ΜΕ τις αυτοδιοικητικές «περιπέτειες» της ΒΙΚΥΣ ΒΑΣΙΛΑΚΗ και το «Γολγοθά» ενός συνδημότη μας ασχολείται και πάλι αυτή η στήλη.

ΜΕΓΑΛΗ αναγνωσιμότητα είχε το πρόσφατο κείμενό μας με τίτλο: «Ο ΓΟΛΓΟΘΑΣ ΕΝΟΣ ΔΗΜΟΤΗ ΚΑΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΡΤΑΙΩΝ» και τα σχόλια που ακολούθησαν δεν ήταν καθόλου κολακευτικά για τη Δημοτική μας Αρχή.

 

ΟΜΩΣ αντιδράσεις είχαμε και από άλλους κατοίκους της περιοχής, επίσης καθόλου κολακευτικές για τους αρμόδιους του Δήμου μας.

 

ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ είχαμε και από τον Διευθυντή της ΔΕΥΑΑ και από τον δικηγόρο αυτής της δημοτικής επιχείρησης, αντιδράσεις που λένε τη «μισή αλήθεια»!

 

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ και δικηγόρος της ΔΕΥΑΑ κλήθηκαν από τον ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗ να μας απαντήσουν επίσημα, για αυτά που τηλεφωνικά μας είπαν, μήπως λάμψει όλη η αλήθεια.

 

ΜΑΣ το υποσχέθηκαν!

 

ΚΑΙ πρέπει να απαντήσουν γιατί οι «βολές» στρέφονται κατά του Δημάρχου κι αν οι προαναφερόμενοι έχουν δίκιο, πρέπει και να το αποδείξουν, για να προστατέψουν και τον Δήμαρχο που διανύει και προεκλογική περίοδο.

 

ΑΝΑΜΕΝΟΥΜΕ κι εννοείται αν σε εύλογο χρονικό διάστημα δεν δοθούν επίσημες και πειστικές απαντήσεις ή απαντήσεις που θα δώσουν λύση στο πρόβλημα, σίγουρα θα επανέλθουμε!

 

ΠΑΜΕ τώρα κατά ΠΑΣΟΚ Άρτας, μεριά! Πάμε σε αυτό το κόμμα που για πρώτη φορά στην μεταπολιτευτική περίοδο, από το 1975 μέχρι και σήμερα, δεν διεκδικεί το Δήμο Αρταίων.

 

ΣΕ ένα μετερίζι, που αυτό το κόμμα τα προηγούμενα χρόνια ήταν πρωταγωνιστής, ήταν κυρίαρχος!

 

ΤΕΣΣΕΡΙΣ δήμαρχοι ΠΑΣΟΚοι, (Σιμεντζής, Παπαγεωργίου, Οικονομίδης και Παπαλέξης) έναντι μόλις δύο της Ν.Δ. (Βάγιας, Τσιρογιάννης).

 

ΚΑΙ στις εκλογές του ερχόμενου Οκτωβρίου όχι μόνο δεν θα χει υποψήφιο δήμαρχο, αλλά έφυγαν και όλα τα σοβαρά αυτοδιοικητικά στελέχη του.

 

ΚΑΙ για να μην κρυβόμαστε πίσω από το δάκτυλό μας και για να λέμε και τα πράγματα με το όνομά τους, για αυτή την τραγική κατάσταση, την πρώτη ευθύνη τη φέρει το ΠΑΣΟΚ Άρτας και τη δεύτερη ο πρώην δήμαρχος ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΠΑΛΕΞΗΣ.

 

ΤΟ ΠΑΣΟΚ, γιατί δεν «προετοίμασε» άτομο για τον πρώτο ρόλο, του υποψηφίου δημάρχου και δεν στήριξε τα αυτοδιοικητικά του στελέχη, αλλά ούτε ανέδειξε νέα.

 

Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΠΑΛΕΞΗΣ φέρει κι αυτός μεγάλη ευθύνη, γιατί δεν σεβότανε ποτέ τους συνεργάτες του, δεν τους υπολόγιζε και σε αρκετές περιπτώσεις τους απαξίωνε και βρέθηκε στο τέλος χωρίς κανέναν απολύτως πρώην ή νυν δημοτικό σύμβουλο.

