Το μήνυμα-σύνθημα «ΖΟΥΜΕ ΜΑΖΙ, ΑΓΩΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ!», κυριάρχησε στην κεντρική προεκλογική ομιλία του ΓΙΩΡΓΟΥ ΣΤΥΛΙΟΥ που έγινε την Τρίτη 2 Ιουλίου, στην κατάμεστη από αρτινούς αίθουσα του συλλόγου «ΣΚΟΥΦΑΣ».

Οι Ευρωεκλογές τον περασμένο Μάιο, ανέφερε ο κ. Στύλιος, έδειξαν ξεκάθαρα ότι οι πολίτες αποφάσισαν να γυρίσουν τις πλάτες τους στο ψέμα, την υποκρισία, την υπεροψία, την αλαζονεία και στη μιζέρια. Ωστόσο, ενώ μπορεί για πρώτη φορά στη σύγχρονη ιστορία του τόπου μας το αποτέλεσμα των επερχόμενων Εθνικών εκλογών να είναι προβλέψιμο, αυτό  δεν τις κάνει λιγότερο σημαντικές. Αντιθέτως, η ανάγκη να εμπεδωθεί το παραπάνω μήνυμα του κόσμου είναι περισσότερο επιτακτική από ποτέ.
Ο κ. Στύλιος, κάλεσε όλους τους Αρτινούς, να στηρίξουν τη Νέα Δημοκρατία δίνοντας ισχυρή εντολή με την ψήφο τους.  Το δίλημμα δεν είναι Νέα Δημοκρατία ή ΣΥΡΙΖΑ, αλλά αυτοδύναμη Νέα Δημοκρατία ή πολιτική αστάθεια. Το κόμμα μας, είπε ο υποψήφιος Βουλευτής δηλώνει οριστικά και αμετάκλητα ότι μπορούμε περισσότερα και καλύτερα. Χωρίς εύκολα λόγια αλλά με ήθος, με ειλικρίνεια, με αισιοδοξία, και οπωσδήποτε, με πολλή δουλειά.
Για πρώτη φορά, ετούτος ο Τόπος αποτελεί προτεραιότητα όσον αφορά το πρόγραμμα της επερχόμενης Κυβέρνησης για την Αγροτική Ανάπτυξη τόνισε ο κ. Στύλιος.Ο ίδιος ο Πρόεδρός μας, ο Κυριάκος Μητσοτάκης, μόλις πριν από λίγες μέρες, αποφάσισε να επισκεφτεί ξανά την Άρτα, από όπου στην ουσία παρουσίασε το πρόγραμμα της επόμενης κυβέρνησης για την Αγροτική Ανάπτυξη. Αυτό δεν έγινε τυχαία.
Ως ο μοναδικός Βουλευτής της αντιπολίτευσης, είχα την ευθύνη της εκπροσώπησης των Αρτινών και της Νέας Δημοκρατίας  τα τελευταία τέσσερα χρόνια. Θεωρώ ότι έχει γίνει πολλή, καλή και συστηματική εργασία όλο αυτό το διάστημα, με επιμονή, συνέπεια και ειλικρίνεια πάντα με γνώμονα το καλό και το συμφέρον του Τόπου μας. Ενδεικτικά, μόνο στο κομμάτι του κοινοβουλευτικού ελέγχου έχω πραγματοποιήσει περισσότερες από 611 παρεμβάσεις και 285 ομιλίες στη Βουλή.
Θα ήθελα να κάνω μια προσωπική εξομολόγηση, ανέφερε στη συνέχεια ο κ. Στύλιος. «Είμαι 47 ετών, θεωρώ ότι βρίσκομαι στην καλύτερη παραγωγικά και Πολιτικά ηλικία μου. Δεν είμαι στο κατώφλι της τρίτης ηλικίας, στη δύση του Παραγωγικού και Πολιτικού μου βίου αλλά ούτε στην αρχή τους.Διαθέτω Πολιτική ωριμότητα και δεν πολιτεύομαι για να διασκεδάσω την προσωπική μου ματαιοδοξία ούτε για να προσπορίσω ιδιωτικά οφέλη. Δεν προέρχομαι από πολιτικό τζάκι. Με ξέρετε και σας ξέρω».

