Κάνε με μια μέρα πρωθυπουργό και θα σούλεγα εγώ τι θα έκανα!

Κάπως έτσι σατίριζαν τους νεοέλληνες, οι θεατρικοί συγγραφείς της δεκαετίας του ΄80, οι οποίοι νεοέλληνες φαντάζονταν τους εαυτούς τους, ικανούς να λύσουν όλα τα προβλήματα του κοσμάκη και ανίκανους τους πολιτικούς για να πετύχουν κάτι τέτοιο!

Με το λογικό των νεοέλληνων του ΄80 συμπεριφέρονται σήμερα και οι πολιτικοί του ΣΥΡΙΖΑ!

Δώστε μας την κυβέρνηση, δώστε μας αυτοδυναμία και θα τρώτε με χρυσά κουτάλια!

Δώστε μας την εξουσία και… νταούλια, για να χορέψουμε… πεντοζάλι τους δανειστές μας και τις παγκόσμιες αγορές!

Για τα… πανηγύρια!

Και πριν αλέκτωρ λαλήσει, κ.λπ., κ.λπ., ο ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ δηλώνει στο πρακτορείο ΡΩΥΤΕΡ, ότι «δεν θα προχωρήσουμε σε μονομερείς ενέργειες…»! Τσώπα; Και τα μνημόνια θα τα σκίζουν με τη Μέρκελ και τους τοκογλύφους δανειστές;

Αυτά στην Ευρώπη και στην Ελλάδα; ΛΑΦΑΖΑΝΗΣ: «Με μονομερείς ενέργειες, θα σκίσουμε τα μνημόνια και ότι τα συνοδεύουν…»!

Και ο ΑΛΕΞΗΣ ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ, το αγλάισμα του ΣΥΡΙΖΑ: «Θα γίνουν εξεταστικές επιτροπές και θα στηθούν ειδικά δικαστήρια, για εκείνους που υπέγραψαν τα μνημόνια, μεταξύ αυτών και του ΓΙΩΡΓΟΥ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ, αλλά, άκουσον – άκουσον και του υποψηφίου Προέδρου της Δημοκρατίας ΣΤΑΥΡΟΥ ΔΗΜΑ(!!!), επειδή συμμετείχε στην κυβέρνηση Παπαδήμου»!

Σκεφθείτε τώρα, να εκλεγεί Πρόεδρος της Δημοκρατίας ο Δήμας, να κερδίσει τις εκλογές ο ΣΥΡΙΖΑ και να γίνει κυβέρνηση και το «αγλάισμα», ο Μητρόπουλος, να ζητήσει την παραπομπή του νέου Προέδρου σε ειδικό δικαστήριο!!!

Δέστε τους!

Τον οποίο Μητρόπουλο, το ΠΑΣΟΚ τον αποκάλεσε δημόσια «ΓΕΝΙΤΣΑΡΟ» (σε αυτό το κόμμα ανδρώθηκε κι έγινε και εργατολόγος), για την προαναφερόμενη δήλωσή του, αλλά και για πολλές άλλες!

Τώρα λοιπόν που «τρούπωσε» στον ΣΥΡΙΖΑ, ο «καφετζής» της αυλής του ΓΙΩΡΓΟΥ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ, γυρίζει και… «δαγκώνει» τους πρώην συντρόφους του!

Τώρα θα μου πείτε, γενίτσαρος προέκυψε μόνο από το ΠΑΣΟΚ;

Όχι βέβαια!!! Ο Μητρόπουλος, μπροστά στον ΠΑΝΟ ΚΑΜΜΕΝΟ, τον… κωμικό ΠΑΥΛΟ ΧΑΫΚΑΛΗ και τον ΤΕΡΕΝΣ ΚΟΥΪΚ, είναι αγγελούδι!

Οι τελευταίοι, δεν «δαγκώνουν» απλά τη Ν.Δ., το κόμμα που τους ανέδειξε, αλλά και την… «ξεπουλάνε», όσο – όσο, στους αντιπάλους της.

Και ο ΠΑΥΛΟΣ ΧΑΫΚΑΛΗΣ κατάγγειλε απόπειρα δωροδοκίας του, για να ψηφίσει Πρόεδρο Δημοκρατίας.

