LINK A : https://apply.workable.com/j/247F7D2C05

LINK B: https://apply.workable.com/j/24567C25E0

---------------------------------------------------------------------------------------------------

--------------------------------------------------------------------------------------------------- 

 

Με κλικ στο μπάνερ ή ΕΔΩ, δείτε τα δρομολόγια και πληροφορίες για το ΑΣΤΙΚΟ ΚΤΕΛ 'Αρτας

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 


Άμεση ήταν η ανταπόκριση της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης και Αποχέτευσης Άρτας, σε δημοσίευμα του διαδικτυακού «ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗ», του περασμένου Σαββάτου, που αφορούσε επικίνδυνες λακκούβες-παγίδες σε κεντρικό δρόμο της πόλης, που δημιουργήθηκαν εξαιτίας παρεμβάσεων της Δ.Ε.Υ.Α.Α., για αποκατάσταση βλάβης νερού.

Πρωί – Πρωί, σήμερα Δεύτερα, συνεργείο της Δ.Ε.Υ.Α.Α. κάλυψε προσωρινά τις εν λόγω λακκούβες και σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχαμε με τον διευθυντή της ΒΑΣΙΛΗ ΚΡΑΝΙΩΤΗ, μας δόθηκε η διαβεβαίωση ότι η αποκατάσταση του οδοστρώματος θα ολοκληρωθεί εντός της ημέρας, όπως και έγινε.
Αν δε λάβουμε υπόψη μας ότι μεσολάβησε Σαββατοκύριακο, από το δημοσίευμα του «ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗ», τότε η πραγματική ανταπόκριση μετράει μόνο… δύο ώρες!
Η άμεση αυτή αντίδραση από πλευράς Δ.Ε.Υ.Α.Α., δεν δείχνει μόνο την έμπρακτη υπευθυνότητα, αλλά και αναγνώριση των υποχρεώσεών της προ τους κατοίκους της περιοχής μας, πέραν της άψογης, από κάθε άποψη, παροχής υπηρεσιών της στους τομείς της ύδρευσης και της αποχέτευσης.
Τέλος με τη ευκαιρία και για την ιστορία αυτής της δημοτικής επιχείρησης του Δήμου Αρταίων, η Δ.Ε.Υ.Α.Α. Άρτας, ήταν ανάμεσα στις πέντε πρώτες, σε όλη τη χώρα, που προχώρησε κανονικά έργα βιολογικού καθαρισμού λυμάτων και αποχέτευσης, μοναδικό έργο υποδομής στο νομό μας, που διασφαλίζει την καλή ποιότητα ζωής των κατοίκων της.

 

Λ.Σ.


ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΡΘΡΩΝ

Go to top