνησης του Κυριάκου Μητσοτάκη για τη βελτίωση της αποτελεσματικότητας και της ταχύτητας στην απονομή Δικαιοσύνης, καθώς και στο νέο δικαστικό χάρτη της Χώρας που σχεδιάζεται.

Επιπλέον τόνισε πως η Νέα Δημοκρατία με τις αυξήσεις που από 01.01.2024 έχει θεσπίσει για το δημόσιο τομέα αποδεικνύει με πράξεις πως βρίσκεται δίπλα τους.
Συζητώντας για την ανάγκη συντήρησης των κτιριακών υποδομών των δικαστηρίων της Άρτας που έθεσαν οι υπάλληλοι, ο Γιώργος Στύλιος υπογράμμισε πως με απόφαση του «Ταμείου Χρηματοδοτήσεων Δικαστικών Κτιρίων» του Υπουργείου Δικαιοσύνης εγκρίθηκε πίστωση ύψους €148.000 για την πραγματοποίηση «νέων εργασιών συντήρησης του Δικαστικού Μεγάρου Άρτας». Ο Βουλευτής σημείωσε πως την ευθύνη δημοπράτησης του έργου αναλαμβάνει πλέον η Περιφέρεια Ηπείρου, συμπληρώνοντας πως είναι σε συνεργασία με τον Περιφερειάρχη και τον Αντιπεριφερειάρχη Άρτας για την άμεση δημοπράτηση του έργου και την εκκίνηση των εργασιών.
Με το τέλος της συνάντησης, ο κ. Στύλιος, δήλωσε: «Η Άρτα χρειάζεται σύγχρονες και λειτουργικές υποδομές για τα δικαστήριά της. Η έγκριση της πίστωσης για τη συντήρηση του Δικαστικού Μεγάρου είναι ένα πρώτο βήμα. Με συνεχή προσπάθεια έργα για το Νομό μας προχωρούν. Είμαστε συνεργασία για την εύρεση χώρου ώστε να κατασκευαστεί νέο Δικαστικό Μέγαρο».


ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΡΘΡΩΝ

Go to top