* ΠΡΕΠΕΙ να πήρε το μάθημά του για το ΞΕΝΙΑ, ο δήμαρχός μας ΧΡΗΣΤΟΣ ΤΣΙΡΟΓΙΑΝΝΗΣ και από τον πρωθυπουργό που τον «άδειασε» εν… «ψυχρώ…!

* ΑΛΛΑ και από τον πρώην πρωθυπουργό ΑΛΕΞΗ ΤΣΙΠΡΑ, που στην ομιλία του, εδώ στην Άρτα, ούτε καν αναφέρθηκε για αυτό το θέμα! Και τι να έλεγε δηλαδή;

* ΟΤΙ… «συνεργήσαμε» στην αχρήστευση του ΞΕΝΙΑ της Άρτας, ότι ήμασταν ηθικοί αυτουργοί σε αυτό το «έγκλημα» για την τοπική κοινωνία;

* ΒΕΒΑΙΑ σημασία έχει τώρα ότι πρέπει να φορεθούν «όπλα και μπαλάσκες» για… «νέους αγώνες» κατά πως λένε (στα λόγια) και οι ντόπιοι, αριστεροπροοδευτικοί φραπογαλάδες!

* ΚΙ εσύ ΣΤΑΘΗ ΜΠΑΡΤΖΩΚΑ ξαναφόρεσε το… «κράνος»! Ξανά στα μετερίζια!

* Με την ελπίδα πάντα ότι ο επόμενος δήμαρχος Αρταίων θα πράξει το καθήκον του, έναντι της τοπικής κοινωνίας κι όχι έναντι των κάθε είδους κομματικών ιδεοληψιών ή προσώπων, που από «κοινού (προσωπικού και πολιτικού) συμφέροντος, ορμώμενοι…», καταδίκασαν μεταξύ πολλών άλλων και το ΞΕΝΙΑ.

* ΔΙΟΤΙ το «τυρί» των (2.5 εκατομμυρίων ευρώ) της… Όλγας μας, για μετατροπή του ΞΕΝΙΑ σε… βιβλιοθήκη, ο δήμαρχος μας Χρήστος, το είδε, αλλά τη… «φάκα» όχι…!

* ΕΚΤΟΣ και αν την είδε και… αλληθώρισε!

* ΠΑΜΕ και στα των βουλευτικών εκλογών που είναι και στην επικαιρότητα κι εδώ στην Άρτα. Το μόνο που παρατηρούμε, είναι… «ξενέρωτες» κομματικές δραστηριότητες.

* ΤΟ τοπικό ΠΑΣΟΚ, μη ελπίζοντας σε τίποτα, κάνει προεκλογικό αγώνα… αγγαρεία!

* ΚΑΙ Ν.Δ. και ΣΥΡΙΖΑ, κάνουν «περίπατο», μιας και οι δύο έδρες της Άρτας, ήδη έχουν… «μοιραστεί» από την τελευταία απογραφή του πληθυσμού.

* ΒΕΒΑΙΑ, λόγω του στόχου της αυτοδυναμίας από τη Ν.Δ., οι υποψήφιοι βουλευτές της «οργώνουν» τον Νομό, όλες τις ώρες κι όλες τις μέρες της προεκλογικής περιόδου.

* ΤΟ ίδιο και από το ΣΥΡΙΖΑ, που στοχεύει ποσοστά σε… άντα και πάνω και ονειρεύεται (θερινή φαντασίωση) και… «πρωτιά»!

* ΔΕΝ παίζουν καλύτερα ΤΖΟΚΕΡ; Πιο πολλές οι πιθανότητες…!

* ΕΥΤΥΧΩΣ για αυτούς, προλαβαίνουν να δηλώσουν συμμετοχή στο επόμενο… SURVIVOR!

* ΝΑ μην λησμονούμε ότι αμέσως μετά την «ολοκλήρωση» των βουλευτικών αναμετρήσεων ακολουθούν και οι προεκλογικοί αγώνες για τις δημοτικές και περιφερειακές εκλογές.

* Για το Δήμο Αρταίων, από πλευράς των μέχρι στιγμής υποψηφίων δημάρχων ΧΡΗΣΤΟΥ ΤΣΙΡΟΓΙΑΝΝΗ, ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΥ ΣΙΑΦΑΚΑ και ΤΖΕΝΗΣ ΤΑΠΡΑΝΤΖΗ, ο προεκλογικός αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη.

* ΚΑΤΑ διαστήματα «πετάγονται» ονόματα υποψηφίων συμβούλων, αλλά όχι… μαζικά!

* ΑΥΤΟ θα συμβεί αμέσως μετά τις βουλευτικές εκλογές της 21ης Μαΐου. Ο ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ ΣΙΑΦΑΚΑΣ θα ανακοινώσει το 60 με 70% του ψηφοδελτίου του (κοντά στα 70 – 80 ονόματα) και η ΤΖΕΝΗ ΤΑΠΡΑΝΤΖΗ, άλλους 30 – 50 επιπλέον από τους 35 που ήδη έχει ανακοινώσει.

* ΜΑΛΙΣΤΑ όλα δείχνουν ότι η Τζένη, πέραν της Αριστεράς, «αλιεύει» δυνατά και αποτελεσματικά και από το ΠΑΣΟΚ!

* ΤΟ οποίο ΠΑΣΟΚ, σε επίπεδο Δήμου Αρταίων, εμφανίζει εικόνα… «ανίατου ασθενούς»!

* Ο δε τοπικός ΣΥΡΙΖΑ ψάχνει για εθελοντές αυτοδιοικητικής… «αυτοκτονίας», παρά για υποψηφίους δημάρχους με… προοπτικές!  

* ΟΛΑ καλά, όλα ανθηρά, όλα ωραία!

* ΚΑΙ το κουίζ των ημερών! Ποιος υποψήφιος χτυπάει πενταψήφιο νούμερο του Αγίου Κωνσταντίνου και της Αγίας Ελένης;

* ΚΙ όχι μόνο… δημοσκοπικά!!!

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ ΤΟΥ DADA ΕΔΩ

Η ΣΕΛΙΔΑ Facebook του DADA ΕΔΩ

Από εταιρία μπαταριών οχημάτων MODILE BATTERY EE που εδρεύει στην Αθήνα.

Ζητείται άτομο για εργασία στο υποκατάστημα της ΑΡΤΑΣ (ΓΕΦΥΡΑ ΑΡΤΑΣ Τ.Κ 47100) για πλήρες ωράριο. Απαραίτητη προϋπόθεση δίπλωμα μοτοσυκλέτας & αυτοκίνητου ηλικίας, έως 40 ετών.

Επικοινωνία στα τηλ. 210-5762834-6937028489

e-mail. για βιογραφικό. info@modilebattery.gr

www.modilebattery.gr

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΡΘΡΩΝ

Go to top