ΚΑΙ που να σας τα λέω και έχω πολλά να σας πω σήμερα!

ΠΟΛΛΕΣ μέρες τώρα δια των ψιθύρων, «παίζει» το όνομα του ΓΙΩΡΓΟΥ ΠΑΠΠΑ, συζύγου της Όλγας Γεροβασίλη, ως υποψηφίου δημοτικού συμβούλου στον υπό ίδρυση συνδυασμό του ΠΑΝΟΥ ΚΑΡΑΓΙΩΡΓΟΥ, με στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ.

 

ΤΟ έγραψε και ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΪΝΤΑΣΗΣ στην «ΑΠΟΨΗ» και σίγουρα δεν είναι δική του… «άποψη»!

 

ΚΑΠΟΙΟΙ το «σερβίρουν» για πολλούς και διάφορους λόγους. Πονηρούς ή αθώους λόγους; Λίγη σημασία έχει αυτό!

 

ΑΝ πράγματι επαληθευτούν αυτοί οι ψίθυροι, θα είναι μια ευχάριστη, αξιόλογη και αισιόδοξη αυτοδιοικητική υποψηφιότητα.

 

Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΠΑΣ είναι μια καταξιωμένη κοινωνικά προσωπικότητα, έπρεπε εδώ και πολλά χρόνια να ασχοληθεί με την αυτοδιοίκηση, γιατί και γνώσεις διαθέτει και ικανότητες έχει και ήθος για να υπηρετήσει αποτελεσματικά τα κοινά της περιοχής μας.

 

ΚΙ επειδή κάποιοι σίγουρα θα πούνε ότι θα εκμεταλλευτεί την πολιτική αναγνωρισιμότητα της συζύγου του, εμείς θα πούμε και μετά γνώσεως ότι ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΠΑΣ πολιτικά είναι αυτόφωτος, με μοναδικό μειονέκτημα την υπερβολική… σεμνότητά του!

 

ΚΙ αν τελικά αποφασίσει να είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος του ΠΑΝΟΥ ΚΑΡΑΓΙΩΡΓΟΥ, είναι βέβαιο ότι θα «ανοίξει την πόρτα» και σε πολλούς άλλους αξιόλογους συμπολίτες μας για να συμμετάσχουν στον εν λόγω συνδυασμό.

 

ΓΙΑ τον «ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗ», όπως και να χει, ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΠΑΣ είναι και θα αποδειχθεί ένα ισχυρό «κεφάλαιο» για το τοπικό αυτοδιοικητικό γίγνεσθαι, πέραν και υπεράνω του ΣΥΡΙΖΑ, πέραν και υπεράνω ιδεολογικών και κομματικών αγκυλώσεων!

 

ΠΡΟΧΩΡΑ Γιώργο, σε χρειάζεται ο Πάνος, όλοι – και το εννοώ – σε χρειαζόμαστε! Αρκετά έκατσες στον… «πάγκο»!

 

ΠΑΜΕ τώρα προς Τσιρογιάννη μεριά! Και θα πούμε, δήμαρχε έχεις καλόν… «μάγειρά», αλλά όχι και καλούς… «σερβιτόρους».

 

ΚΑΙ είσαι τυχερός στο… πρώτο! Έχεις έναν σταθερό και ειλικρινή φίλο και συνεργάτη που αξίζει πολλά. Άλλους τρείς – τέσσερις τέτοιους να είχες, θα έκανες «εκλογικό περίπατο».

 

ΑΛΛΑ δεν έχεις και… «ένας κούκος δεν φέρνει την άνοιξη», κατά πως αποδεικνύεται και… ιστορικά!

 

ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΣΤΕ στον ΓΙΩΡΓΟ ΓΙΑΝΝΟΥΛΗ, του οποίου η προσωπική συμβολή στον αγώνα επανεκλογής του Χρήστου Τσιρογιάννη, είναι ανεκτίμητη.

 

ΑΛΛΑ αν και άριστος «μάγειρας» ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΙΑΝΝΟΥΛΗΣ, δεν συμμετέχει στο κεντρικό ψηφοδέλτιο του συνδυασμού του Δημάρχου και κακώς – κάκιστα, αλλά στο Τοπικό Συμβούλιο της Δ.Ε. Άρτας!

 

ΠΟΥ σημαίνει «αφανής εργάτης» του Δημάρχου!

 

ΚΑΙ συνεχίζουμε με κάτι ιδιαίτερα σημαδιακό. Παλιότερα λέγαμε ότι ο «ΣΚΟΥΦΑΣ» ήταν φυτώριο… Δημάρχων Αρταίων κι έτσι ήταν.

 

ΣΗΜΕΡΑ ο «ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΗΣ» κάνει το ίδιο. Μέλη του και μάλιστα ενεργά, … ενεργοποιήθηκαν και στα… αυτοδιοικητικά.

 

ΕΧΟΥΜΕ και λέμε δύο υποψηφίους δημάρχους, τον ΠΑΝΟ ΚΑΡΑΓΙΩΡΓΟ για το Δήμο Αρταίων και τον ΓΙΩΡΓΟ ΑΘΑΝΑΣΟΥΛΑ για το Δήμο Κεντρικών Τζουμέρκων.

 

ΕΧΟΥΜΕ και λέμε, υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους την ΖΩΗ ΜΠΑΡΤΖΩΚΑ με τον συνδυασμό του ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΥ ΣΙΑΦΑΚΑ και την ΙΟΥΛΙΑ ΚΑΡΑΠΕΤΣΗ με τον συνδυασμό του Δημάρχου.

 

ΠΟΛΥΦΩΝΙΚΟΣ ο «ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΗΣ» και δεν του φαινότανε!

 

ΟΤΑΝ εμείς του «ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗ» λέγαμε από αυτή τη στήλη ότι μετά την προσχώρηση στον συνδυασμό του ΧΡΗΣΤΟΥ ΤΣΙΡΟΓΙΑΝΝΗ της ΜΑΡΩΣ ΝΑΚΑ, ακολουθεί της ΒΙΚΥΣ ΒΑΣΙΛΑΚΗ, κάποιοι μας «μάλωσαν». Και το λέγαμε πριν έξι μήνες!

 

ΚΑΙ αυτό έγινε στους… εννιά μήνες! Και δεν το γράψαμε για να μη μας ξαναμαλώσουν. Αλλά σας «κουράσαμε» με τις… «προβλέψεις» μας!

 

ΠΟΙΟ είναι το χαρακτηριστικό των επόμενων δημοτικών εκλογών;;;

 

ΟΙ υποψήφιοι δεν παλεύουν σε «μαρμαρένια αλώνια», αλλά στα… πανηγύρια! Μεταξύ… πρατίνας, τσίπουρου και του… «ακούς μαυριδερούλα μου», αναλύουν τα δημοτικά τους προγράμματα (!) και… «υπογράφουν»… τις μετεκλογικές τους υποσχέσεις!

 

ΚΑΛΗ επιτυχία σε όλους σας!

 

ΛΕ-ΣΤΑΣ

 

 

 

 

 

 

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΡΘΡΩΝ

Go to top