Βαίνομεν προς «χυλοποίηση» του πολιτικού σκηνικού στην Άρτα.

Συγκέντρωση ο ΣΥΡΙΖΑ, συγκέντρωση το ΠΑΣΟΚ, την εβδομάδα που πέρασε και τα δυο τους «ψώνισαν από νεφραμιά»!

Στην Άρτα του 40% του ΠΑΣΟΚ, μαζεύτηκαν κοντά στους… 50, ενώ οι περίεργοι αυτού του χώρου, ήταν… διπλάσιοι εκτός του χώρου που γινότανε η πολιτική τους εκδήλωση.

Στην άλλη τώρα, του ΣΥΡΙΖΑ, του κόμματος που «έδεσε κόμπο» την… αυτοδυναμία(!!!) και με ομιλητή, έναν από τους 2-3 κορυφαίους αυτού του χώρου, του… ΓΙΩΡΓΟΥ ΣΤΑΘΑΚΗ, μετά βίας κάλυψε τα καθίσματα της αίθουσας του «ΣΚΟΥΦΑ» και ανάμεσα σε αυτούς τους 200, τουλάχιστον οι… 50 δεν είχαν καμιά σχέση με την Αριστερά. 

Κατά τα άλλα, οι περί τον ΣΥΡΙΖΑ, μιλούν για πλήθος κόσμου, μόνο που «μιλάνε» και οι φωτογραφίες του… «χωνιού» της βουλευτού ΟΛΓΑΣ ΓΕΡΟΒΑΣΙΛΗ, που αναρτήθηκαν στην ιστοσελίδα τους.

Αλλά το… «τρελό» στην περίπτωση, δεν ήταν οι «εύγλωττες» φωτογραφίες που αναρτήθηκαν και που μιλάνε από μόνες τους, ήταν και η παρουσίαση της εκδήλωσης, της… «ντουντούκας» της κ. βουλευτού, η οποία «ντουντούκα», που «αδαπάνως», κατά τα λεγόμενα της, προσφέρει τας υπηρεσίας της, στην κ. βουλευτίνα (μόνο στη Μανωλάδα είναι ξύπνιοι;).

Ποια ήταν η παρουσίαση; Μόνο ο χαιρετισμός της κ. ΟΛΓΑΣ ΓΕΡΟΒΑΣΙΛΗ και καλά διαβάσατε! Το τι είπε ο… Γιώργος Σταθάκης, διαβάστε τα στα άλλα τοπικά Μέσα Ενημέρωσης «που υπηρετούν το κατεστημένο», διαπλέκονται και είναι μοχλοί πίεσης κ.λπ., κ.λπ.»!

Κατάλαβες τώρα «χωνί», γιατί πρέπει να προσέχεις όταν «πιάνεις» στην ιστοσελίδα σου, τον «ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗ»;

Μην επιβεβαιώνεις τη λαϊκή παροιμία: «Θέλει η πουτάνα να κρυφτεί, μα η χαρά δεν την αφήνει…»!

Πάντως το… «χωνί» προσφέρει αφορμές για σχολιασμούς στα τοπικά Μέσα Ενημέρωσης, όπως με την παρουσίαση του χαιρετισμού της ΟΛΓΑΣ ΓΕΡΟΒΑΣΙΛΗ, στην εκδήλωση, με κύριο ομιλητή τον… ΓΙΩΡΓΟ ΣΤΑΘΑΚΗ.

Μας είπε, τι είπε η Όλγα, αλλά «ξέχασε» τα λεγόμενα του επίσημου κομματικού ομιλητή!

Καλό μας έκανε! Διότι η βουλευτής μας, είπε το εξής φοβερό: «Παλιότερα λέγανε (οι νικητές των εκλογών), παραλάβαμε καμένη γη…». Εμείς θα πούμε: «Παραλάβαμε… πουλημένη γη…»!!!

