Με αφορμή την αλλαγή των Αντιδημάρχων στο Δήμο Αρταίων αισθάνομαι την ανάγκη να ευχηθώ σε όλους τους καλή επιτυχία στην ολοκλήρωση του έργου μας.

Ένα έργο που ξεκίνησε το 2014 με την πρώτη θητεία και συνεχίστηκε το 2019.
Η απόφασή μου να απουσιάζω από τη σύνθεση αυτή, της τελευταίας θητείας των Αντιδημάρχων, έχει να κάνει με το γεγονός ότι μέχρι και πρότινος δε είχα πάρει τις οριστικές μου αποφάσεις κάτι το οποίο επιθυμούσα βέβαια να κάνω ανεπηρέαστος και μη δημιουργώντας πρόβλημα στην υπόλοιπη ομάδα.
Όσον αφορά αυτές τις αποφάσεις μου, σίγουρα θα ανακοινωθούν επίσημα και όχι από διαρροές που τυχόν υπάρχουν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
Παραμένω στη δημοτική ομάδα της παράταξης «Αρτινών Συνεργασία» και προφανώς θα στηρίζω τις αποφάσεις της μέχρι το τέλος της θητείας αυτής.
Επίσης να υπενθυμίσω, για τυχόν παρεξηγήσεις, ότι είμαι ενεργό μέλος του κόμματος της Νέας Δημοκρατίας. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι στα πλαίσια της τοπικής αυτοδιοίκησης χωράνε κομματικές ταμπέλες στους συνδημότες μας, πόσο μάλλον δε να παρερμηνεύονται φιλικές συζητήσεις και ανησυχίες που τυχόν υπάρχουν μεταξύ αυτών, με σκοπό την πολιτική τους εκμετάλλευση. Εξάλλου, όπως είναι γνωστό, τα προβλήματα της πόλης μας δεν έχουν χρώματα και όλοι οι διαθέσιμοι και ενεργοί πολίτες χωράνε στην προσπάθεια επίλυσής τους.
Τέλος, θέλω να ευχαριστήσω το Δήμαρχο Χρήστο Τσιρογιάννη για τη τιμή που μου έκανε όλα αυτά τα χρόνια να μου εμπιστευτεί κρίσιμα και σημαντικά πόστα του Δήμου μας. Προσπάθησα από την πρώτη μέχρι την τελευταία ημέρα να φανώ αντάξιος των προσδοκιών του δίνοντας τον καλύτερό μου εαυτό.
      

Με εκτίμηση
Χριστόφορος Σιαφάκας

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΡΘΡΩΝ

Go to top