Χούφτεν, χούφτεν, χούφτεν!!!

Οι ηπειρώτες θα ψηφίσουν… Μέρκελ(!!!) ή ΟΛΓΑ ΓΕΡΟΒΑΣΙΛΗ;

Οι αρτινοί θα ψηφίσουν…Χούφτεν(!!!) ή ΛΙΤΣΑ ΚΙΤΣΑΝΤΑ;

Διλήμματα του ΣΥΡΙΖΑ που τέθηκαν και στην Άρτα, από τον Ευρωβουλευτή του κ. Χουντή!

Ο οποίος κ. Χουντής ήρθε εδώ στην πόλη μας, να μας καθοδηγήσει. Ο μεγάλος κ. Χουντής!

Χούφτεν, χούφτεν, χούφτεν!!!

Δίλημμα, «μνημονιακοί ή αντιμνημονιακοί»! Δηλαδή σαν να λένε στους έλληνες πολίτες, ότι όσοι από εσάς, δεν ψηφίσετε ΣΥΡΙΖΑ, είστε μνημονιακοί, Μερκελιστές, κεφαλαιοκράτες, κατεστημένοι, λεπροί και διανοητικά ανάπηροι.

Εκλογές, δημοψήφισμα! Δηλαδή κατά τους «σοφούς» του ΣΥΡΙΖΑ, να ψηφίσουν τους δικούς του υποψηφίους, για να πέσει η κυβέρνηση. Είναι αυτό… πολιτική;

Και το άκρον άωτον της πολιτικής χαζομάρας. Πας μη ΣΥΡΙΖΑιος, Μερκελιστής!!!

Αν όλα αυτά δεν ήταν και δεν είναι πολιτικές ανοησίες, τότε ποιες είναι;

Δηλαδή σαν τι περιμένανε από τους αρτινούς, οι του ΣΥΡΙΖΑ, να επιλέξουν δήμαρχο της πόλης τους, τη ΛΙΤΣΑ ΚΙΤΣΑΝΤΑ, για να μη γίνει δήμαρχός τους, η… Μέρκελ;

Τι περιμένανε από τους ηπειρώτες πολίτες, να ψηφίσουν ΟΛΓΑ ΓΕΡΟΒΑΣΙΛΗ, για να μη γίνει Περιφερειάρχης Ηπείρου η… Μέρκελ;

Τι να πούμε; Οι ηπειρώτες και οι αρτινοί έδωσαν σε αυτό το κόμμα, την απάντηση που του χρειάζονταν!

Και θύματα αυτής της προεκλογικής ΣΥΡΙΖΑικής τακτικής και η Όλγα και η Λίτσα και όλοι οι υποψήφιοί τους σε Άρτα και Ήπειρο!

Χούφτεν, χούφτεν, χούφτεν!!!

Ένα άλλο, εξίσου… «σοβαρό πολιτικό ατύχημα», ήταν αυτό του αποκλεισμού του νυν δημάρχου ΓΙΑΝΝΗ ΠΑΠΑΛΕΞΗ, από το δεύτερο γύρο και από την εκ νέου διεκδίκηση του Δήμου Αρταίων.

Τι έφταιξε; Εμείς με συνεχόμενα σχόλια αυτής της στήλης, λέγαμε ότι η διάσπαση της Κεντροαριστεράς, με την υποψηφιότητα του ΠΑΥΛΟΥ ΣΤΑΣΙΝΟΥ, «παραδίνεται» ο Δήμος Αρταίων, στον ΧΡΗΣΤΟ ΤΣΙΡΟΓΙΑΝΝΗ!

Ακόμη και να πέρναγε στο δεύτερο γύρο ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΠΑΛΕΞΗΣ, δεν θα είχε καμιά τύχη.

Η ιστορία στο Δήμο Αρταίων, επαναλαμβάνεται και εκνευριστικά μονότονα. Όποτε υπήρξε διάσπαση, χάνονταν ο Δήμος για τον πολιτικό χώρο που εκδηλώνονταν! Άλλωστε με διάσπαση της Ν.Δ. στις προηγούμενες δημοτικές εκλογές, εκλέχτηκε δήμαρχος ο κ. Παπαλέξης.

Περισσότερα όμως θα πούμε… αργότερα, τότε που θα ηρεμήσουν τα πνεύματα, θα πέσει ο κουρνιαχτός και τα θύματα και οι θύτες, θα κάνουν την αυτοκριτική τους.

Και περισσότερο από όλους, οι ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΠΑΛΕΞΗΣ και ΠΑΥΛΟΣ ΣΤΑΣΙΝΟΣ!

Κατά τα άλλα, εντυπωσιακά αρνητικό για τον ΣΥΡΙΖΑ ήταν το εκλογικό αποτέλεσμα, στον τόπο καταγωγής του ΑΛΕΞΗ ΤΣΙΠΡΑ, το Δήμο Κεντρικών Τζουμέρκων. Στον οποίο Δήμο, ο «χρισμένος» υποψήφιος δήμαρχος αυτού το χώρου, ήρθε… πέμπτος, σε σύνολο έξι υποψηφίων. Εκ των οποίων οι… τέσσερις ήταν από το χώρο της Ν.Δ.!!!

Στο Δήμο «Ν. ΣΚΟΥΦΑΣ», ο υποψήφιός τους, ήρθε… τρίτος, σε σύνολο… τεσσάρων!!!

Με τις… υγείες τους!!!

ΛΕ-ΣΤΑΣ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΡΘΡΩΝ

Go to top