Πολλοί μου έχουν πει: «Είδες, όσοι είχαν χρήμα και φέρανε τον Κούγια και τον Κεχαγιόγλου, γλίτωσαν την προφυλάκιση και βγήκαν με εγγύηση. Οι άλλοι με τα… «δικηγοράκια» της Άρτας, προφυλακίστηκαν, μετά πολλών… επαίνων!

Ρε φίλοι και οι τσιγγάνοι που πρόσφατα συνελήφθησαν επ’ αυτοφώρω, για ένοπλη επίθεση και ληστεία, στη Φιλοθέη, ποιόν είχαν δικηγόρο και αφέθηκαν ελεύθεροι και χωρίς μάλιστα εγγύηση; Τον… Λυκουρέζο ή την Αμάν Αλαμουντίν, τη σύζυγο του Κλούνεϊ;;;

Βέβαια αυτός ο αντίλογός μου, δεν θα σας πείσει. Εμείς πάντως προσπαθήσαμε!

Μιας και ο λόγος για τα «μεγάλα ονόματα» της δικηγορίας, ο γράφων πιστεύει ότι είναι… «μπούρδες»!

Και δηλώνει ότι εμπιστεύεται περισσότερο τους αρτινούς δικηγόρους, όσο κι αυτό, δεν… πείθει!

Υπήρχαν και παλιότερα «μεγάλα ονόματα» της δικηγορίας και με απόλυτη γνώση, μπορώ να πω ότι στην Άρτα και όσες φορές ήρθαν αυτά τα «μεγάλα ονόματα», καμιά δίκη δεν κέρδισαν, με αντιπάλους αρτινούς δικηγόρους.

Για επιβεβαίωση των παραπάνω, θα επικαλεστώ, ένα όνομα από εκείνους τους αρτινούς δικηγόρους, σήμερα συνταξιούχο, ο οποίο, επί παντοδυναμίας ΠΑΣΟΚ, δεν έχασε ΚΑΜΙΑ δίκη με αντιπάλους «φίρμες» δικηγόρους τότε του Κινήματος, ακόμη και υπουργούς, που ερχόντουσαν στην Άρτα, για να υπερασπίζονται αρτινούς πελάτες τους. Αναφερόμαστε στον ΓΙΩΡΓΟ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ.

Μάλιστα σε μια δίκη, που είχε απέναντί του, πρωτοκλασάτο υπουργό της κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ, από το Αγρίνιο, είπε στον γράφοντα αυτά τα σχόλια: «Αν χάσω από αυτόν, θα το σκίσω το πτυχίο μου και θα πάψω να δικηγορώ…»!

Και δεν έχασε! Και πρόσφερε και τις δικηγορικές του υπηρεσίες, δωρεάν!

Να σας αναφέρουμε κάποια από εκείνα τα «μεγαλοονόματα» δικηγόρων εκείνης της εποχής; Ροκόφυλλος, Κωνσταντόπουλος, Κουβέλης, Ζαφειρόπουλος, Φούσας και αρκετοί άλλοι που δεν τους θυμάμαι και που δεν πέρασαν και καλά, από τους αρτινούς συναδέλφους τους.

Γιαυτό επιμένουμε! Εμπιστευτείτε τους αρτινούς δικηγόρους, δεν θα χάσετε!!!

Τι λέτε, να χαλαρώσουμε λίγο;

Ας πούμε, να δοκιμάσουμε μήπως και κατανοήσουμε το… «χιούμορ» της βουλευτού του ΣΥΡΙΖΑ και ηθοποιού ΑΝΝΑΣ ΒΑΓΕΝΑ, που είπε το αμίμητο: «Αντέξαμε 400 χρόνια την τουρκοκρατία, δεν θα αντέξουμε 99 χρόνια τους δανειστές μας…;;;»!!!

Σαν… «μαύρο» χιούμορ, το συζητάμε πατριώτη!

Εκεί όμως που δεν γίνεται λόγος για χιούμορ, είναι να ακούς έτερο βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ και δημοσιογράφο παρακαλώ, τον ΓΙΩΡΓΟ ΚΥΡΙΤΣΗ, να μας λέει και να το επαναλαμβάνει, ανερυθρίαστα, ότι τα μέτρα της κυβέρνησης πάρθηκαν, για να «πληρώσουν» εκείνοι που ψήφισαν «ΝΑΙ» στο ΣΥΡΙΖΑΝΕΛικο δημοψήφισμα – παρωδία!

Κι όμως αυτό έχει κάποια στοιχεία χιούμορ!

Βέβαια το άκρως άωτον της πολιτικής… κοτσάνας, είναι η δήλωση του υπουργού Εργασίας Κατρούγκαλου, που μας συμβούλευσε, να κόψουμε τα ποτά και τα τσιγάρα, για να τα βγάλουμε πέρα.

Το «πουλί» μας, να το κόψουμε «συντρόφια»;

Το γάλα, το ψωμί, το σαπούνι, τα φάρμακα, να τα κόψουμε κι αυτά;

Ας μην γινόμαστε αχόρταγοι! Προς το παρόν δεν μας λένε να «κόψουμε» και τον «λαιμό» μας!

Προς το παρόν, είπαμε! Για αργότερα ποιος ξέρει τι ακόμη θα μας ζητήσουν!

Ευτυχώς άρχισαν να δέχονται μετανάστες οι γείτονές μας Αλβανοί, Σέρβοι, Βούλγαροι και Σκοπιανοί!

Το παράλογο στην περίπτωσή μας!

 

                                                            ΛΕ-ΣΤΑΣ  

 

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΡΘΡΩΝ

Go to top