Τα Πανεπιστημιακά Τμήματα της Άρτας επισκέφτηκε ο Υφυπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων κ. Άγγελος Συρίγος, ανταποκρινόμενος στην πρόσκληση του Υφυπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Γιώργου Στύλιου.

Οι δύο Υφυπουργοί, επισκέφτηκαν τα Τμήματα Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών, Μουσικών Σπουδών και Γεωπονίας,  συνομίλησαν με τους καθηγητές, το προσωπικό, καθώς και φοιτητές, και ενημερώθηκαν για το έργο που επιτελείται. Οι κύριοι Συρίγος και Στύλιος, είχαν την ευκαιρία να δουν τις εγκαταστάσεις και τα εργαστήρια του campusτου Πανεπιστημίου, όπου ερευνητές τους παρουσίασαν τις τεχνολογίες που αναπτύσσουν. 

Ο κ. Στύλιος με αφορμή την επίσκεψη του κ. Συρίγου στην Άρτα δήλωσε: «Ευχαριστώ θερμά τον Άγγελο Συρίγο, Υφυπουργό, καθηγητή Πανεπιστημίου και καλό φίλο για την ανταπόκριση στο κάλεσμά μου και τη στενή μας συνεργασία .Ο κ. Υφυπουργός, που είναι αρμόδιος για την τριτοβάθμια εκπαίδευση (Πανεπιστήμια), είχε την ευκαιρία να διαμορφώσει προσωπική άποψη για το ερευνητικό, το εκπαιδευτικό έργο, καθώς και τις εγκαταστάσεις του Ιδρύματος. Στηρίζουμε τα Πανεπιστημιακά Τμήματα της πόλης μας».

 

 

 

Από εταιρία μπαταριών οχημάτων MODILE BATTERY EE που εδρεύει στην Αθήνα.

Ζητείται άτομο για εργασία στο υποκατάστημα της ΑΡΤΑΣ (ΓΕΦΥΡΑ ΑΡΤΑΣ Τ.Κ 47100) για πλήρες ωράριο. Απαραίτητη προϋπόθεση δίπλωμα μοτοσυκλέτας & αυτοκίνητου ηλικίας, έως 40 ετών.

Επικοινωνία στα τηλ. 210-5762834-6937028489

e-mail. για βιογραφικό. info@modilebattery.gr

www.modilebattery.gr

Login

Go to top