Η ΟΛΓΑ ΓΕΡΟΒΑΣΙΛΗ στη Β΄ Αθηνών, στις επόμενες εκλογές, μας λέει ο N.A.S., στην «ΗΧΩ της Άρτας»!

Πάει γυρεύοντας για καμιά καταγγελία από τον ΣΥΡΙΖΑ Άρτας; Πολύ θα το χαρούμε!

Την κατασκευή ημικόμβου(!) της Ιόνιας Οδού, στον Αμμότοπο, ανακοίνωσε (για δεύτερη ή τρίτη φορά) ο υπουργός Μεταφορών ΜΙΧΑΛΗΣ ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗΣ, κατά την, προ ολίγων ημερών, επίσκεψή του στην Άρτα!

Κι όταν του δείξανε από μακριά τον Αμμότοπο, ρώτησε: «Κατοικείται αυτό το χωριό;»!!!

Πάρτον και στο γάμο σου, να σου ευχηθεί και του χρόνου!

Μα υπουργέ μου, ανακοινώνεις την κατασκευή ημικόμβου στον Αμμότοπο, χωρίς να γνωρίζεις αν το χωριό κατοικείται;

Αλλά αυτό ας το πάρει το ποτάμι! Εκείνο που άρχισε να μας τη δίνει, είναι οι συχνές επισκέψεις του κ. Χρυσοχοϊδη στην περιοχή μας. Ούτε πραματευτής νάτανε! Τον βαρεθήκαμε!

Πριν από λίγες μέρες είχαμε γράψει κάποια σχόλια, σχετικά με τις «άγαρμπες» συλλήψεις πολιτών, για χρέη στο Δημόσιο. Τα θυμίζουμε εκείνα τα σχόλιά μας και στη συνέχεια θα σας πούμε και το γιατί.

Γράψαμε λοιπόν στις 5 Σεπτεμβρίου:

«Σήμερα θα θίξουμε κι ένα θέμα άκρως κοινωνικό και ανθρώπινο. Αναφερόμαστε στις συλλήψεις συνανθρώπων μας, για οφειλές στο Δημόσιο και τα Ασφαλιστικά Ταμεία, αλλά και για διάφορες δικαστικές ποινές, που τους επιβλήθηκαν ερήμην.

Η Αστυνομία έχει τον άχαρο ρόλο, να προβαίνει σε αυτές τις συλλήψεις, μπροστά στα μάτια των παιδιών τους, των γειτόνων, των φίλων και γνωστών, σαν να είναι κοινοί εγκληματίες.

Η Αστυνομία κάνει τη δουλειά της, δημοσιοποιεί τις δράσεις της και τις καταγράφει το ενεργητικό της.

Όμως τα θύματα αυτής της τακτικής, στις μικρές κοινωνίες, όπως είναι της Άρτας, της Πρέβεζας, της Φιλιππιάδας, της Ηγουμενίτσας και άλλων μικρών πόλεων, «σημαδεύονται» για όλη τους τη ζωή.

Διότι δεν προηγείται ενημέρωσή τους, πριν τη σύλληψή τους. Έλα εδώ αγαπητέ μου κύριε, έχεις μια δικαστική ποινή που πρέπει να εκτίσεις ή να πληρώσεις. Κάνε το κουμάντο σου, γιατί, ας πούμε, σε 30 μέρες θα έρθω να σε συλλάβω!

Αυτό γινότανε παλιά και μάλιστα ήταν και κανόνας συμπεριφοράς των Αστυνομικών Αρχών! Τα τελευταία χρόνια έπαψε να ισχύει.

Και να δεχτούμε ότι στα μεγάλα αστικά κέντρα, αυτός ο κανόνας δεν μπορεί να ισχύσει, γιατί εύκολα… «εξαφανίζονται» οι έχοντες τέτοιες «φουρτούνες»!

Όμως στις δικές μας περιοχές, που όλοι γνωριζόμαστε και όλοι πέφτουμε ο ένας πάνω στον άλλον, σχεδόν καθημερινά, δεν χρειάζονται «αστυνομικές επιχειρήσεις» για να εντοπισθούν αυτοί οι συνάνθρωποί μας, επιχειρήσεις που προσβάλουν ανούσια και την προσωπικότητά τους.

Μήπως ο Δικηγορικός Σύλλογος Άρτας πρέπει να κάνει τη δική του παρέμβαση σε αυτόν τον τομέα; Τι λέτε κύριε πρόεδρε γι’ αυτό;».

Τα παραπάνω γράψαμε τότε και από την πλευρά του, ο Πρόεδρος του τοπικού Δικηγορικού Συλλόγου ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΤΣΙΡΚΑΣ, μας είπε ότι το θέμα που θίξαμε, άμεσα θα το εξετάσει, ερχόμενος σε άμεση επαφή με τις τοπικές διωκτικές αρχές. 

