Οι λέξεις είναι πολύ λίγες για να εκφράσουν το μεγαλείο των συναισθημάτων που βιώνουμε ως εθελοντές καρκινοπαθείς στον Σύλλογο Καρκινοπαθών, Εθελοντών και Φίλων Άρτας «Επιστήθιοι Φίλοι».

Η προσφορά από έναν καρκινοπαθή σε κάποιον νέο ασθενή είναι ανεκτίμητης αξίας και για τους δύο και, ίσως, το καλύτερο δείγμα πραγματικού κοινωνικού ακτιβισμού στις μέρες μας.

Οι δράσεις πρόληψης και ενημέρωσης από την άλλη, οι δράσεις κοινωνικής και ψυχολογικής στήριξης, εκτός από τους εθελοντές μας,χρειάζονταικαι την καθοδήγηση, τη γνώση και την εμπειρία των ίδιων των καρκινοπαθών. 

Ωστόσο, εμείς οι καρκινοπαθείς που προσφέρουμε ήδη εθελοντικά στον  Σύλλογο, είμαστε και άνθρωποι με τις δικές μας υποχρεώσεις,οι οποίες πολλές φορές δεν μας επιτρέπουν να δώσουμε όσα θέλουμε και όσα χρειάζονται.

 Γι’ αυτό και καλούμε όλους τους συμπολίτες μας που βίωσαν καρκίνο κάποια στιγμή στη ζωή τους να έρθουν δίπλα μας, μαζί μας, σε αυτό το ταξίδι ζωής που λέγεται ΠΡΟΣΦΟΡΑ και με την εμπειρία τους να βοηθήσουν πολύπλευρα στις δράσεις και στους σκοπούς που εξυπηρετεί ο Σύλλογος.  Θα χαρούμε πολύ να επικοινωνήσετε μαζί μας στο τηλέφωνο 6974313153.

Επίσης, ενόψει και των επικείμενων εκλογών, θα είναι χαρά μας να επικοινωνήσετε μαζί μας και όσοι επιπλέον πιστεύετε ότι μπορείτε να βοηθήσετε με την εμπειρία σας στο νέο Διοικητικό Συμβούλιο.

 

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ ΤΟΥ DADA ΕΔΩ

Η ΣΕΛΙΔΑ Facebook του DADA ΕΔΩ

Από εταιρία μπαταριών οχημάτων MODILE BATTERY EE που εδρεύει στην Αθήνα.

Ζητείται άτομο για εργασία στο υποκατάστημα της ΑΡΤΑΣ (ΓΕΦΥΡΑ ΑΡΤΑΣ Τ.Κ 47100) για πλήρες ωράριο. Απαραίτητη προϋπόθεση δίπλωμα μοτοσυκλέτας & αυτοκίνητου ηλικίας, έως 40 ετών.

Επικοινωνία στα τηλ. 210-5762834-6937028489

e-mail. για βιογραφικό. info@modilebattery.gr

www.modilebattery.gr

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΡΘΡΩΝ

Go to top