* Θα φωνάξω δυνατά, τα, τα, τα, τα, τα!

* Το… Τσιρογιαννοκάστρο, που λέγεται Δήμος Αρταίων πρέπει να «πέσει»!

 

* Με πολιορκία, με άλωση, με… «πανώλη» (όπλο του Μεσαίωνα), με… βομβαρδισμούς, με αναθέματα, τέλος πάντων, με ότι να ναι. 

 

* Αρκεί να… «πέσει».

 

* Διότι αν έπεφτε με… «μάτιασμα», προ πολλού θα το είχαμε κατακτήσει.

 

* Κάπως έτσι είναι η κατάσταση γύρω από την… Τσιρογιάννειο κυριαρχία στο Δήμο μας, κάπως έτσι μας τα λένε και οι κάθε λογής Τσιρογιαννοκυνηγοί!

 

* Όμως κανείς «αρχηγός» δεν «σκάει μούρη»!

 

* Και χωρίς αρχηγό, μόνο για… βρούβες μπορεί κανείς να πάει.

 

* Κάπως έτσι τα έλεγα σε φίλο… νέο-Αντιτσιρογιαννικό, που (κουτο)πόνηρα σκεπτόμενος, πήγε να με… «ψαρέψει»!

 

* Καθόσον αδέρφια, συντρόφια και συναγωνιστές της τοπικής μας κοινωνίας, με «στρακαστρούκες» μόνο τα τσιροπούλια «τρομάζεις».

 

* Όπως με την περίπτωση του Ημερολογίου, που τύπωσε για το 2022, ο Δήμος Αρταίων και με το οποίο… «κάνουν αντιπολίτευση» για να πέσει ο… Καστράρχης Δήμαρχος!

 

* Και τι λένε για αυτό το ημερολόγιο; Ότι ο Δήμαρχος διαφημίζει τον εαυτό του με χρήματα του Δήμου, ότι έδωσαν δουλειά με απευθείας ανάθεση και σε επιχειρηματία εκτός Άρτας και πολλά άλλα εξίσου… «σοβαρά».

 

* Εμείς οι υποτιθέμενοι «Τσιρογιαννολάτρες, για τα παραπάνω έχουμε ενστάσεις!

 

* Καταρχάς σύμφωνα με τα ισχύοντα, οι Οργανισμοί Τοπικής Αυτοδιοίκησης ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΙ να κάνουν δημόσιο απολογισμό του έργου τους και παλιότερα, επί πληρωμή και σε όλα τα τοπικά Μέσα Ενημέρωσης.

 

* Η σημερινή δημοτική αρχή προτίμησε να κάνει τον απολογισμό της, δια του εν λόγω ημερολογίου…. Γούστο της και καπέλο της!

 

* Το ότι δόθηκε η εκτύπωση σε επιχείρηση εκτός Άρτας και δια… απευθείας αναθέσεως, δεν είναι κάτι το παράνομο. Άλλωστε σχεδόν στο σύνολό τους, υποψήφιοι δήμαρχοι, βουλευτές και άλλοι, κάνουν τα έντυπά τους, σε άλλες περιοχές ή αν θέλετε όπου βρίσκουν το συμφέρον τους, οικονομικό ή πολιτικό.

 

* Όταν εμείς του «ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗ», παλιότερα καταγγέλλαμε απευθείας αναθέσεις έργων, σε αναδόχους εκτός Άρτας, εκτός Ηπείρου, εκτός Δυτικής Ελλάδας, αλλά εντός ελληνικής επικράτειας, (κάτι ήταν και αυτό) καμιά απολύτως τοπική φωνή δεν προστέθηκε στη δική μας. Μούγγα!!!

 

* Πάμε παρακάτω! Ξεφυλλίσαμε αυτό το ημερολόγιο από περιέργεια και το μόνο που διαπιστώσαμε είναι, ότι μόνο απολογισμός του έργου του Δημάρχου, δεν γίνεται και κακώς!

 

* Πολύ κακό λοιπόν για το τίποτα!

 

* Εκείνο που διαπιστώσαμε και ΚΑΤΑΚΡΙΝΟΥΜΕ, είναι το εξής: Σε ημερολόγια τοίχου, δεν χρησιμοποιούνται μικρές φωτογραφίες – κολάζ, παρά μεγάλες ώστε να βλέπονται και από απόσταση!

 

* Κατά τα άλλα συμφωνούμε με τους… καταγγέλλοντες!

 

* Με την επισήμανση: Όταν κάθε πικραμένος και κάθε ονειροπόλος ή μωροφιλόδοξος, βάζει σαν στόχο το Δήμαρχο, για δικούς του μόνο λόγους, δεν το κάνει για το κοινό καλό.

 

* Και μια δεύτερη επισήμανση: Αν πρέπει να αλλάξει ο Δήμαρχος, για τους Χ και Ψ λόγους, να αλλάξει, αλλά με σοβαρές κινήσεις για να υπάρξουν προοπτικές επιτυχίας του στόχου.

 

* Με μπούρδες δεν αντιμετωπίζεται ο Τσιρογιάννης κι αν δεν πάψουν αυτές, ή οποιαδήποτε άλλη σοβαρή προσπάθεια, προς αυτή την κατεύθυνση, δεν θα φέρει αποτέλεσμα.

 

* Η, δεν θα εκδηλωθεί, με το φόβο της… απαξίωσης!

 

* Γι’ αυτό φωνάζουμε δυνατά, τα, τα, τα, τα,τα!  

 

 

 

 

 

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΡΘΡΩΝ

Go to top