«Η ανανέωση γίνεται πράξη», τονίζει σε μήνυμά του, ο υποψήφιος βουλευτής Άρτας της Ν.Δ. ΝΤΙΝΟΣ ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ, το περιεχόμενο της οποίας έχει ως εξής:

«Η συμμετοχή μου στο ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας και η εμπιστοσύνη του Κυριάκου Μητσοτάκη στο πρόσωπό μου, αποτελεί για μένα μεγάλη τιμή. Η ανανέωση γίνεται πράξη.
Η πατρίδα μας, για να βγει από το αδιέξοδο στο οποίο έχει περιέλθει, έχει ανάγκη από νέους ανθρώπους με ακεραιότητα και ήθος. Η γενιά μου, έχει βιώσει πιο πολύ απ όλους τη σκληρότητα της κρίσης και κυρίως χωρίς να έχει ευθύνες. Γι αυτό έχει χρέος να δράσει άμεσα με συναίσθηση της αποστολής έναντι της πατρίδας και των επόμενων γενεών.
Στις επικείμενες εθνικές εκλογές, ζητώ τη στήριξή σας πλέον ως υποψήφιος βουλευτής Άρτας. Ως στέλεχος της τοπικής αυτοδιοίκησης α΄ και β΄ βαθμού, γνωρίζοντας τα προβλήματα της καθημερινότητας από πρώτο χέρι, μπαίνω σε μία νέα μάχη που θα παλέψω με όλες μου τις δυνάμεις, για τις απαραίτητες αλλαγές που έχει ανάγκη ο τόπος μας, η Άρτα, που έχει ανάγκη η πατρίδα μας, η Ελλάδα».

 

Σας ευχαριστώ,
Ντίνος Παπαδημητρίου
Υποψήφιος Βουλευτής Άρτας
Νέα Δημοκρατία

 

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Γεννήθηκα το 1982
Είμαι γέννημα θρέμμα Αρτινός, ενώ η καταγωγή της οικογένειάς μου είναι από την Καστανιά και το Πέτα Άρτας. Είμαι παντρεμένος με τη Βανέσσα Μητρογιάννη, εκπαιδευτικό και έχουμε αποκτήσει ένα αγόρι, τον Βαγγέλη, 2,5 ετών.

Η οικογένειά μου
Μεγάλωσα σένα ήρεμο οικογενειακό περιβάλλον, με ιδανικά, αξίες και πολύτιμα εφόδια, τα οποία οφείλω στους γονείς μου, τον Βαγγέλη (γιατρός) και την Αλεξάνδρα (φαρμακοποιός). Πηγή έμπνευσης όμως για να ασχοληθώ με τα κοινά ήταν ο παππούς μου ο «Ντίνος», ο οποίος είχε πολύ μεγάλη κοινωνική – ιατρική – πολιτική προσφορά στην Άρτα και ως επίκεντρο στην όλη διαδρομή του, ήταν η αγάπη του για τον συνάνθρωπο. Ακόμη και σήμερα συναντώ κόσμο που αναπολεί την προσωπικότητά του και με γεμίζει υπερηφάνεια.

Σπουδές
Το 2000 πέρασα στη σχολή Διοίκησης και Οικονομίας του ΑΤΕΙ Πατρών και το 2006 ξεκίνησα τις Μεταπτυχιακές μου σπουδές στο Λονδίνο, στα Πανεπιστήμια του Surrey και του Westminster, με αντικείμενο τη Διοίκηση και τα Χρηματοοικονομικά.

Εργασία
Επιστροφή στην Ελλάδα και στην Άρτα όπου ξεκίνησα από το 2008 να εργάζομαι ως
Σύμβουλος Επιχειρήσεων με αντικείμενο τη σύνταξη και υλοποίηση business plans,
ενώ ως το 2012 δίδασκα, ως επιστημονικός συνεργάτης στο ΤΕΙ Ηπείρου, μαθήματα
με αντικείμενο τη Διοίκηση και τα Χρηματοοικονομικά.

Ενασχόληση με τα κοινά
Το 2010 συμμετείχα στις εκλογές της τοπικής αυτοδιοίκησης για το Δήμο Άρτας με τον συνδυασμό του κ. Γεώργιου Παπαβασιλείου όπου και εκλέχθηκα Δημοτικός Σύμβουλος. Το 2012 εκλέχθηκα μέλος του ΔΣ του Εμπορικού Επιμελητηρίου Άρτας όπου διετέλεσα και Οικονομικός Επόπτης.
To 2014 συμμετείχα στις εκλογές της Περιφέρειας Ηπείρου με τον συνδυασμό του Περιφερειάρχη Αλέκου Καχριμάνη όπου και εκλέχθηκα σύμβουλος στην Π.Ε. Άρτας.
Έχω διατελέσει θεματικός Αντιπεριφερειάρχης Ηπείρου με αντικείμενο τα Οικονομικά και τις Μεταφορές, συμμετείχα στην Οικονομική Επιτροπή, όπου αποτελεί το κέντρο λήψης αποφάσεων για όλη τη Περιφέρεια και έχω οριστεί Διευθύνων Σύμβουλος στην Αναπτυξιακή Εταιρεία Άρτας – Πρέβεζας, ΕΤΑΝΑΜ.
ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ ΤΟΥ DADA ΕΔΩ

Η ΣΕΛΙΔΑ Facebook του DADA ΕΔΩ

Από εταιρία μπαταριών οχημάτων MODILE BATTERY EE που εδρεύει στην Αθήνα.

Ζητείται άτομο για εργασία στο υποκατάστημα της ΑΡΤΑΣ (ΓΕΦΥΡΑ ΑΡΤΑΣ Τ.Κ 47100) για πλήρες ωράριο. Απαραίτητη προϋπόθεση δίπλωμα μοτοσυκλέτας & αυτοκίνητου ηλικίας, έως 40 ετών.

Επικοινωνία στα τηλ. 210-5762834-6937028489

e-mail. για βιογραφικό. info@modilebattery.gr

www.modilebattery.gr

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΡΘΡΩΝ

Go to top