Ο βελάζων με τα πρόβατα και συντρώγων με τους λύκους, ο ωμός και προκλητικός προπαγανδιστής του ΣΥΡΙΖΑ, ΛΑΚΗΣ ΛΑΖΟΠΟΥΛΟΣ… ξαναχτύπησε! Αυτή τη φορά εναντίον του νέου προέδρου της Ν.Δ. ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ.

Και θα ήταν απίθανο να μην το κάνει αυτό, ο απίθανος αυτός σατιρολόγος – προπαγανδιστής και ψευτοαριστερός!

Τυχερός ο Κυριάκος! Με… Λαζόπουλο να «γαυγίζει», όλα θα πάνε καλά! Αν πάψει να «γαυγίζει» θα έχει πρόβλημα!

Εκείνο όμως που με αρρωσταίνει, είναι ότι τελευταία αρχίζω να συμπαθώ την «αντιπαθή» ΖΩΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ. Και η αρχή έγινε τον περασμένο Δεκέμβριο, όταν σε TWITTER είπε για τον Λαζόπουλο: «Άλλο καλλιτέχνης, άλλο αυλικός. Άλλο κωμικός, άλλο σαλτιμπάγκος κι άλλο γελωτοποιός της εξουσίας. Όμως η τέχνη δεν πληρώνει κότερα…»!

Γιατρέ μου, υπάρχει κάποιος λόγος να ανησυχώ για αυτό που μου συμβαίνει;

Με δημοσιογράφο της ΕΡΤ τα έβαλε – άλα Ζωή Κωνσταντοπούλου – η βουλευτής Άρτας και κυβερνητική εκπρόσωπος ΟΛΓΑ ΓΕΡΟΒΑΣΙΛΗ!

Και έχει δίκιο η Όλγα! Δίκιο από εδώ μέχρι την Κακαβιά. Πως τολμάς κυρία δημοσιογραφίνα της ΕΡΤ, να κάνεις ερωτήσεις που ενοχλούν την εξουσία;

Ποιος σε επανέφερε στη δουλειά σου και αυθαδιάζεις;

Αντί κάθε πρωί, εσείς της ΕΡΤ, να πηγαίνετε στα σπίτια των υπουργάρων του ΣΥΡΙΖΑ, να τους πλένετε τα αυτοκίνητα, να τους κάνετε φασίνα, να τους κάνετε τα ψώνια και να τους βγάζετε τα σκυλάκια τους για τσίτσια, βγάζετε γλώσσα στην υπουργό;

Αχ ρε Ζωή, πόσο χάλασες την πιάτσα!

Διότι κυρία δημοσιογραφίνα της ΕΡΤ, σωστά σας λέει η υπουργίνα του ΣΥΡΙΖΑ, ότι οι κυβερνήσεις δεν κλείνουν εταιρίες, αλλά οι… υπηρεσίες!!!

Τούβλο!!!

Τώρα γιατί τα κανάλια καλούν υπουργούς για αυτό το θέμα κι όχι τους προϊσταμένους των υπηρεσιών, που κλείνουν επιχειρήσεις, είναι το ζήτημα ολίγον… διαπλεκόμενον!

Διότι οι υπουργοί μας έχουν άλλα καθήκοντα! Να… διορίζουν αδέρφια, ξαδέρφια, μπατζανάκια κ.λπ., κ.λπ., κ.λπ.

Μεταξύ μας τώρα και λόγος να μη γίνεται παραπέρα, η φουκαριάρα δημοσιογραφίνα της ΕΡΤ, την οποία «μάλωσε» αγρίως η Όλγα, βολική ερώτηση έκανε στην υπουργό και ήταν και υπέρ της κυβέρνησης, για τις Σκουριές, αλλά δεν έγινε… αντιληπτή!

Και για να μην αδικούμε την ΣΥΡΙΖΑΝΕΛικη κυβέρνησή μας, αυτή δεν άνοιξε και πάλι την ΕΡΤ; Δικό της δεν είναι το μαγαζί;

Το ότι τα νούμερα τηλεθέασής της, βρίσκονται σε δεκαδικό αριθμό, δεν φταίνε και οι δημοσιογραφίνες της; Μόνον οι διορισμένοι της Διοίκησης;

Με ρωτάει ο Ν.Α.Σ. από την ΗΧΩ της Άρτας, τι λέω για το ΞΕΝΙΑ, να γίνει ξανά ξενοδοχείο; Ή «να γίνει κέντρο παρουσίασης αριστερών αφηγημάτων, του τύπου πως θα φύγουμε από το ευρώ, αλλά να μείνουμε στην Ε.Ε., πως θα πέσει ο φράχτης στον Έβρο, αλλά να μείνουμε στη Σέγκεν και πως θα κάνουμε ομελέτα, χωρίς να σπάσουμε αυγά; Τι σου έλεγε εσένα ο Βάγιας, τότε που έκλεισε το κάστρο με τις σκουπιδιάρες»!

