Το ΠΑΣΟΚ δεν τεμαχίζεται, δεν κληρονομείται, είχε πει ο Ανδρέας! Και οι διάδοχοί του, ο Βενιζέλος και ο… υιός του Γιώργος, λένε: «Δεν τεμαχίζεται, δεν κληρονομείται, αλλά το… «δεν κηδεύεται», κανείς δεν το… «απαγόρευσε»!

Υιέ μου, Υιέ μου!!! Έξη μήνες έγινες πρωθυπουργός και τα έκανες μπάχαλο! Γιατί δεν αφήνεις την πολιτική και να ασχοληθείς με το… ψάρεμα;

Αλλά και ο πολιτικά… «αξιοπρεπής» ΦΩΤΗΣ ΚΟΥΒΕΛΗΣ και ο πολιτικά… «φανφαρόνος» ΠΑΝΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ, που πήγαν στον ΣΥΡΙΖΑ για μαλλί και βγήκαν κουρεμένοι και… γουλί, δεν τα κάνανε… ρόιδο, δεν διέλυσαν τα κόμματά τους, πριν καν προκηρυχτούν οι εκλογές;

Ο πρώτος γιατί πίστευε ότι τον πίστευαν σαν ικανό ηγέτη, για ανασυγκρότηση της ευρείας Αριστεράς και ο δεύτερος γιατί κοίταζε τον καθρέφτη του και έβλεπε τον εαυτό του Μέγα Αλέξανδρο, τον Κουίκ και τον… Χαϊκάλη «στρατηγούς» και την θεολόγα Ξουλίδου σαν τη μαμά Ολυμπιάδα!

Πάμε παρακάτω. Το ότι ο «ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ» προέβλεψε πριν από τρεις μήνες τη δημιουργία κόμματος από τον ΓΙΩΡΓΟ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ (το σχετικό κείμενο το αναδημοσιεύσαμε στον τελευταίο έντυπο «Π» και στην ιστοσελίδα του), δεν σημαίνει ότι ζητάμε… εύσημα μέντιουμ!

Το ότι προβλέψαμε επίσης πριν από τρεις μήνες και την επάνοδο του ΚΩΣΤΑ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ, στην ηγεσία της Ν.Δ., αν επαληθευτούμε, δεν σημαίνει ότι δεν δικαιούμαστε αναγνώριση των δημοσιογραφικών μας «προσόντων»!

Το έγραψε ο «ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ»; Είναι γεγονός! Το προέβλεψε ο «ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ»; Καλομελέτα και έρχεται!

Όπως π.χ. η δημιουργία κόμματος από τον ΓΙΩΡΓΟ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ, αφαιρεί τουλάχιστον ένα 3% από τον ΣΥΡΙΖΑ και τη δημοσκοπική του «πρωτιά» των τελευταίων μηνών!

Και το ματς Ν.Δ. και ΣΥΡΙΖΑ γίνεται πλέον ντέρμπι!

Και τα κεφάλια μέσα εκείνων που ονειρεύονταν αυτοδυναμίες και εκείνων που πίστευαν ότι η νίκη, ανήκει στον ΣΥΡΙΖΑ!

Ας έρθουμε τώρα στα των τριών εδρών της Άρτας. Όλα δείχνουν ότι το πρώτο κόμμα (πανελλαδικά και όχι τοπικά), θα πάρει τη δεύτερη έδρα. Για να μη συμβεί αυτό, θα πρέπει το τρίτο κόμμα, να πιάσει πανελλαδικά διψήφιο ποσοστό!

Βέβαια το ποια κόμματα θα πάρουν τις έδρες της Άρτας, αυτή τη στιγμή λίγο ενδιαφέρει τους αρτινούς!

Καθόσον η Άρτα, εκεί που βρίσκονταν προ μνημονίων, εκεί βρίσκεται και επί… μνημονίων! Στον… πάτο! Μια από τις φτωχότερες περιοχές της χώρας!

