Τώρα εμείς του «ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗ», με την θριαμβευτική νίκη του ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ, δικαιούμαστε να νοιώθουμε δικαιωμένοι, από τις σχετικές προβλέψεις μας;

Στις 22-11-2015, πρώτη Κυριακή των εκλογών της Ν.Δ., για την ανάδειξη νέου αρχηγού, είχαμε γράψει σε αυτή τη στήλη:

«Εσωκομματικές εκλογές σήμερα στη Ν.Δ., για ανάδειξη νέου αρχηγού. Η δική μας θέση είναι γνωστή και δεν αλλάζει. Με Μεϊμαράκη, θα έχουμε «μια από τα ίδια» και αυτό το κόμμα θα παραμείνει… παλαιοκομματικό, ο δε ίδιος, θα είναι προσωρινός και αναλώσιμος! ΚΩΣΤΑ ΠΑΠΑΣΙΩΖΟ και λοιποί… Μεϊμερακικοί, συνέλθετε! Με Τζιτζικώστα, πολιτικά, θα είναι ο απόλυτος ορισμός της ανοησίας, γιατί δεν μπορεί ένα μεγάλο κόμμα, να καθοδηγείται δια… πληρεξουσίου αρχηγού και αντιπροσώπου στη Βουλή! ΓΙΩΡΓΟ ΣΤΥΛΙΟ, προσγειώσου!

Με Κυριάκο Μητσοτάκη, υπάρχει και παρόν και μέλλον για τη Ν.Δ.! Όλοι οι καλόπιστοι και ρεαλιστές αυτού του χώρου, ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ, άσχετα ποιόν θα ψηφίσουν στην κάλπη! Μπράβο ΝΤΙΝΟ ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ, για τη θέση σου, σε αυτό το θέμα. Είσαι… «μπροστά» από όλους και θα παραμείνεις, άσχετα με το ποιος θα εκλεγεί πρόεδρος!

Για τον Άδωνι Γεωργιάδη, ο γράφων, πιστεύει ότι είναι πιο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ, πιο κατάλληλος, πιο ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΣ, για αρχηγός της Ν.Δ., από τους Μεϊμαράκη και Τζιτζικώστα!

Ο Κυριάκος είναι εκτός συναγωνισμού, πώς να το κάνουμε!».

Φίλοι μου, αυτά είχαμε γράψει τότε, τίποτε περισσότερο, τίποτε λιγότερο!

Πιστεύαμε και πιστεύουμε στον ΚΥΡΙΑΚΟ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ και αισιοδοξούμε, τώρα, ότι και η Ν.Δ. θα βρει το δρόμο της, που τον είχε χάσει, από το… 1993!

Μήπως και απαλλαχτούμε και από τους ΣΥΡΙΖΑΝΕΛηδες, που στην πράξη, αποδείχτηκαν ανίκανοι, ανεπαρκείς και ψευταράδες!

Τη νίκη του Κυριάκου τη χαρήκαμε και για έναν ακόμη λόγο. Γιατί «στραπατσάρησε» το… απίστευτο, όπως διαμορφώθηκε και μεταμορφώθηκε… Καραμανλέϊκο βιλαέτι!

Να ησυχάσουμε από αυτούς!

Θα μου πείτε ότι ο Κυριάκος ανήκει σε άλλο βιλαέτι, στο Μητσοτακέικο!

Με μια όμως διαφορά! Δεν ξέρει να λέει ψέματα, δεν διστάζει να συγκρουστεί, δεν παίζει διπλά παιγνίδια, λέει την ωμή αλήθεια, όπως έκανε και ο πατέρας του ΚΩΝ/ΝΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ!

Ο οποίος ΚΩΝ/ΝΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ, από το 1998, προειδοποιούσε ότι η χώρα πάει για πτώχευση, αλλά κανένας δεν τον άκουγε!

Ο οποίος Μητσοτάκης, όταν έχασε τη δεδηλωμένη το 1993 κι έμεινε με 150 βουλευτές (με την αποσκίρτηση του Κατσίκη), προχώρησε αμέσως σε εκλογές, ενώ μπορούσε να αναζητήσει στηρίγματα από την αντιπολίτευση και να παραμείνει στην εξουσία.

Σε αντίθεση με τον ΣΥΡΙΖΑ, που ενώ έμεινε με 120 βουλευτές, συνέχισε να κυβερνά, με την ανοχή της αντιπολίτευσης και πήγε σε εκλογές, όταν «έδεσε τον γάιδαρό του»!

Αλλά η πολιτική εντιμότητα του ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ, φάνηκε, όταν η αδελφή του Ντόρα έκανε δικό της κόμμα, μετά τη διαγραφή της, από τον Σαμαρά. Τότε διαφώνησε μαζί της, δεν την ακολούθησε, έμεινε πιστός στη Ν.Δ. και αργότερα, ως υπουργός ήταν από τους πιο πετυχημένους της κυβέρνησης.

Του ευχόμαστε δύναμη και επιτυχίες!

 

                                                                                                      ΛΕ-ΣΤΑΣ

 

 

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ ΤΟΥ DADA ΕΔΩ

Η ΣΕΛΙΔΑ Facebook του DADA ΕΔΩ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΡΘΡΩΝ

Go to top