Για το τελευταίο, για το Βάγια, θα πούμε ότι αν εκείνος ο Δήμαρχος άκουγε τις αριστερόστροφες μπουρδολογίες εκείνης της εποχής, η Άρτα θα είχε παραμείνει ένα μίζερο… κεφαλοχώρι!

Φίλε Ν.Α.Σ., πριν εγώ πω την άποψή μου για το ΞΕΝΙΑ, την οποία έχω πει πάρα πολλές φορές, μπορείς εσύ να μου πεις τι θέλει να πει η κ. ΟΛΓΑ ΓΕΡΟΒΑΣΙΛΗ, όταν λέει στην ΗΧΩ ότι υπάρχει και άλλος δρόμος και «δείχνει» αυτόν της δημιουργίας πολιτιστικού πολυχώρου που μπορεί να χρηματοδοτηθεί και από πρόγραμμα…»;;; 

Διότι και για τα Ψαροπλιά τα ίδια λέγανε και για το ΒΥΖΑΝΤΙΟ τα ίδια λέγανε και για την πλατεία Σκουφά, για την οποία ο πρώην Δήμαρχος Πάνος Οικονομίδης είχε δρομολογήσει τις διαδικασίες για κατασκευή υπόγειων χώρων στάθμευσης, τα ίδια λέγανε! Μόνο η Παρηγόρητρια «γλύτωσε» από τέτοιες «φαεινές ιδέες»!

Και η σχετική χρηματοδότηση για το ΞΕΝΙΑ, «κατόπιν ενεργειών» της κ. υπουργού θα γίνει;

Ας αφήσουμε τις πολιτικές αερολογίες, γιατί η Άρτα δεν έχει πρόβλημα πολιτιστικών χώρων! Να είναι καλά, κάποιοι μη «προοδευτικοί» αρτινοί που φρόντισαν να δημιουργηθούν τέτοιοι χώροι.

Αν η κ. υπουργός μπορεί να εξασφαλίσει τέτοια χρηματοδότηση, ας το κάνει για το Αγραφιώτικο Πολιτιστικό Κέντρο!

Γιατί θα πρέπει ο πιο αξιόλογος φυσικός και ιστορικός χώρος της πόλης, ο πνεύμονας της πόλης, να γίνει πολιτιστικός πολυχώρος κι όχι τουριστικός πόλος έλξης, αλλά και πηγή εσόδων για το Δήμο Αρταίων και την τοπική οικονομία;

Αυτά που λένε δεν είναι πολιτιστικές ευαισθησίες ή προοδευτικές ιδέες, είναι… φούμαρα!

Κι όταν ο Βάγιας, διεκδικούσε το ΞΕΝΙΑ για το Δήμο Αρταίων, απέναντί του είχε αυτούς που σήμερα «κόπτονται» δήθεν για την σωστή αξιοποίηση του ΞΕΝΙΑ!

Η θέση λοιπόν του γράφοντα για την υπόθεση του ΞΕΝΙΑ, είναι η παραχώρησή του, σε ιδιώτες, για τουριστική αξιοποίηση. Είναι η άμεση δημοπράτηση! Αυτή ήταν και η θέση όλων των Δημάρχων Αρταίων (Βάγια, Οικονομίδη, Παπαλέξη και πιστεύουμε και του Τσιρογιάννη), αυτή είναι και η θέση και όλων των τοπικών φορέων, ακόμη και του συλλόγου «ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ», που ιδρύθηκε κυρίως από ΣΥΡΙΖΑίους!

Οι μόνοι που είχαν αντίθετη άποψη, μετριόταν στα δάχτυλα των δύο χεριών μας και ανάμεσά τους και η κ. Γεροβασίλη!

Όμως φίλε Ν.Α.Σ., η «δυστυχία» για εμάς τους αρτινούς, δεν είναι οι αντίθετες απόψεις! Η δυστυχία μας είναι, ότι έτσι που κατάντησε ή που το κατάντησαν το ΞΕΝΙΑ Άρτας, κανείς ιδιώτης δεν θα βρεθεί να το αναλάβει!

Δεν θα βρεθεί επιχειρηματίας να το μισθώσει. Και θα καταλήξει… περιστερώνας!

Τότε, να ακολουθήσουμε τον… «άλλο δρόμο»(!) της κ. υπουργού!

 

                                                                                                                ΛΕ-ΣΤΑΣ  

 

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ ΤΟΥ DADA ΕΔΩ

Η ΣΕΛΙΔΑ Facebook του DADA ΕΔΩ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΡΘΡΩΝ

Go to top