LINK A : https://apply.workable.com/j/247F7D2C05

LINK B: https://apply.workable.com/j/24567C25E0

---------------------------------------------------------------------------------------------------

--------------------------------------------------------------------------------------------------- 

 

Με κλικ στο μπάνερ ή ΕΔΩ, δείτε τα δρομολόγια και πληροφορίες για το ΑΣΤΙΚΟ ΚΤΕΛ 'Αρτας

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 


«Ακόμα δεν έχω πάρει καμία απόφαση, για το αν θα ασχοληθώ ή όχι στις ερχόμενες εκλογές, με το Δήμο Αρταίων.

Κάτω από ορισμένες προϋποθέσεις, δεν θα έλεγα και όχι. Το σκέφτομαι…»!
Τα παραπάνω ανήκουν στον πρώην αντιδήμαρχο Αρταίων και δημοτικό σύμβουλο ΔΗΜΗΤΡΗ ΠΕΤΑΝΙΤΗ, απαντώντας σε σχετική ερώτηση του «ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗ».
Ακόμη μας είπε:

-    Ότι κι αν αποφασίσω, θα είναι προϊόν σεβασμού σε όλους εκείνους που στις προηγούμενες εκλογές μου εμπιστεύτηκαν την ψήφο τους και πιστεύω ότι στη συνέχεια δεν τους διέψευσα.
-    Θα αποφασίσω με μοναδικό γνώμονα να υπηρετήσω τον τόπο μου κι όχι τα προσωπικά μου συμφέροντα, και
-    Σε καμία περίπτωση δεν θα λειτουργήσω με σκεπτικά εκλογικής «τιμωρίας» του νυν δημάρχου, με τον οποίο, ως γνωστόν, έχω συγκρουστεί και έχω διαχωρίσει τη θέση μου, για θέματα αρχής, αλλά και ουσίας.

Σημειώνουμε ότι ο κ. Πετανίτης, ΔΙΚΑΙΟΥΤΑΙ ΝΑ ΟΜΙΛΕΙ ή και να πράξει ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ, που ενδεχομένως να αντιπολιτευθεί προεκλογικά τον Χρήστου Τσιρογιάννη, γιατί ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ από αντιδήμαρχος, πριν τη λήξη της θητείας του κι όχι όπως κάνανε κάποιοι άλλοι συνάδελφοί του δημοτικοί σύμβουλοι, που «σήκωσαν μπαϊράκι», όταν δεν «πέτυχαν» να παραμείνουν στα αξιώματά τους, σαν… «ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ»!
Και γι’ αυτόν και μόνο το λόγο, τα όσα μας είπε ο κ. Πετανίτης, έχουν ξεχωριστή βαρύτητα και τίποτα δεν συγκρίνεται με τις αντιδράσεις των άλλων που… «ανεξαρτητοποιήθηκαν», όταν χάσανε τα αξιώματά τους και τώρα απειλούν με «εκδίκηση», που θα πάρουν σας διασπαστές, στις επόμενες δημοτικές εκλογές.

 

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΡΘΡΩΝ

Go to top