Αν μας ρωτούσανε, θα τους λέγαμε: «Μακριά και αλάργα»!

Δεν μας ρώτησαν και κάνανε την υπέρβασή τους. Αναφερόμαστε στους φίλους ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΚΑΡΑΓΙΩΡΓΟ και ΓΙΑΝΝΗ ΠΑΠΑΛΕΞΗ.

 

Ο πρώτος κλήθηκε να βγάλει τα κάστανα από τη φωτιά για λογαριασμό του τοπικού ΣΥΡΙΖΑ και της βουλεύτριας (πλέον) ΟΛΓΑΣ ΓΕΡΟΒΑΣΙΛΗ.

 

Που ένοιωσαν την ανάγκη να ενδιαφερθούν για τις εκλογές για το Δήμο Αρταίων, τριάντα μέρες πριν από την υποχρεωτική κατάθεση των ψηφοδελτίων των συνδυασμών (31 Αυγούστου)!

 

Ενώ οι αντίπαλοί τους έχουν ήδη έτοιμα τα ψηφοδέλτιά τους και κάνουν προεκλογικό αγώνα, από την αρχή του 2023!

 

Ο δεύτερος, ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΠΑΛΕΞΗΣ, προφανέστατα πάσχει από… υποψηφιομανία! Υποψήφιος νάναι, βουλευτής ή δήμαρχος και ας μην ελπίζει σε τίποτα!

 

Και ειδικότερα ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΠΑΛΕΞΗΣ έγινε «αιμοδότης» σε Τσιρογιάννη και Σιαφάκα. Όλοι οι τωρινοί δημοτικοί του σύμβουλοι κι όλοι οι προηγούμενοι την έκαναν με «ελαφρά πηδηματάκια»! Αδίκως; Βασιλάκη, Νάκα, Σκανδάλης κ.λ.π. κ.λ.π., Βλάρας, Γιώτης κ.λ.π., κ.λ.π.!

 

Τι ψάχνει τώρα ο Γιάννης βαδίζοντας «ξυπόλητος στα… αγκάθια»; 

 

Αλλά και οι δύο τους τώρα τρέχουν και δεν φτάνουν. Χτυπάνε  «πόρτες» και δεν «ανοίγουν»!

 

Ζητάνε «πλάτες» κομματικών στελεχών και παραγόντων, για να ακουμπήσουν και τους… «δίνουν»… ευχές!

 

Δεν γνωρίζω ποιο θα είναι το τελικό αποτέλεσμα, αλλά αν καταφέρουν και συγκροτήσουν ψηφοδέλτια, τα κόμματά τους, ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ, θα πρέπει να τους ανακηρύξουν… ήρωες!

 

Γιατί θα είναι ΗΡΩΕΣ, όποιο κι αν θα είναι το εκλογικό αποτέλεσμα που θα πετύχουν.

 

Το βέβαιο είναι ότι την επόμενη των δημοτικών εκλογών του Οκτωβρίου, δεν θα ψάχνουν να βρουν τα αίτια μιας τυχόν αποτυχίας τους αλλά στο ποιοι θα ευθύνονται για το χάσιμο του Δήμου Αρταίων.

 

Ποιοι θα είναι οι… «χορηγοί» των υποψηφίων της Ν.Δ.!

 

Τα… «βέλη» τους, θα «διασταυρώνονται»… μεταξύ τους!

 

Ενώ η ευθύνη θα βαρύνει ΜΟΝΟ αυτά τα δύο κόμματα, το ΠΑΣΟΚ και τον ΣΥΡΙΖΑ, τα οποία, βρισκόντουσαν επί μήνες σε… «χειμέρια νάρκη» και «ξύπνησαν» με τους «καύσωνες» του Ιουλίου, για να ασχοληθούν με το δήμο Αρταίων!

 

Τι άλλο να πούμε;

 

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΡΘΡΩΝ

Go to top