Την προηγούμενη εβδομάδα και για το ίδιο θέμα, κυκλοφόρησε σχετική εγκύκλιο και ο Άρειος Πάγος, που συνιστά στις διωκτικές Αρχές, να περνούν χειροπέδες σε οφειλέτες του Δημοσίου, μόνο αν προβάλουν αντίσταση και μάλιστα οι συλλήψεις τους να γίνονται με διακριτικό τρόπο.

Ακόμη ο Άρειος Πάγος συνιστά στις διωκτικές Αρχές, να ειδοποιούνται οι οφειλέτες για το πρόβλημά τους και να τους δίνονται και εύλογες προθεσμίες για να το αντιμετωπίσουν.

Να καταλάβουν μερικοί και τη… δύναμη του «ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗ»!

Όχι παίζουμε! Αλλά εσείς… μη μασάτε!

Πάμε σε πιο σοβαρά θέματα, όπως: Ο αρχηγός των Ανεξάρτητων Ελλήνων ΠΑΝΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ, δήλωσε ότι δεν θα πληρώσει τον… ΕΝΦΙΑ!

Αναρχοδεξιός Βελουχιώτης!

Η… Ραχήλ θα τον πληρώσει;

Και ο αναρχοκομμουνιστοαριστερός Λαφαζάνης: «Στηρίζουμε το κίνημα «δεν έχω δεν πληρώνω»!!!

Δηλαδή αν ο ΣΥΡΙΖΑ γίνει κυβέρνηση, όποιοι δεν έχουν, δεν θα πληρώνουν;

Το λέει και το πρόγραμμά τους; Διότι αν το λέει, «δαγκωτό» και από εμάς! Και από τα… 10 εκατομμύρια των ελλήνων!

Άντε, όχι από τα 10,αλλά από… 9.900.000 έλληνες, που δεν… έχουν! Οι… 100.000 θα ζουν τους υπόλοιπους;

Ρε συντρόφια, προσγειωθείτε και λίγο!

Το τι ακούει τις τελευταίες μέρες στο διαδίκτυο ο ΛΑΚΗΣ ΛΑΖΟΠΟΥΛΟΣ, δεν τα έχει ακούσει ούτε η… Μέρκελ στα τέσσερα χρόνια της ελληνικής κρίσης.

Δεκανίκι του ΣΥΡΙΖΑ, τον ανεβάζουν, δεκανίκι… τον κατεβάζουν!

Λαϊκιστή τον φωνάζουν, γιατί με «αντιμνημονιακά μπινελίκια και κουβέντες καφενείου, δουλεύει το «πόμολο»!

Από τις πολλές δεκάδες των αρνητικών σχολίων, για την τελευταία του εκπομπή, διάλεξα το πιο «ευγενικό», που λέει: «Έχω μια απορία, όσοι αντέχουν ακόμα τον ΛΑΚΗ ΛΑΖΟΠΟΥΛΟ, τον ΤΡΑΓΚΑ, τον ΚΑΤΡΟΥΓΚΑΛΟ, τον ΠΕΛΕΓΡΙΝΗ, τη ΖΩΗ (Κωνσταντοπούλου), τη ΛΙΑΝΑ, τον ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ με τα παρατράγουδά του, τον ΚΑΜΜΕΝΟ κ.ά, έχουν κάποιας μορφής ανοσία ή παίρνουν κάτι πριν;»!!!

Γιατί επιμένει στην ανοσία και αποκλείει την… ανοησία;;;

Και βέβαια είχε πάει στη Β΄ Αθηνών ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΤΣΟΒΟΛΑΣ, αλλά μετά από… 8 χρόνια υπουργοποίησής του! Η απάντησή μας, σε επιστολογράφο μας και «πολιτικό αναλυτή» των τωρινών τοπικών δρώμενων!

Ο οποίος επιστολογράφος μας και «αναλυτής» (του καφενείου μας), μας είπε και τα εξής: «Αν στη ΔΕΘ ο ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ, δεν έκανε παροχολογίες και περιορίζονταν να πει μόνο, ότι δεν δίνουν υποσχέσεις, πριν δουν τι θα παραλάβουν θα κέρδιζαν πολιτικά περισσότερα, από ότι με τις υποσχέσεις που δώσανε…»! Σε αυτό δίκιο ο άνθρωπος!

Διότι αυτά που είπε ο Αλέξης στη Θεσσαλονίκη, σε τι διαφέρουν από εκείνα του Ανδρέα, «Τσοβόλα δώστα όλα» και του Γιώργου, «Λεφτά υπάρχουν»;

Ο Βενιζέλος στην Αμερική, ο Σαμαράς στη Γερμανία και ο Άδωνις, να… «Αδωνίζεται» στα τηλεοπτικά παράθυρα, για να περισώσει την κυβέρνηση.