Ο κ. Στύλιος τόνισε ακολούθως τους επτά βασικούς άξονες τους οποίους ήδη έθεσε σε δημόσιο διάλογο και θα αγωνιστεί για την πραγματοποίησή τους:

•    Αναβάθμιση  της  Πανεπιστημιούπολης  Άρτας  σε  πόλο  εκπαίδευσης  και έρευνας.  Διασύνδεση  με  την  τοπική  παραγωγή  και  επιχειρηματικότητα. Ενίσχυση  του  προσωπικού  και  των  υποδομών  σε  όλες  τις  βαθμίδες  της εκπαίδευσης.
•    Αναδιάρθρωση  καλλιεργειών.  Ολοκλήρωση  και  βελτίωση  των απαραίτητων  υποδομών  για  την  παραγωγή  με  προτεραιότητα  στα εγγειοβελτιωτικά έργα.
•    Νέες θέσεις εργασίας στον τόπο μας με ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας των τοπικών επιχειρήσεων και υποστήριξη της δημιουργίας νέων.
•    Εγκιβωτισμός και διευθέτηση της κοίτης του Αράχθου. Εύκολη πρόσβαση του  κάμπου  και  των  Κεντρικών  και  Δυτικών  Τζουμέρκων  στην  Ιόνια  οδό. Επέκταση  και  βελτίωση  οδικού  δικτύου  για  τη  διαδημοτική  σύνδεση  και κατασκευή γεφυριών.
•    Πρόσληψη προσωπικού και επέκταση του κτιρίου του Νοσοκομείου Άρτας με    δημιουργία    νέων  τμημάτων  και    κλινικών.  Αναβάθμιση  των  Κέντρων Υγείας και του ΚΕΦΙΑΠ.
•    Προβολή της ιστορικής και πολιτιστικής κληρονομιάς του Νομού Άρτας και  ανάδειξή της σε τουριστικό προορισμό.
•    Κατασκευή αθλητικών εγκαταστάσεων όπως Στάδιο, σκοπευτήριο, κλειστό κολυμβητήριο.

Καταλήγοντας, ο κ. Στύλιος, αφού ευχαρίστησε όλους όσους τον τίμησαν με την παρουσία τους τόνισε:

Η Νέα Δημοκρατία έρχεται για να αλλάξει την Ελλάδα σε μια συγκυρία που η πατρίδα χρειάζεται βαθιές αλλαγές. Η αλλάζουμε ή βουλιάζουμε. Για αυτό και πρέπει όλοι μαζί να δώσουμε αυτό το μεγάλο αγώνα στις εκλογές. Για να βγάλουμε ισχυρή και αυτοδύναμη τη Νέα Δημοκρατία. Όμως, χρειαζόμαστε σε αυτήν τη νέα τετραετία ,περισσότερο από ποτέ ,να έχουμε ισχυρή και τη φωνή της Άρτας. Τώρα ο τόπος μας χρειάζεται ισχυρή εκπροσώπηση. Τώρα που αλλάζουν τα δεδομένα ,τώρα που θα δημιουργηθούν νέες ευκαιρίες  ,τώρα πρέπει να ψηφίσουμε και για την Άρτα. Βρίσκομαι εδώ σήμερα μπροστά σας και ζητώ την στήριξή σας, την ψήφο σας στις επερχόμενες εκλογές για να μπορέσω να συνεχίσω να διεκδικώ τα συμφέροντά σας, τα συμφέροντα της Άρτας και της Ηπείρου. Η δουλειά που έχει γίνει τα τελευταία χρόνια είναι πολύ σημαντική ως βάση για αυτά. Σας ζητώ να με τιμήσετε με την εμπιστοσύνη σας και να μου δώσετε τη δύναμη να συνεχίσω τον δίκαιο αγώνα μας !!
«Ζούμε μαζί, αγωνιζόμαστε μαζί»ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ ΤΟΥ DADA ΕΔΩ

Η ΣΕΛΙΔΑ Facebook του DADA ΕΔΩ

Από εταιρία μπαταριών οχημάτων MODILE BATTERY EE που εδρεύει στην Αθήνα.

Ζητείται άτομο για εργασία στο υποκατάστημα της ΑΡΤΑΣ (ΓΕΦΥΡΑ ΑΡΤΑΣ Τ.Κ 47100) για πλήρες ωράριο. Απαραίτητη προϋπόθεση δίπλωμα μοτοσυκλέτας & αυτοκίνητου ηλικίας, έως 40 ετών.

Επικοινωνία στα τηλ. 210-5762834-6937028489

e-mail. για βιογραφικό. info@modilebattery.gr

www.modilebattery.gr

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΡΘΡΩΝ

Go to top