* Εκεί που χρειάζεται, δεν μασάμε τα λόγια μας, για την κυβέρνηση της Ν.Δ., μιας και αυθαίρετα μας έχουν «χρεώσει» σε αυτό το κόμμα!

* Και λέμε αυθαίρετα, γιατί μεταξύ δύο κακών, διαλέγεις το μικρότερο.

* Μεταξύ Ν.Δ. και ΣΥΡΙΖΑ «διαλέξαμε» την πρώτη.

* Αλλά δεν της χαριζόμαστε. Την πιο σκληρή κριτική από το σύνολο των τοπική Μέσων Ενημέρωσης στα επίκαιρα θέματα, του διορισμού των νέων Διοικητών των Νοσοκομείων και του Κοινωνικού Μερίσματος, την έκανε ο ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ και μάλιστα περισσότερο έντονα από ότι χρειάζονταν!

* Τώρα ήρθε η ώρα να πούμε και κάτι καλό για την τωρινή κυβέρνηση της Ν.Δ.

* Όπως η υπογραφή της ιστορικής πλέον συμφωνίας μεταξύ Ελλάδας, Κύπρου και Ισραήλ, για τον αγωγό EASTMED, που ήρθε την κατάλληλη ώρα. Διπλωματική επιτυχία, πως αλλιώς να το πούμε!

* Αλλά έχουμε να προσθέσουμε και κάτι ακόμη. Κατά την υπογραφή της προαναφερόμενης συμφωνίας, κλήθηκαν να παραστούν και τρεις προηγούμενοι υπουργοί Ενέργειας, που εργάστηκαν για να ολοκληρωθεί αυτή η ιστορική συμφωνία.

* Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΑΝΙΑΤΗΣ, από το ΠΑΣΟΚ και οι ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΤΑΘΑΚΗΣ και ΠΑΝΟΣ ΣΚΟΥΡΛΕΤΗΣ από τον ΣΥΡΙΖΑ!

* Ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση οι δύο πρώτοι, που πραγματικά πρόσφεραν για αυτό το έργο.

* Να τι σημαίνει πολιτικός πολιτισμός! Η Ν.Δ. αναγνώρισε την προσφορά των προηγούμενων.

* Ενώ ο προηγούμενοι, δηλαδή οι του ΣΥΡΙΖΑ, επί 4 χρόνια εγκαινίαζαν έργα της Ν.Δ., χωρίς ποτέ να κάνουν καμιά σχετική αναφορά.

* Αντίθετα τα οικειοποιούνταν προκλητικά και βάναυσα.

* Όπως π.χ. την ΙΟΝΙΑ ΟΔΟ, στην οποία ο Σπίρτζης έκανε πέντε έως δέκα εγκαίνια του έργου, που είχε σχεδόν ολοκληρωθεί από τις προηγούμενες κυβερνήσεις.

* Θέμα προέκυψε με το αίτημα για παραχώρηση 80 στρεμμάτων από το Επιχειρηματικό Πάρκο του Δημου Αρταίων, για τη δημιουργία Δομής Φιλοξενίας προσφύγων και μεταναστών.

* Οι αντιδράσεις ήτα έντονες, ιδιαίτερα από τον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου Άρτας ΓΙΑΝΝΗ ΓΚΟΛΟΜΑΖΟ!

* Αλλά και από τον βουλευτή του ΚΙΝΑΛ ΧΡΗΣΤΟ ΓΚΟΚΑ.

* Από τους άλλους δύο βουλευτές Άρτας, την ΟΛΓΑ ΓΕΡΟΒΑΣΙΛΗ και το ΓΙΩΡΓΟ ΣΤΥΛΙΟ, τσιμουδιά!

* Κοινώς κατάπιαν τη γλώσσα τους, αν και λαλίστατοι!

* Η Γεροβασίλη για να μην δυσαρεστήσει την εκλογική της πελατεία και το «φιλάνθρωπο»… κόμμα της και ο Στύλιος προτίμησε να το κάνει… γαργάρα για τους ίδιους ακριβώς λόγους.