Λέμε στην Όλγα ότι το «παραλάβαμε καμένη γη», έγινε (και ήταν) ανέκδοτο και σκετς στις θεατρικές επιθεωρήσεις. Το «πουλημένη γη», το ακούμε από τότε που η Αριστερά «μάρανε» το «γαρύφαλλο» του… Μπελογιάννη!

Αλλά εκείνο που μας την «έδωσε», ήταν η αναφορά της στο Δήμο Κεντρικών Τζουμέρκων, τον οποίο η ΕΛ-ΣΤΑΤ, τον είχε εμφανίσει ως τον πιο γερασμένο Δήμο της χώρας.

Βέβαια η ΕΛ-ΣΤΑΤ, για αυτή την «πρωτιά» μας, είχε «μιλήσει», περίπου πριν δύο χρόνια. Το είχε τότε γράψει ο «ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ» και το συνόδευσε με δεκάδες σχετικά σχόλια. Έχασε τόσα πολλά επεισόδια η κ. βουλευτής; Περσινά ξινά σταφύλια, μας θυμίζει;

Και επί της ουσίας! Ο Δήμος Κεντρικών Τζουμέρκων (είναι η γενέτειρά μου), πράγματι και σύμφωνα με τα στοιχεία της ΕΛ-ΣΤΑΤ, είναι ο πιο γερασμένος Δήμος της χώρας.

Ποιος ή ποιοι φέρουν την ευθύνη για αυτό; Προφανώς  εκείνοι που χειρίζονταν τα προηγούμενα χρόνια τις τύχες του!

Και ποιοι ήταν αυτοί; Ο επί 20 χρόνια και βάλε, δήμαρχος της περιοχής ΧΡΗΣΤΟΣ ΧΑΣΙΑΚΟΣ.

Ειδικός δε τεχνικός σύμβουλος και συνεργάτης του εν λόγω δημάρχου, ήταν και ο σύζυγος της κ. Γεροβασίλη.

Και να λέμε τα πράγματα με το όνομά τους: Αν ο Δήμος Κεντρικών Τζουμέρκων, είναι ο πιο γερασμένος Δήμος της χώρας, προφανέστατα φταίνε ο δήμαρχος που χειρίζονταν τις τύχες του και οι ειδικοί… σύμβουλοί του!

Και τελευταία και ελάχιστα, φταίνε, οι εκάστοτε κυβερνήσεις! Κάνουμε λάθος αδέρφια;

Αλλά ας επανέλθουμε στην εκδήλωση – συγκέντρωση του ΠΑΣΟΚ Άρτας. Βρε… «συντρόφια», που πάτε;

Να σας πούμε εμείς; Με… ΒΕΝΙΖΕΛΟ, ούτε την «ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ» Άρτας, δεν σας εμπιστευόμαστε! Ψαχτείτε γιατί… χανόσαστε!!!

Στην τοπική Ν.Δ., η… «χυλοποίηση» πέφτει… χύμα!

Κάνανε πρόσφατα κι αυτοί μια κομματική συγκέντρωση και στο τέλος δεν κατάλαβαν, ποιος ήταν ο λόγος που έγινε!

Αμάν βρε Ν.Α.Σ., με τον… «έρωτά σου», με τον ΤΕΡΕΝΣ ΚΟΥΪΚ, των Ανεξάρτητων (Καμμένων) Ελλήνων! Κάθε λίγο και λιγάκι, μας τον «μοστράρεις», σαν… αργείτικο πεπόνι! Τόσο σε «ανεβάζουν» αυτά που λέει ή τον έχεις… «υπό μεταγραφή», μετά τη διαφαινόμενη διάλυση των ΑΝ.-ΕΛ.;

Αδέρφι, να σου πω κάτι που είπε ο Τέρενς, σε τηλεοπτικό πάνελ, σε συζήτηση για τη στάση των ΑΝ.ΕΛ., στη διαδικασία εκλογής, νέου Προέδρου Δημοκρατίας; Πάρε το ηρεμιστικό σου και άκου: «Οι ΑΝ.ΕΛ. έχουν 12… μουζαχεντίν και έναν ακόμη, τον κ. Νικολόπουλο…»! Δεν είμαι των στοιχημάτων, για αυτό όμως… βάζω στοίχημα!