 

Η μόνη που του έμεινε «πιστή», αν και η συμπεριφορά του απέναντί της, ήταν επιεικώς απαράδεκτη, ήταν η ΒΙΚΥ ΒΑΣΙΛΑΚΗ.

 

Η οποία ΒΙΚΥ ανέχονταν με υπομονή αυτή την κατάσταση, χάρη του ΠΑΣΟΚ και των πολιτικών της φίλων, που την εμπιστεύονταν με την ψήφο τους σε όλες τις εκλογικές αναμετρήσεις, αναδεικνύοντάς την πρώτη σε σταυρούς προτίμησης.

 

ΚΑΙ αυτή η συνέπειά της και η συμπεριφορά της, δεν εκτιμήθηκε από το ΠΑΣΟΚ, ούτε από τον ΓΙΑΝΝΗ ΠΑΠΑΛΕΞΗ.

 

ΜΕΧΡΙ που «ξεχείλισε το ποτήρι», δεν άντεξε άλλο και παραιτήθηκε από δημοτική σύμβουλος.

 

ΜΑΖΙ δε με τη ΒΙΚΥ, έκαναν πέρα και άλλοι τρεις δημοτικοί σύμβουλοι του Γιάννη Παπαλέξη. 

 

ΣΕΝΑΡΙΟ πολιτικής τρέλας και «αυτοκτονίας»!

 

ΚΑΙ παρόλα αυτά η ΒΙΚΥ ΒΑΣΙΛΑΚΗ περίμενε μέχρι την τελευταία στιγμή! Περίμενε μήπως το ΠΑΣΟΚ Άρτας σοβαρευτεί.

 

ΚΑΙ αντί για σοβαρότητα ήρθε ο απόλυτος παραλογισμός! Το ΠΑΣΟΚ Άρτας δίνει εντολή συγκρότησης ψηφοδελτίου και πάλι στον παταγωδώς αποτυχόντα ΓΙΑΝΝΗ ΠΑΠΑΛΕΞΗ.

 

Ο οποίος ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΠΑΛΕΞΗΣ παρέδωσε πίσω αυτή την εντολή μέσα σε 48 ώρες γιατί βρήκε τοίχο, από όποιους και αν απευθύνθηκε, γιατί έφαγε «πόρτα» όπου κι αν χτύπησε.

 

ΕΤΣΙ Η ΒΙΚΥ ΒΑΣΙΛΑΚΗ οδηγήθηκε αρχικά στην απόφαση να μην συμμετάσχει καθόλου σε αυτές τις εκλογές.

 

ΚΑΤΙ που δεν το δέχτηκαν οι φίλοι της, δεν το δέχτηκε και ο συντάκτης αυτών των σχολίων, παροτρύνοντάς την να δώσει το παρόν και σε αυτές τις εκλογές, με όποιον συνδυασμό η ίδια επιλέξει.

 

ΟΠΩΣ τελικά και έκανε, επέλεξε τον συνδυασμό του δημάρχου ΧΡΗΣΤΟΥ ΤΣΙΡΟΓΙΑΝΝΗ και από καρδιάς της ευχόμαστε καλή επιτυχία!

 

ΚI επειδή ο «ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ» επίμονα και μονότονα προβάλει τη ΒΙΚΥ ΒΑΣΙΛΑΚΗ, μέχρι σημείου και να έχει κουράσει ή και προκαλεί και εύλογες απορίες για αυτή τη στήριξή μας, σύντομα και σε επόμενο κείμενό μας, θα σας πούμε σε τι οφείλεται αυτή η στήριξή μας, προβάλλοντας βέβαια το έργο της ως αντιδημάρχου Αρταίων στους τομείς της Κοινωνικής Πρόνοιας, της Αλληλεγγύης, του Εθελοντισμού κ.α., ένα έργο που δεν είχε προηγούμενο, ένα έργο που δεν είχε και συνέχεια.

 

ΓΙΑ αυτό και μόνο χρειάζεται να βρεθεί η ΒΙΚΥ ΒΑΣΙΛΑΚΗ και στο επόμενο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Αρταίων! 

 

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΡΘΡΩΝ

Go to top