* Παντέρμη Άρτα, πάνε οι εποχές που τοπικοί βουλευτές κοντράρονταν με το κόμμα τους, όταν προέκυπταν ζητήματα σε βάρος της περιοχής μας.

* Έχουμε όμως Πρόεδρο με φωνή και πυγμή στο Επιμελητήριο Άρτας.

* Και αναφερόμαστε στον ΓΙΑΝΝΗ ΓΚΟΛΟΜΑΖΟ, ο οποίος, σε όλη τη διάρκεια της θητείας του, διεκδικεί για την περιοχή μας και τον επιχειρηματικό της κόσμο, χωρίς κραυγές και υπερβολές, λειτουργεί υπεράνω κομμάτων, αφήνει το προσωπικό του «αποτύπωμα» σο τοπικό Επιμελητήριο.

* Η δημιουργία του Επιχειρηματικού Πάρκου, είναι έργο, για το οποίο πάλεψε δυνατά και αποτελεσματικά!

* Απομένει  η υλοποίηση αυτού του στόχου, υποχρέωση άλλων και όχι δική του.

* Κάνει λόγο για «στασιμότητα σε ότι αφορά τα επόμενα βήματα που απαιτούνται για την ολοκλήρωση των ενεργειών ανάπτυξης του Επιχειρηματικού Πάρκου…»!

* Δικά του τα παραπάνω λόγια, τα οποία τονίζονται σε σχετική επιστολή του προς το Δήμαρχο Αρταίων ΧΡΗΣΤΟ ΤΣΙΡΟΓΙΑΝΝΗ!

* Στην τοποθέτησή του, για την παραχώρηση 80 στρεμμάτων του Επιχειρηματικού Πάρκου, για Δομή Φιλοξενίας Προσφύγων, εξηγεί τους λόγους για τους οποίους δεν μπορεί να ικανοποιηθεί αυτό το αίτημα.

* Και οι λόγοι είναι απλοί και σαφείς: «Τα 80 αυτά στρέμματα που ζητούνται, από τα 300, είναι εκείνα που εφάπτονται με το δρόμο και είναι κατά βάση, εκείνα στα οποία θα αναπτυχθεί το Πάρκο!

* Τοποθέτηση επί της ουσίας και χωρίς… «σάλτσες»!

* Άλλωστε το Πάρκο για τον Επιχειρηματικό κόσμος της Άρτας γίνεται και τον πρώτο λόγο για αυτό, πρέπει να τον έχει το τοπικό Επιμελητήριο και να ακολουθούν οι υπόλοιποι φορείς.

* Ας χαλαρώσουμε και λίγο, δια του ΚΚΕ. Το οποίο ΚΚΕ είναι αντίθετο σε κάθε συμβιβασμό με την Τουρκία και στον… πόλεμο (με την Τουρκία).

* Εναλλακτική πρόταση; Σε απεργία διαρκείας οι… γλάροι του Αιγαίου.

* Και ο ΣΥΡΙΖΑ ενοχλείται μόνο από το γεγονός ότι οι Ένοπλές Δυνάμεις ασχολούνται με την εσωτερική ασφάλεια. Τις υποτιμούν να ασχολούνται μόνο με το τάβλι;

* Και ο… 80άρης έφηβος πρώην «αριστερός» υπουργός ΑΛΕΚΟΣ ΦΛΑΜΠΟΥΡΑΡΗΣ, αντιστέκεται κατά της αντιλαϊκής κυβερνητικής πολιτικής.

* Το ένα… χαμομήλι την ημέρα, τον Μητσοτάκη θα κάνει πέρα!

* Έχουμε ανησυχίες και για την Εθνική μας Κυριαρχία! Από ποιους; Από τον… ΠΑΥΛΟ ΠΟΛΑΚΗ και τον… ΓΙΩΡΓΟ ΤΡΑΓΚΑ!

* Με κάτι τέτοια, πώς να σας ευχηθούμε χαρούμενο το… 2020;

* Ειρήνη και Υγεία θέλουμε αδέλφια κι αν αυτά μας τα «χρωστάει» το 2020, δεν θέλουμε τίποτα άλλο!

* Χρόνια Πολλά και Καλή χρονιά!

 

 

 

 

 

 

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΡΘΡΩΝ

Go to top