Και πριν ο Τέρενς βάλει το στοίχημα, ο Νικολόπουλος «σβήστηκε από το χάρτη», μετά τις βλακώδεις δηλώσεις του για τον πρωθυπουργό του Λουξεμβούργου και η ΡΑΧΗΛ ΜΑΚΡΗ (αυτή κι αν ήταν… μουζαχεντίν) πήρε… «βίζα για τον ΣΥΡΙΖΑ!

Και ακολουθούν (να το θυμάστε), ΧΑΪΚΑΛΗΣ και ΜΕΛΑΣ, και προβλέπω και… ΤΕΡΕΝΣ ΚΟΥΪΚ!!!

Διότι τις «κωλοτούμπες», σε όλους τους πολιτικούς χώρους, τις κάνουν οι… υπερεπαναστάτες, οι αναρχοεπαναστάτες, κατά πως λέει και ο Γιακουμάτος, τον οποίο, δεν τον πάω ούτε με… σφαίρες!

Σύμφωνα με τοπικά Μέσα Ενημέρωσης, χρωστάνε ένα εκατομμύριο ευρώ, στον ανάδοχο της κατασκευής του 7ου Δημοτικού Σχολείου. Ε, σε ένα εκατομμύριο χρόνια, θα το… παραλάβουν!

Διότι ο ανάδοχος του έργου, ούτε το υπόλοιπο… 5% των εργασιών δεν μπορεί να καλύψει!

Είχαμε γράψει ότι η ΟΛΓΑ ΓΕΡΟΒΑΣΙΛΗ και στα πλαίσια του στόχου του ΣΥΡΙΖΑ, για επίτευξη αυτοδυναμίας, θα πλαισιώσει το ψηφοδέλτιό του, της Β΄Αθηνών, με προβεβλημένους (τηλεοπτικά) υποψηφίους, μεταξύ αυτών και της προαναφερόμενης.

Πολλοί ήταν εκείνοι που μας ρώτησαν, αν ευσταθούν αυτά τα δημοσιεύματά μας. Δεν είχαμε απάντηση. Την απάντηση μπορεί να την δώσει η ίδια η κ. Γεροβασίλη και οφείλει τώρα και άμεσα να τη δώσει κι όχι την τελευταία στιγμή.

Πάντως το ότι ακόμη δεν αντέδρασε στα δικά μας σχετικά σχόλια, αλλά και σε αντίστοιχα άλλων τοπικών Μέσων Ενημέρωσης, σημαίνει ότι… πάει για Β΄ Αθηνών!

Και θα ήταν αστείο, αν όχι πρόκληση, να μας εγκαλέσει, για… προβοκάτσια!!!

Ραντεβού λοιπόν στα… γκαζάδικα της Β΄Αθηνών!

ΛΕ-ΣΤΑΣ     

 

Από εταιρία μπαταριών οχημάτων MODILE BATTERY EE που εδρεύει στην Αθήνα.

Ζητείται άτομο για εργασία στο υποκατάστημα της ΑΡΤΑΣ (ΓΕΦΥΡΑ ΑΡΤΑΣ Τ.Κ 47100) για πλήρες ωράριο. Απαραίτητη προϋπόθεση δίπλωμα μοτοσυκλέτας & αυτοκίνητου ηλικίας, έως 40 ετών.

Επικοινωνία στα τηλ. 210-5762834-6937028489

e-mail. για βιογραφικό. info@modilebattery.gr

www.modilebattery.gr

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΡΘΡΩΝ

Go to top