Έτσι στις «βίαιες» εκλογές της 25ης Ιανουαρίου, για τους αρτινούς πολίτες δεν υπάρχουν διλήμματα. Τίποτα δεν έχουν να χάσουν, τίποτα δεν έχουν να κερδίσουν.

Είμαστε μια περιοχή με σχεδόν μηδενική παραγωγή, μια περιοχή συνταξιούχων, δημοσίων υπαλλήλων και ανέργων.

Οι τελευταίοι, οι άνεργοι, για να βρουν δουλειά στον τόπο τους, πρέπει να υπάρξει ανάπτυξη. Για να υπάρξει ανάπτυξη, χρειάζονται επενδύσεις, για να έρθουν επενδύσεις χρειάζονται πεδία… ανάπτυξης, που δεν υπάρχουν. Και όταν… προκύψουν τέτοια πεδία, οι σημερινοί άνεργοι θα είναι συνταξιούχοι χωρίς σύνταξη.

Για εμάς λοιπόν τους αρτινούς και για όλους τους έλληνες, το διακύβευμα δεν είναι ποιος θα κερδίσει στις επόμενες εκλογές, αλλά αν θα κυβερνηθεί ο τόπος!

Διότι αν την επομένη των εκλογών, δεν προκύψει κυβέρνηση, ο τόπος θα οδηγηθεί σε οδυνηρές περιπέτειες και σε επικίνδυνες και ανυπολόγιστες κοινωνικές εκρήξεις.

Σκεφθείτε μόνο τούτο: Αν οδηγηθούμε σε επαναληπτικές εκλογές, πως και από πού θα πληρωθούν οι συντάξεις μετά το Μάρτη, (που κρατούν ακόμη όρθιες τις ελληνικές οικογένειες), πως και από πού θα πληρωθούν οι εργαζόμενοι στο Δημόσιο, πως και από πού το Κράτος θα έχει έσοδα, για τις ανάγκες της λειτουργίας του;

Επαναλαμβάνουμε, αυτά είναι τα διακυβεύματα αυτών των εκλογών και όχι ποιοι θα τις κερδίσουν και όχι ποιοι θα εκλεγούν βουλευτές και ποιοι όχι!

Και πάλι θα πούμε ότι σε αυτές τις εκλογές, θα φανεί αν υπάρχει Θεός για την Ελλάδα!

Ας χαλαρώσουμε και λίγο και ας κάνουμε μια στάση, στα λεγόμενα του ΓΙΩΡΓΟΥ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ, με αφορμή τη διακήρυξη του κόμματός του. Και λέμε «του κόμματός του», διότι έτσι είναι Κόμμα… 7 ημερών, είναι κόμμα ενός ανδρός και της παρεούλας του!

Τι είπε λοιπόν ο εν λόγω νέος αρχηγός κόμματος; Θα φέρουμε τη «λύτρωση» και δεν θα γίνουμε ουρά της… Δεξιάς!!! Ο ίδιος δεν οδήγησε το κόμμα του, το ΠΑΣΟΚ, σε συνεργασία με τη Δεξιά; Ακόμη και με τον Γιώργο Καρατζαφέρη;

Αλλά εκείνο που περισσότερο μας «ανατρίχιασε», ήταν όταν έκανε λόγο για «πελατειακές πολιτικές» που ασκήθηκαν από το πολιτικό κατεστημένο!

