* ΤΟ «κυνήγι του σταυρού» για τους υποψηφίους βουλευτές Άρτας τις τελευταίες μέρες και ώρες της προεκλογικής περιόδου, που κλείνει αύριο Παρασκευή, είναι ο λογικός και αυτονόητος στόχος.

* ΚΥΡΙΩΣ για τους υποψηφίους βουλευτές Ν.Δ. και ΣΥΡΙΖΑ, που τα κόμματά τους διεκδικούν «πρωτιά» σε πανελλαδική κλίμακα, «πρωτιά» που θα τα φέρει και πιο κοντά στην εξουσία.

* ΟΜΩΣ, πάντα σε τοπικό επίπεδο, λίγοι είναι εκείνοι οι υποψήφιοι βουλευτές, που δίνουν την προσωπική του μάχη και για την «πρωτιά» στο νομό της Άρτας.

* ΕΝΑΣ από αυτούς, είναι και ο υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, ΒΑΣΙΛΗΣ ΤΣΙΡΚΑΣ, που όργωσε όλη την περιοχή μας και συνεχίζει, για την επίτευξη ΠΡΩΤΙΣΤΑ αυτού του στόχου, της ΠΡΩΤΙΑΣ!

* ΚΑΙ δεν είναι εγωιστικός αυτός ο στόχος του. Για τον ίδιο είναι ΕΥΘΥΝΗ και ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ να τον πετύχει, όπως έκανε και στις δύο προηγούμενες εκλογικές αναμετρήσεις (2015-2019), διότι αφενός μεν η Άρτα είναι ο τόπος καταγωγής του Προέδρου του κόμματος ΑΛΕΞΗ ΤΣΙΠΡΑ και αφετέρου γιατί έτσι ανοίγονται και περισσότερες προοπτικές αντιμετώπισης ζητημάτων και προβλημάτων του τόπου μας, κάτι που είναι και το ζητούμενο για την τοπική κοινωνία.

* ΣΥΝΕΠΩΣ, ο ΒΑΣΙΛΗΣ ΤΣΙΡΚΑΣ δεν περιορίζει τον αγώνα του στην προσωπική του εκλογική επιτυχία, αλλά και στον στόχο της «ΠΡΩΤΙΑΣ» στην Άρτας μας. Του ευχόμαστε να πετύχει και τους δύο αυτούς στόχους του!

* ΓΙΑ «πρωτιά» στην Άρτα παλεύουν και υποψήφιοι βουλευτές της Ν.Δ., μετά το σχετικό σύνθημα και του προέδρου του κόμματος ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ, «περί νίκης του, στην έδρα του Αλέξη», που ακούστηκε στην πρόσφατη ομιλία του, εδώ στην Άρτα.

* ΑΛΛΩΣΤΕ και ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΤΥΛΙΟΣ, μίλησε περί «πρωτιάς» και στην Άρτα, στην κεντρική προεκλογική ομιλία του, στη ΔΙΩΝΗ μπροστά σε ένα πολυπληθέστατο ακροατήριο.

* ΤΡΕΙΣ μέρες μείνανε μέχρι την ώρα της «κάλπης» και καθολική είναι η διαπίστωση, ότι ο προεκλογικός αγώνας στην περιοχή μας, ήταν ΕΚΝΕΥΡΙΣΤΙΚΑ, ο πιο ήπιος, πολιτισμένος και… «σεμνός» όλων των προεκλογικών αναμετρήσεων όλων των προηγούμενων χρόνων, από την μεταπολίτευση μέχρι σήμερα.

* ΤΟΣΟ από πλευράς κομμάτων, όσο και από πλευράς υποψηφίων βουλευτών.

* Και από ότι μαθαίνουμε, το ίδιο συμβαίνει σε όλη τη χώρα.

* ΑΝ τα κόμματα, κάποια από τα κόμματα, φερνόντουσαν το ίδιο πολιτισμένα με τους ψηφοφόρους τους και πολίτες, αν φερνόντουσαν πιο υπεύθυνα και απέφευγαν τις υπερβολές και τη «μαύρη» επικοινωνιακή τους δράση, θα λέγαμε ότι επιτέλους, γίναμε ευρωπαίοι και σε αυτό το πεδίο.

* ΔΗΛΑΔΗ να γίνονται εκλογές και να μην τις… «παίρνουμε χαμπάρι»! Όπως π.χ. γίνονται στην Αγγλία, στις Σκανδιναβικές χώρες, στις χώρες της κεντρικής Ευρώπης.

Κι όχι όπως αυτές των Βαλκανίων, της Τουρκίας και του Τρίτου Κόσμου!

ΚΑΛΟ «βόλι» την Κυριακή αδέρφια και από Δευτέρα τα ματαλέμε!ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΡΘΡΩΝ

Go to top