Μια θετική εξέλιξη για τον οικισμό Γλυκόριζο του Δήμου Αρταίων. Το Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας(ΥΠΕΝ) στις 20/05/2022 ανακοίνωσε πως ξεκινά η διαδικασία οριοθέτηση ςοικισμών κάτω των 2000 κατοίκων ή προϋφιστάμενων του 1923, (προϋποθέσεις τις οποίες πληροί το Γλυκόριζο). 

Την εκπόνηση των μελετών οριοθέτησης ανέλαβε το Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδος (TEE). Προχωρά, έτσι, η επίλυση του προβλήματος της οριοθέτησης του Γλυκόριζου, πράξη που θα επιτρέψει την αξιοποίηση των ιδιοκτησιών που βρίσκονται εντός περιοχών που είχαν χαρακτηριστεί ως δασικές. Πρόκειται για εξέλιξη που έρχεται λίγες βδομάδες μετά με την ψήφιση του N. 4915/2022 και συγκεκριμένα του άρθρου 85, που φέρνει πιο κοντά στη λύση ένα περίπλοκο πρόβλημα, το οποίο, αφορούσε τόσο τη δασική νομοθεσία όσο και τα δικαιώματα του Δημοσίου.

Με αφορμή τη παραπάνω εξέλιξη ο Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και Βουλευτής Άρτας ΝΔ, κ. Γιώργος Στύλιος δήλωσε: «Παρακολουθώ το ζήτημα του Γλυκόριζου στενά από την πρώτη στιγμή. Η ανακοίνωση της έναρξης οριοθέτησης του οικισμού από το ΥΠΕΝ, είναι ένα ακόμα θετικό βήμα που μας φέρνει πιο κοντά στην οριστική επίλυση του θέματος».

 

 

Από εταιρία μπαταριών οχημάτων MODILE BATTERY EE που εδρεύει στην Αθήνα.

Ζητείται άτομο για εργασία στο υποκατάστημα της ΑΡΤΑΣ (ΓΕΦΥΡΑ ΑΡΤΑΣ Τ.Κ 47100) για πλήρες ωράριο. Απαραίτητη προϋπόθεση δίπλωμα μοτοσυκλέτας & αυτοκίνητου ηλικίας, έως 40 ετών.

Επικοινωνία στα τηλ. 210-5762834-6937028489

e-mail. για βιογραφικό. info@modilebattery.gr

www.modilebattery.gr

Login

Go to top