Ο Βουλευτής του Κινήματος Αλλαγής, κ. Χρήστος Γκόκας, μαζί με τον Βουλευτή κ. Γιώργο Καμίνη κατέθεσαν ερώτηση προς τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη, σχετικά με την αδικαιολόγητη μείωση των υπερωριών των Πυροσβεστών Πενταετούς Υπηρεσίας (Π.Π.Υ.).

Αναλυτικά αναφέρουν ότι σε αναγνώριση της πολύτιμης υπηρεσίας που προσφέρουν στην Πυροσβεστική, το 2011 καθιερώθηκε ο θεσμός του Πυροσβέστη Πενταετούς Υπηρεσίας και το 2019, αν και καθυστερημένα,  εναρμονίστηκε το ωράριο εργασίας τους  με αυτό του μόνιμου προσωπικού.
Όμως αντί να γίνονται προοδευτικές αλλαγές, ιδιαίτερα για τους εργαζομένους που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή και σε περιόδους έκτακτης ανάγκης ανταποκρίνονται με ιδιαίτερο ζήλο, με βάση το ΦΕΚ 2487Β’ /22-6-20 η Κυβέρνηση λειτουργεί αντίστροφα μειώνοντας τις υπερωρίες αποζημίωσης των Πυροσβεστών Πενταετούς Υπηρεσίας για το διάστημα από Ιούλιο έως Σεπτέμβριο. Δηλαδή το χρονικό διάστημα που οι ανάγκες στο Πυροσβεστικό Σώμα είναι ιδιαίτερα αυξημένες, καθώς αυτό το διάστημα έχουν συμβεί οι πιο καταστροφικές πυρκαγιές.
Οι δύο Βουλευτές του Κινήματος Αλλαγής ζητούν απαντήσεις στα εύλογα ερωτήματά τους, για το λόγο που έγιναν αυτές οι άδικες περικοπές των υπερωριών και αν αποτελεί πρόθεση της Κυβέρνησης να επέλθουν περικοπές στις αμοιβές του προσωπικού αυτού,   ποια είναι η πρόθεση του Υπουργείου για το μέλλον των Π.Π.Υ., αφού συνήθως οι αποφάσεις εκδίδονται ανά εξάμηνο και τώρα η απόφαση αναφέρεται σε τρεις μήνες, και αν το ωράριο αυτό θα ενταχθεί στον προϋπολογισμό του Π.Σ..ΔΕΙΤΕ ΤΟΝ ΚΑΤΑΛΟΓΟ ΜΑΣ ΕΔΩ

ΓΙΑ ΕΝΟΙΚΙΑΣΗ

ENOIKIAZETAI δυάρι στην άνω πόλη, 1ος όροφος. Τιμή 220 ευρώ. Στην τιμή συμπεριλαμβάνονται η δαπάνη ρεύματος και νερού. Τηλ. 6939 871864

-------------------------------

ΖΗΤΕΙΤΑΙ Μονοκατοικία ή ισόγειο διαμέρισμα για συνταξιούχους, έως 250 ευρώ μίσθωμα. Τηλ΄6983 464977

........................................................................

ΠΩΛΕΙΤΑΙ αγροτεμάχιο

Αγροτεμάχιο 6,5 στρέμματα, στην περιοχή Αγίων Αναργύρων, πολύ κοντά στον παράδρομο της Ιονίας και 500 μέτρα από τον οικισμό των Αγ. Αναργύρων.

Τηλ. επικοινωνίας: 6906243082

-------------------------------------------------------------------------------

ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΕΛΑΙΩΝΕΣ

Πωλούνται 2 ελαιώνες στο Πέτα Άρτας, συνολικά 7 στρέμματα. Με δυνατότητα αγοράς ξεχωριστά ή και οι δύο μαζί. Τιμή 1500 ευρώ (το στρέμμα).

Πληροφορίες στο τηλέφωνο 6977991526 Ηλίας

------------------------------------------------------------------------------

Γνωριμία με Κυρία

Συνταξιούχος δημοσίου, 60 ετών εμφανίσιμος, ζητά γνωριμία με σοβαρή κυρία και εμφανίσιμη, χωρίς οικογενειακές υποχρεώσεις (κατά προτίμηση ελεύθερη) από 40 έως 55 ετών για γνωριμία, συγκατοίκηση και ότι άλλο προκύψει στο μέλλον.

Κος Αντώνης.

Τηλ. 698 777 4972

 

Go to top