Και επιστρατεύτηκε ο… εθνικός σατιροΣυριζαίος ΛΑΚΗΣ ΛΑΖΟΠΟΥΛΟΣ, για να «πλασσαριστεί» στην κοινή γνώμη, μέσω του μεγάλου τηλεκυνηγού τηλεθέασης ΓΙΩΡΓΟΥ ΠΑΠΑΔΑΚΗ, που σχεδόν αβασάνιστα υιοθέτησε την καταγγελία (για την τηλεθέαση ρε γαμώτο)!!!

Βέβαια πρόκειται περί μιας ακόμη «μπούρδας» των Ανεξάρτητων (ΚαταΚα(η)μένων) Ελλήνων, μήπως καταφέρουν και περισωθούν και μπούνε στη Βουλή.

Αλλά η Εισαγγελία και η Αστυνομία δεν τους κάνει το χατίρι!

Μήπως τελικά αυτοί οι άνθρωποι (και μπουρδολόγοι), «ψάχνονται» για να «δωροδοκηθούν» και δεν… βρίσκουν;

Πάμε λοιπόν σε εκλογές κι όποιος αντέξει!!!

Να δούμε και ποιοι θα «κερδίσουν» στα αντιμνημονιακά καλιστεία, των τελευταίων χρόνων, κατά πως λέει και ο ΓΑΠ THE GREEK, κατά κόσμον, ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ!

Προστατευόμενο είδος!!!

Ο οποίος ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ, προανάγγειλε ίδρυση νέου κόμματος, γιατί τον καλούν η «ιστορία» και οι… ποδηλάτες!

Και στο ΠΑΣΟΚ μοιράζονται… κατουριέρες!!!

Αλλά και στον ΣΥΡΙΖΑ! Διότι σε μια τέτοια περίπτωση, το παλαιό και «αμαρτωλό» ΠΑΣΟΚ, που κατασκήνωσε σε αυτό το κόμμα, θα ακολουθήσει τον… ΓΑΠ, με ότι αυτό θα συνοδευτεί, από πλευράς μείωσης της δύναμης αυτού το κόμματος!

Αλλά και το ΠΑΣΟΚ του ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ, θα «δαγκωθεί» αγρίως από τον ΓΑΠ!

Εδώ διέλυσε όλη την Ελλάδα και θα γλυτώσουν ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ;

Ψηφοφορία για την εκλογή Προέδρου Δημοκρατίας! ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΤΥΛΙΟΣ: «Παρών»!!!

Πιστεύουμε ότι αυτό συνέβη από ανθρώπινη και συνηθισμένη πολιτική αφηρημάδα!

Εκτός κι αν εκείνη τη στιγμή, περνούσε από μπροστά του η ΛΙΑΝΑ ΚΑΝΕΛΛΗ και πήρε ανάποδες!

Αλλά το αστείο των ημερών, έγινε στην είσοδο των γραφείων του πρώην πρωθυπουργού ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ, όπου περίμενε την αρχηγάρα, τον ΠΑΝΟ ΚΑΜΜΕΝΟ, ο ΤΕΡΕΝΣ ΚΟΥΪΚ!

Και έφτασε η αρχηγάρα και πέσανε χαιρετούρες και η πιο θερμή ήταν εκείνη με τον… Τέρενς!!!

Λεπτομέρεια! Είχαν να ξαναβρεθούν ολόκληρα… 10 λεπτά της ώρας!!!

Και αυτή η σκηνή μου θύμισε έναν παλιό αρτινό πολιτευτή, προχωρημένης ηλικίας, ο οποίος είχε νοικιάσει ένα αγροτικό αυτοκίνητο, με τον οδηγό του, για τις προεκλογικές του περιοδείες!

Και ο οδηγός, για να τις κάνει πιο «επίσημες» αυτές τις περιοδείες, σε κάθε χωριό που σταματούσε, πήγαινε και άνοιγε την πόρτα του πολιτευτή, για να κατέβει!

Και «εισέπραττε» την πρώτη θερμή χειραψία!

Ογδόντα χωριά πέρασαν, ογδόντα χειραψίες εισέπραξε!

Πάμε για εκλογές αδέρφια και ο Θεός να βάλει το χέρι του!

Και αν υπάρχει Θεός, σε αυτές τις εκλογές θα φανεί!!!

Καλά Χριστούγεννα!!!

ΛΕ-ΣΤΑΣ

 

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΡΘΡΩΝ

Go to top