Όταν «ασκούνταν» αυτές οι πολιτικές, ο ίδιος που ήταν; Δεν ήταν υπουργός όλων των κυβερνήσεων του ΠΑΣΟΚ, που άλωσαν όλο το Δημόσιο;

Τους ΠΑΣΟΚικούς στρατούς στο Δημόσιο, που σήμερα «αποβιβάστηκαν» και «παραδόθηκαν» στον ΣΥΡΙΖΑ (για «νέους αγώνες»), ποιοι τους δημιούργησαν; Ο Νότης Σφακιανάκης και η Έφη Θώδη;

Από τα Μέσα Ενημέρωσης ακούσαμε ότι ο ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ, απέκλεισε από τα ψηφοδέλτια του, τις προερχόμενες από τους Ανεξάρτητους Έλληνες, ΡΑΧΗΛ ΜΑΚΡΗ και ΓΙΑΤΑΓΑΝΑ!!!

Ντροπή Αλέξη! Εντάξει, να «κουρέψεις» τους αφελείς ΔΗΜΑΡαίους, αλλά όχι και τη… Ραχήλ! Την αρχηγό του κινήματος των… ψηλοτάκουνων;

Τουλάχιστον… «μάζευε» τον… Χαϊκάλη, για να μην χαθεί το «είδος»!

Πάντως Αλέξη, συγχωριανέ και αξιαγάπητε, χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια, κατάφερες να ισοπεδώσεις δύο κόμματα, από τα… έξι του «δημοκρατικού τόξου»! Τους ΑΝ.ΕΛ. και τη ΔΗΜΑΡ!!!

Τώρα το ότι «φύτρωσαν», άλλα δύο νέα, δεν φταις εσύ!

Και τι κόμματα; Πιράνχας και για το ΠΑΣΟΚ και για τον ΣΥΡΙΖΑ!

Τον καημένο, τον ΠΑΝΟ ΚΑΜΜΕΝΟ, τώρα όλοι τον… «βαράνε»! Από Μέρκελ, μέχρι Ομπάμα και ΑΔΩΝΙ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ!!! Ακόμη και ο συμπολεμιστής του ΓΙΑΝΝΗΣ ΔΗΜΑΡΑΣ, του «Άρματος των Πολιτών», του είπε άντε γεια, δεν έχεις πια λίγδα!!!

Και κλείνουμε με τούτο: Δέκα μέρες πριν από την Κυριακή των εκλογών της 25ης Ιανουαρίου, ο «προστάτης» των φτωχών και των αδυνάτων (δηλαδή του πόμολου), ο άνθρωπος που έκανε την μπούρδα «ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ» του αιώνα, την προσπάθεια εξαγοράς του Χαϊκάλη, ο Ρομπέν του ΣΥΡΙΖΑ, ο ΛΑΚΗΣ ΛΑΖΟΠΟΥΛΟΣ, με το τσαντίρι του, θα κάνει προεκλογική εκπομπή, εννοείται «στοχευμένης» πολιτικής σάτιρας κατά του Σαμαρά, του Βενιζέλου, του Θεοδωράκη, του Παπανδρέου και υπέρ του ΣΥΡΙΖΑ, του «στενού» του φίλου Χαϊκάλη και του αρχηγάρα… Καμμένου!

Και εσύ πόμολο θα τον χειροκροτάς!

Καλή χρονιά

Και το κατά πόσον θα είναι καλή χρονιά το 2015, θα φανεί από το Γενάρη! Όπως λέμε, η καλή μέρα από το πρωί φαίνεται!

Γειά σας!

 

ΛΕ-ΣΤΑΣ  

 

 

 

Από εταιρία μπαταριών οχημάτων MODILE BATTERY EE που εδρεύει στην Αθήνα.

Ζητείται άτομο για εργασία στο υποκατάστημα της ΑΡΤΑΣ (ΓΕΦΥΡΑ ΑΡΤΑΣ Τ.Κ 47100) για πλήρες ωράριο. Απαραίτητη προϋπόθεση δίπλωμα μοτοσυκλέτας & αυτοκίνητου ηλικίας, έως 40 ετών.

Επικοινωνία στα τηλ. 210-5762834-6937028489

e-mail. για βιογραφικό. info@modilebattery.gr

www.modilebattery.gr

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΡΘΡΩΝ

Go to top