* Από ότι ξέρουμε, από ότι μας είπαν και από ότι λένε υποψήφιοι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, για λόγους «ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΠΑΝΤΟΥ», που υποτίθεται αντιπροσωπεύει το κόμμα τους, απαγορεύεται αυστηρώς και δια «κομματικού ροπάλου» η προσωπική προβολή των υποψηφίων βουλευτών τους!!! Ωραίο δεν ακούγεται αυτό;

* Τόσο (ακούγεται) ωραίο που τελικά δεν γίνεται πιστευτό (εσένα αφελή υποψήφιε του ΣΥΡΙΖΑ το λέω), ούτε στους… ΣΥΡΙΖΑΙΟΥΣ!

* Στον στρατό λέγαμε «όλα επιτρέπονται και όλα απαγορεύονται»! Μήπως ο ΣΥΡΙΖΑ είναι «στρατός»;

* Διότι οι πρωτοκλασάτοι αυτού του κόμματος, του… «ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΠΑΝΤΟΥ», οι ευνοούμενοι υποψήφιοι βουλευτές αυτού του κόμματος, απολαμβάνουν απεριόριστη προσωπική προβολή από όλα τα Μέσα Ενημέρωσης, κάνουν οι ίδιοι «προσωπική προεκλογική προβολή», όπου… γουστάρουν!

* Ακόμα και στην Άρτα! Η «ευνοούμενη» του αρχηγού Αλέξη Τσίπρα, ΟΛΓΑ ΓΕΡΟΒΑΣΙΛΗ, κάνει προσωπική προβολή στα τοπικά Μέσα Ενημέρωσης και στα πρότυπα μάλιστα της… Ν.Δ.!

* Ενώ οι άλλοι υποψήφιοι, οι συνάδελφοί της αρτινοί υποψήφιοι βουλευτές, δεν… «τολμούν»!!!

* Παντού δικαιοσύνη, ε… «συντρόφια»; Αν στο «σπίτι» σας κάνετε… «αδικίες», φανταζόμαστε τι θα κάνετε… εκτός, αν ξαναβρεθείτε στην εξουσία!

* Και για να μην παρεξηγηθούμε, εμείς αυτού του είδους τις κομματικές απαγορεύσεις, τις θεωρούμε επιεικώς… πολιτικές χαζομάρες.

* Καλό «βόλι» αδέλφια την Κυριακή, του Κωνσταντίνου και της Αγίας Ελένης.

* Και βοήθειά μας. Δικαιοσύνη τύπου ΣΥΡΙΖΑ δεν θα πάρουμε!!! Δεν την θέλουμε!

* Και μιας και ο λόγος περί προεκλογικής προσωπικής προβολής υποψηφίων βουλευτών, ΔΕΝ μας ρωτάτε, αλλά εμείς ΠΡΕΠΕΙ να σας πούμε ότι κάθε υποψήφιος βουλευτής επιλέγει τα τοπικά Μέσα Ενημέρωσης, που πιστεύει ότι θα τον βοηθήσουν αποτελεσματικά και πολύ καλά κάνουν. Δικαίωμα τους!

* Αλλά και εμείς έχουμε δικαίωμα τα τζαμπατζίδικα Δελτία Τύπου τους, που μας στέλνουν (για αυτά μας εμπιστεύονται), να τα πετάμε στον κάλαθο των αχρήστων, όταν αφορούν την πάρτι τους κι όχι την τοπική κοινωνία.

* Αυτά προς ενημέρωση των αναγνωστών μας και των ιδίων των υποψηφίων!

ΛΕΣΤΑΣ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΡΘΡΩΝ

Go to top