Σε κλίμα κατανόησης και διάθεσης για αγαστή συνεργασία, πραγματοποιήθηκε  η συνάντηση του υποψηφίου Δημάρχου Αρταίων και επικεφαλής του συνδυασμού «ΠΟΛΙΤΕΣ ΜΕ ΟΡΑΜΑ Για τον Δήμο Αρταίων» Γιώργου Μπαλάγκα και μελών του συνδυασμού, με το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Δημοτικών Υπαλλήλων Δήμου Αρταίων.

Κοινή διαπίστωση στην συνάντηση ήταν η αναγκαιότητα να γίνουν οι υπηρεσίες και τα τμήματα του Δήμου πιο λειτουργικά και πιό αποτελεσματικά, προς όφελος του δημότη.
Ο κ. Μπαλάγκας και από την θητεία του ως αντιδήμαρχος γνωρίζει από «πρώτο χέρι» τα προβλήματα λειτουργίας του Δήμου, έχοντας ήδη αναπτύξει πολύ καλή συνεργασία με τους δημοτικούς υπαλλήλους.
Μάλιστα, άκουσε με κατανόηση τα αιτήματα των υπαλλήλων, συμφωνώντας απόλυτα μαζί τους πως «πολλές φορές οι δήμαρχοι έχουν φανεί ανακόλουθοι των προεκλογικών υποσχέσεων απέναντί τους, αφού δεσμεύονται για πράγματα που στην πράξη δεν είναι εφικτά».
«Οι Δημοτικοί Υπάλληλοι και η εκάστοτε Δημοτική Αρχή πρέπει να δουλεύουν σαν μέλη της ίδιας οικογένειας. Η όποια δυσλειτουργία μεταξύ τους συντελεί στην στασιμότητα του Δήμου και όχι στην πρόοδο. Το προσωπικό του Δήμου μας αποτελεί την δύναμή του για την υλοποίηση των στόχων, είτε σχετίζονται με την ομαλή λειτουργία των δημοτικών υπηρεσιών και την καθημερινότητα του πολίτη, είτε με την υλοποίηση του αναπτυξιακού σχεδιασμού που έχουμε θέσει για τον Δήμο μας. Θα συνεργαστούμε με τον καλύτερο τρόπο για να δώσουμε την μέγιστη αναπτυξιακή προοπτική», δήλωσε αμέσως μετά την συνάντηση, ο υποψήφιος Δήμαρχος Αρταίων  κ. Γιώργος Μπαλάγκας.


ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΡΘΡΩΝ

Go to top