* Θα μας ζουρλάνει, δεν τη γλιτώνουμε, η αρτινιά βουλευτής και πρώην υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ κ. ΟΛΓΑ ΓΕΡΟΒΑΣΙΛΗ, με αυτά που κατά καιρούς μας λέει!

* Όπως το τελευταίο, που είπε σε συνέντευξή της στην «ΑΥΓΗ»: «… Λίγο μετά τις εκλογές του 2019 (που τις έχασε ο ΣΥΡΙΖΑ) ομόφωνα (!) απευθύναμε κάλεσμα σε όλους τους προοδευτικούς, να ενώσουμε τις δυνάμεις μας, για μια Αριστερά της… εποχής!!!

Όμως πρίν από αυτές τις εκλογές, προτίμησε ομόφωνα (ο ΣΥΡΙΖΑ) να μοιραστεί την εξουσία με τον ακροδεξιό ΠΑΝΟ ΚΑΜΜΕΝΟ.

* Όμως πρίν από αυτές τις εκλογές, για τον ΣΥΡΙΖΑ, το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, ήταν κόμμα της διαφθοράς, ήταν θερμοκήπιο απατεώνων, ήταν κόμμα που έφερε τα μνημόνια και την οικονομική κρίση.

* Όμως πριν από αυτές τις εκλογές, ενέπαιξε και πρόδωσε όλον τον ελληνικό λαό, μεταφράζοντας το «ΟΧΙ» ενός δημοψηφίσματος σε… «ΝΑΙ», απομακρύνοντας και τον τότε υπουργό ΓΙΑΝΗ ΒΑΡΟΥΦΑΚΗ.

* Και μπορεί στον ΣΥΡΙΖΑ να ανθίζουν όλα τα λουλούδια, (λουλούδι και ο Πολάκης και ο Παπαγγελόπουλος και η Τασία;), όπως μας είπε ο ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ, αλλά σε αυτό το κόμμα, πριν τις εκλογές του 2019, άνθιζαν μόνο τα αγριολούλουδα και οι ματζουράνες!

* Τώρα, κατά τη δική μας Όλγα, ομόφωνα (άκου… ομόφωνα) τους απευθύνουν κάλεσμα για την… Αριστερά!

* Προφανώς η δική μας Όλγα ακόμα δεν έχει καταλάβει ότι τα άλλα κόμματα της αντιπολίτευσης δεν εμπιστεύονται τον ΣΥΡΙΖΑ, ούτε να πούνε… τα κάλαντα μαζί του!

* Διαβάζουμε τον Ν.Α.Σ. στην ΗΧΩ της Άρτας, πως ότι «… είναι απορίας άξιον και σχολιασμού, μετά από 10 χρόνια, να μαλώνουν στη Βουλή οι Μπάρκας και Καλογιάννης για τη ΔΩΔΩΝΗ».

* Και συνεχίζει ο Ν.Α.Σ.: Από αυτό το μάλωμα «… ο Μπάρκας, στην επιθυμία του να καταδείξει πως η κυβέρνηση καταστρέφει, ούτε λίγο ούτε πολύ, ισχυρίσθηκε πως η γαλακτοβιομηχανία ΔΩΔΩΝΗ, ήταν μια εταιρεία, που ήταν πραγματικά ένα brand name παραγωγικό στην Ήπειρο και της χώρας, να βρίσκεται υπό διάλυση»!!!

* Και καταλήγει ο Ν.Α.Σ.: «…. Ο Κώστας Μπάρκας στο οικτρό του να καταστροφολογήσει, δεν υπολόγισε πως η (ιδιωτική) ΔΩΔΩΝΗ πάει μια χαρά…».

* Και προσθέτουμε εμείς, ότι τότε ο ΣΥΡΙΖΑ είχε υποσχεθεί να επαναφέρει τη ΔΩΔΩΝΗ στην προηγούμενη (Συνεταιριστική μορφή της), όταν πάρει την εξουσία…!

* Και πήρε την εξουσία και ούτε και ματασχολήθηκε (ο ΣΥΡΙΖΑ) με τη ΔΩΔΩΝΗ.

* Και όχι μόνο ο ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και το ΚΚΕ και το ΠΑΣΟΚ, αλλά και οι ίδιοι οι κτηνοτρόφοι της Ηπείρου, που κάθε χρόνο άδειαζαν καρδάρες γάλα στη Γέφυρα Καλογήρου, διαμαρτυρόμενοι υπέρ της ΔΩΔΩΝΗΣ.

* Πρόσφατα είχαμε συζήτηση στο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Αρταίων, για την επαναφορά της Ελεγχόμενης Στάθμευσης στην πόλη μας.

* Και υπήρξαν δημοτικές παρατάξεις και δημοτικοί σύμβουλοι που την καταψήφισαν, με το αιτιολογικό, ότι αυτό το σύστημα χαράτσωνε την φτωχολογιά.

* Επειδή αυτό το σύστημα, της Ελεγχόμενης Στάθμευσης, προέκυψε επί δημαρχίας ΚΩΣΤ ΒΑΓΙΑ και ο γραφών είχε καθοριστική συμβολή στην επιβολή της, στους καταψηφίσαντες θα πρέπει να πούμε ότι δεν κάνανε ένα απλό λάθος, αλλά πήραν θέση κατά της φτωχολογιάς της περιοχής μας.

* Και για να εξηγούμαστε. Η Ελεγχόμενη Στάθμευση είχε ρυθμίσει σε μεγάλο βαθμό το κυκλοφοριακό πρόβλημα της πόλης, καθόσον «φρενάρισε» τις ανούσιες και καταχρηστικές επισκέψεις τροχοφόρων στο κέντρο της πόλης.

* Για τους μόνιμους κάτοικους είχαν δοθεί μόνιμες θέσεις στάθμευσης και για τους διερχόμενους, που είχαν πραγματική ανάγκη να κυκλοφορήσουν στα στενοσόκακα  της πόλης, τους πρόσφερε θέσεις στάθμευσης με το συμβολικό ποσό των 100 δραχμών το δίωρο.

* Ένα σύστημα που λειτούργησε αποτελεσματικά και θετικά στην Άρτα, για τους επισκέπτες της και για το Δήμο Αρταίων, τόσο επί δημαρχίας ΚΩΣΤΑ ΒΑΓΙΑ, όσο και επί δημαρχίας ΠΑΝΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΔΗ.

* Από τότε που καταργήθηκε, η… φτωχολογιά πλήρωσε το μάρμαρο, με προστίματα που πέφτουν σαν χαλάζι, τόσο από τη Δημοτική Αστυνομία, όσο και από την Τροχαία. 

* Προστίματα που αρχίζουν από 20 € και φτάνουν τα 600 € και πάνω!

* Κατά τα άλλα ο ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ, όταν ξαναγίνει ο πρωθυπουργός, θα πάει τους μισθούς στα 800 € (στα 1200 € το ΚΚΕ και λίγο παραπάνω ο Βαρουφάκης).

* Ο Αλέξης θα χαρίσει χρέη, θα αυξήσει τις συντάξεις, θα κάνει προσλήψεις στο Δημόσιο και σε κάθε ομιλία του, πέφτουν τα δις σε μέγεθος πορτοκαλιού.

* Και έτσι, εκεί που μιλούσαμε για λεφτόδενδρα, ο Αλέξης μας κάνει λόγο για… λεφτόδασος!

 

 

 

 

 

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΡΘΡΩΝ

Go to top