Και καλά, η Ν.Δ. ακόμα καλά κρατεί. Εκείνο το ταλαίπωρο ΠΑΣΟΚ ποιοι θα το απαλλάξουν από τον… «ογκόλιθο» Βενιζέλο;

Αυτό σκέπτονται και οι ελάχιστοι εναπομείναντες αρτινοί ΠΑΣΟΚοι, που βλέπουν εκλογές να έρχονται τον Νοέμβριο και αυτοί περιμένουν το Συνέδριο του κόμματός, τον… Νοέμβριο!!!

Τι σόι συνέδριο θα είναι αυτό, που ακόμη δεν ξεκίνησαν ούτε οι στοιχειώδεις διαδικασίες; Μήπως θα κάνουν… μνημόσυνο και το «βαπτίζουν»… συνέδριο;;;

Και που θα βρουν υποψηφίους για το ψηφοδέλτιο;

Και όσο ο… ντούναβος «ξεχνά» το τσίπουρο, τόσο κι εμείς δεν θα τον θυμόμαστε!

Οι επιτροπές, των επιτροπών, τας επιτροπάς, ώ επιτροπές! Ζαλιστήκαμε με τα δεκάδες ονόματα των δεκάδων(!) επιτροπών του Δήμου Αρταίων.

Θα λειτουργήσουν όλες αυτές οι επιτροπές ή ντόρος να γίνεται;

Σε ένα μήνα θα είναι έτοιμο το 7ο Δημοτικό Σχολείο διαβεβαίωσε τον δήμαρχο ΧΡΗΣΤΟ ΤΣΙΡΟΓΙΑΝΝΗ, ο εκπρόσωπος του ανάδοχου του έργου!

Και για να ακριβολογούμε, το έργο του απερχόμενου δημάρχου ΓΙΑΝΝΗ ΠΑΠΑΛΕΞΗ!

Την περασμένη Τρίτη είχαν απεργία και οι δάσκαλοι και οι νηπιαγωγοί της Άρτας. Ποσοστό συμμετοχής; Σχεδόν… δεκαδικό!

Ένα νέο σχολικό συγκρότημα στο Τρίγωνο, θα εγκαινιαστεί… προεκλογικά από τον υπουργό Παιδείας ΑΝΔΡΕΑ ΛΟΒΕΡΔΟ, έχοντας εξ αριστερών τον βουλευτή ΧΡΗΣΤΟ ΓΚΟΚΑ και τους υποψηφίους βουλευτές ΓΙΑΝΝΗ ΠΑΠΑΛΕΞΗ και ΔΗΜΗΤΡΗ ΤΣΙΡΩΝΗ και εκ δεξιών, τον… δεξιό υφυπουργό του, ΓΙΩΡΓΟ ΣΤΥΛΙΟ!

Και κατά πως ακούγεται, ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΤΣΙΡΩΝΗΣ θα είναι υποψήφιος στη Β΄ Αθηνών!

Πόσους να «σώσει» και η Β΄Αθηνών;

Των πλαστών πτυχίων το κάγκελο, γίνεται στο Δημόσιο. Και η Περιφερειάρχης Αττικής ΡΕΝΑ ΔΟΥΡΟΥ, στα… κάγκελα, κατά της αξιολόγησης και κατά των ελέγχων!

Το μεγάλο «έγκλημα» της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ. Δια του… Κασιδιάρη μπουγέλωσαν τη Ρένα και έγινε Περιφερειάρχης και προστάτης των λαμόγιων και των αχρήστων του Δημοσίου.

Και μετά σου λένε να μην πιστεύεις στο «μάτιασμα». Για το μπουγέλωμα τι λένε;

Σε τρεις τελευταίες δημοσκοπήσεις, ο ΣΥΡΙΖΑ έρχεται πρώτος και με αρκετή διαφορά από τη Ν.Δ., αλλά κυβέρνηση δεν κάνει, καθόσον οι πιθανοί συνεταίροι του, δεν μπαίνουν στη Βουλή! Ούτε το Άγιο Όρος, ούτε ο Πάπας, δεν βοηθάνε! Δεν δοκιμάζουν και με το Δαλάι Λάμα;

ΣΥΡΙΖΑ Άρτας: Ο ΕΝΦΙΑ δεν διορθώνεται, καταργείται! Και για το ΣΥΡΙΖΑ Άρτας (;) ποιος… υπογράφει; Θα μας το πούνε μετά την… κατάργηση;

ΛΕ-ΣΤΑΣ

 

Από εταιρία μπαταριών οχημάτων MODILE BATTERY EE που εδρεύει στην Αθήνα.

Ζητείται άτομο για εργασία στο υποκατάστημα της ΑΡΤΑΣ (ΓΕΦΥΡΑ ΑΡΤΑΣ Τ.Κ 47100) για πλήρες ωράριο. Απαραίτητη προϋπόθεση δίπλωμα μοτοσυκλέτας & αυτοκίνητου ηλικίας, έως 40 ετών.

Επικοινωνία στα τηλ. 210-5762834-6937028489

e-mail. για βιογραφικό. info@modilebattery.gr

www.modilebattery.gr

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΡΘΡΩΝ

Go to top